Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı
BALIK and OZAN yazdı:böyle buluşmalara,dostluklara hepimizin ihtiyacı var..sizi çok tebrik ediyorum.saygılar.Alkis

fotokopici yazdı:harikasınız tek kelimeyle.

ANTALYALI07 yazdı:çok güzel muhabbet olmuştur,süper zaman geçirmişsinizdir garanti,cihan ilk levreğin hayırlı olsun.paylaşım için teşekkürler.

Değerli yorumlariniz için teşekkürler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
AlkisAlkisAlkis
balik fazla olmasada sabaha kadar sicak sohbet yeter...Seerf
guzel kareler...Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
amatör balıkçılık derken profesyonel dostluklar çıkıyor hep ortaya.arslansınız şekerler.ne güzel olmuş.kucaklıyorum hepinizi sevgiyle.Sefiom
Bul
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis
balik fazla olmasada sabaha kadar sicak sohbet yeter...Seerf
guzel kareler...Alkis

teşekkürler faruk abi

yycolak yazdı:amatör balıkçılık derken profesyonel dostluklar çıkıyor hep ortaya.arslansınız şekerler.ne güzel olmuş.kucaklıyorum hepinizi sevgiyle.Sefiom

çok güzel dostluklar çokk
Bul
ziyaretinle bizleri sevindirdin ahmet sağolasın.hazırlıksızda olsa araya bir deniz avı sığdırdık.ardından yalçın abimi ziyarete gittik bendede bir kaç resim var ekleyeceğim.kapımız her zaman tüm dostlarımıza sonuna kadar açık. böyle buluşmalar inanın çok güzel keşke hergün birbirimizi görebilsek.AlkisAlkisAlkisSeerf76
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:ziyaretinle bizleri sevindirdin ahmet sağolasın.hazırlıksızda olsa araya bir deniz avı sığdırdık.ardından yalçın abimi ziyarete gittik bendede bir kaç resim var ekleyeceğim.kapımız her zaman tüm dostlarımıza sonuna kadar açık. böyle buluşmalar inanın çok güzel keşke hergün birbirimizi görebilsek.AlkisAlkisAlkisSeerf76

İsmailim ben ilgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim, daha ne olsunki ziyarete gelmemle balık programının yapılması çok kısa sürdü, harikasınız..seviyorum sizleri..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisAlkisAlkisNe söylesek az kardeşim76 Helalleriniz var herşey çok güzelAlkisAlkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:İsmailim ben ilgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim, daha ne olsunki ziyarete gelmemle balık programının yapılması çok kısa sürdü, harikasınız..seviyorum sizleri..Seerf

Ahmet abi ilk görüşmemiz avla başladı bizde seni sevdik

ALTAYLI yazdı:AlkisAlkisAlkisNe söylesek az kardeşim76 Helalleriniz var herşey çok güzelAlkisAlkis

Teşekkürler Ercan abi
Bul
Tebrikler, güzel buluşma olmuş.AlkisCihan , Uzun u denize alıştırma sonra bulamayız buralarda.Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler, güzel buluşma olmuş.AlkisCihan , Uzun u denize alıştırma sonra bulamayız buralarda.Smile

Teşekkürler Ufuk hocam valla bir ayağı izmirde bağlasanda durmaz artık Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 37,245 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,356 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,471 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,068 22-06-2015, 23:31
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,573 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Albatros-gr Uzun aradan sonra Albatros-gr 21 2,396 24-07-2014, 21:24
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,382 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,674 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun zaman sonra bir rapor dagistan 33 5,196 20-11-2012, 13:52
Son Yorum: fish or die
  29.09.2012 Bucalı,Cihan Deniz Cihan Deniz 35 4,941 01-10-2012, 14:33
Son Yorum: Sargoz35

Hızlı Menü: