13-11-2011, 23:43
yalova tatar yazdı:yok yok o reside köprüyü kaldırıyolar yukarı
Hakkaten hiç o açıdan bakmamıştım
bir tutkudur balık tutmak..
13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :)
|
13-11-2011, 23:43
yalova tatar yazdı:yok yok o reside köprüyü kaldırıyolar yukarı Hakkaten hiç o açıdan bakmamıştım
13-11-2011, 23:51
Berkan tebrikler manzara, baliklar, balikcilar super diyecek baska birsey yok alkisliyorum afiyet olsun.
13-11-2011, 23:53
Kartal org.olmassa Rumelihisarı org.olurkeyifli bereketli hafta sonu olmuş maşallah.Afiyetle Berkan
Bornova - izmir
13-11-2011, 23:53
balıkların büyüklerini almışsın yine..
13-11-2011, 23:56
Berkan abi, ellerinize sağlık, ne olur ne olmaz diye yağmurluğu bile almışsın yanına,keyiflerde güzel görünüyor,ama 4 ve 6 nolu resimler benim olayımı bitirdi be abi,4 teki güneşin yansıması ve arka plan müthiş, 6 da gökkuşağı neysede onun arka planı gökkuşağını bile kıskandıracak güzellikte..her ne kadar konu balıkta olsa boğazın bu tür mükemmel kareleri adamı uçuruyor be abi, afiyet olsun
13-11-2011, 23:57
Berkan av süper, fotolar süper... Afiyet olsun...
Bir dahakine de haberim olsun. Atlayıp gelirdim.. Fena kıskandım.
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
makineci yazdı:Berkan tebrikler manzara, baliklar, balikcilar super diyecek baska birsey yok alkisliyorum afiyet olsun.Burhan abi çok sağol, özellikle paylaşım için keyifli kareler yakalamaya çalıştık orhanekmekci yazdı:Kartal org.olmassa Rumelihisarı org.olurkeyifli bereketli hafta sonu olmuş maşallah.Afiyetle BerkanOrhan abi bi kere balığa çıkmayı koymuşum kafaya, Kartal olmayınca boğaza gittik biz de ama keşke Kartal olsaydı, herkesle tanışmayı çok istiyorum ssevdim yazdı:balıkların büyüklerini almışsın yine..Ahmet minicik yavruların tutulması insanın içini sızlatıyor.. hadi kıraçanın idare eder boyları bir yere kadar ama serçe parmağı kadar yavruların nesini yiyecekler ki.. biz özellikle ağır kurşunlar ve güçlü kamışlarla adeta abanarak yaptığımız uzak atışlarla dipten iri balıkları çekmeyi başardık.. denizin her seviyesini taradık adeta.. oraya gelenler aldığımız balıkları görünce hep işin sırrını sordular bize.. biz de elimizden geldiğince anlattık ama çoğunun aletleri bu işe müsait değildi.. takımları ince bedenli, kurşunları hafif, makineleri küçük, kamışları da market işi düşük atarlı ucuz kamışlar olunca istediklerini yapamadılar ne yazık ki.. ama onları bilgilendirip heveslendirdik birkaçı oradan ayrılırken ertesi gün surf kamış alacaklarını söylüyorlardı
14-11-2011, 00:09
Bu soguk gunde altin degerinde rapor Berkan..helal olsun..
baliklar guzel afiyet olsun bol fotolar icinde ayrica tesekkurler daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
14-11-2011, 00:10
Berkan oglum'da tebriklerini gonderiyor 8 yasinda 'baba bizde oraya baliga gidelim diyor" fotograflari cok begendi.
14-11-2011, 00:11
tedirgin SaZaN yazdı:Berkan abi, ellerinize sağlık, ne olur ne olmaz diye yağmurluğu bile almışsın yanına,keyiflerde güzel görünüyor,ama 4 ve 6 nolu resimler benim olayımı bitirdi be abi,4 teki güneşin yansıması ve arka plan müthiş, 6 da gökkuşağı neysede onun arka planı gökkuşağını bile kıskandıracak güzellikte..her ne kadar konu balıkta olsa boğazın bu tür mükemmel kareleri adamı uçuruyor be abi, afiyet olsunÖmer beğendiğine çok sevindim, yorumlar için teşekkürler maxtar yazdı:Berkan av süper, fotolar süper... Afiyet olsun...Metin selam, ne zamandır görüşemedik.. tabi ki haber veririm, seni arkadaşlarla da tanıştırırım.. onlarla genellikle Vaniköy'de avlanırdık, bu aralar Avrupa yakasının ve özellikle de Hisar'ın bereketinin cazibesine kapıldık ama bugün Vaniköy de sağlam istavrit yapmış, oltacı Ekremden aldık haberi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|