Yorumları: 16,711
Konuları: 238
aytek mereti bıraktığına sevindim darısı bizim başımıza resimler harika dikkat et kilo almamaya bak bırakanlar kilo alıyor benden söylemesi.

Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
harikasın aytekin,bende fırsat bulursam bisiklete bineceğimde işte fırsat yok

sigarayı bırakmana sevindim ben 5 sene oldu bırakalı ve hayatta yaptığım en iyi şeylerden biri olarak görüyorum.tebrikler kardeşim
Yorumları: 68
Konuları: 4
çok güzel bır hobı edınmışınız,yabancılar bısıkletle dünya turuna bıle çıkıyorlar bızde maalesef bısıklet kültürü gerı kaldı.
murat tuna 1979 manısa
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
aytekin sigaradan kurtulduğun için çok sevindim paylaştığın görüntüler için teşekkür.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
hayatın tadını temiz doğada çıkartmak en güzel hobi
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tebrikler

Süper olmuş Aytekin
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bucalıfikret yazdı:aytek mereti bıraktığına sevindim darısı bizim başımıza resimler harika dikkat et kilo almamaya bak bırakanlar kilo alıyor benden söylemesi.

fikret abi sağol teşekkürler.6 kilo aldım.inşallah yazın bol bol yüzüp kiloları atıcam.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
LeVrEkCi yazdı:harikasın aytekin,bende fırsat bulursam bisiklete bineceğimde işte fırsat yok
sigarayı bırakmana sevindim ben 5 sene oldu bırakalı ve hayatta yaptığım en iyi şeylerden biri olarak görüyorum.tebrikler kardeşim 
nihat abi çok teşekkürler.bende bırakabileceğimi hiç sanmıyordum.bisiklete başlayınca zararını anladım.ve o an karar verdim.ve bıraktım.bırakmayı düşünenler için tavsiyem spor yapın,spor yaparak bırakın.aklınıza gelmez.
uzun murat yazdı:çok güzel bır hobı edınmışınız,yabancılar bısıkletle dünya turuna bıle çıkıyorlar bızde maalesef bısıklet kültürü gerı kaldı.
söylediklerinize aynen katılıyorum murat bey.biz işyerinden arkadaşlarla beraber haftasonları geziler planlıyoruz.bende hafta içide işe bisikletle gelip gidiyorum.10 km gidiş-10 km dönüş,güzel spor oluyor.ben bisikleti herkese tavsiye ediyorum.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
sigarayı bırakmak için gösterdiğin azimden dolayı seni tebrik ederim.
çok iyi bir karar verip uygulamışsın.umarım bir daha asla kullanmazsın.
güzel yerleri paylaştığın için teşekkürler.