Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir zamanlar hobim surftü yaşlandık
eaki siteden burya gelirken resimler kalmış aldım resimleri buraya.bir zamanlar surf yapardım hala daha yapıyorum ama tabiiki eskisi kadar degil.balıkçılık daha fazla zamanımı alıyor tercihimi balıktan yana kullanıyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi artiz gibi çıkmışın TongueTongue sen daha yaparsın sörf ne olcak kaç yaşındasın Big Grin
Bul
tomy77 yazdı:abi artiz gibi çıkmışın TongueTongue sen daha yaparsın sörf ne olcak kaç yaşındasın Big Grin

yaww yapıyoruma eskiden 4 satt karaya gelmezdim şimdi 2 tur yani yarım saat sonra yelkeni indirip el sallıyorum gelin alın beni diye yoruluyorum 4 kg fazlamı atmam lazım Smile
Bul
Nihat o hareketleri çeken gerçekten senmisin ? İkinci foto resmen uçuşa çıkmış..AlkisAlkis
Tebrikler,bravo..
Bul
nihat abi çok güzel bir spor...insan istedikten sonra yapamayacağı şey yok...kondüsyon düşmüştür biraz toplaman gerekiyor sanırım...bende 10 yıl önce denize bir girdimmi 5-6 saat çıkmazdım,şimdi 2 saatte yoruluyorum,bendede kilo problemi var,yıllarca futbol oynadım,bıraktıktan sonra bir kilo aldım bir dahada veremedim kiloları Smile
spor şart aslında ama fırsat yok,malum ekmek parası koşturuyoruz...
boş zamanlarda sahilde yürüyüş yapıyorum ama yetmiyor,koşuya başlamak gerek,paylaşım için teşekkürler...
Bul
Dostum seninki de dertmi. Ne olur 4 kilodan, çık o tahtanın üzerine yarım saatte zaten verirsin 4 kiloyu. Smile
Bul
nihat sende neler varmiş haberimiz yok ....
Bul
vay be.. denize girmemiş biri olarak yorumda bile bulunamıyorum helaldir Smile
Bul
sadece dört kilodan mıarkadaşımSmile)) ilk dediğin doğru bence: evet yaşlandık!!!!
bende ne kadar amatörce de olsa severdim sörfü ama şimdi resmen bord da duramıyorum, belim kopuyor sanki, kilo işi falan değil yaniSmile)
Bul
Nihat o uçan senmisin yaw harbi windsurfermişsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yeni hobim.doğada bisiklet turları ANTALYALI07 21 4,920 22-06-2011, 18:58
Son Yorum: orhanekmekci
  Benim de hobim... size sürpriz olsun konuya bakın... alperburdur 75 9,601 16-04-2009, 19:57
Son Yorum: alperburdur
  İşte buda benim hobim. Geveze_22 26 5,559 16-12-2007, 15:06
Son Yorum: Ege
  [split] İşte buda benim hobim. okay 14 3,772 10-11-2007, 21:20
Son Yorum: darbecimesut
  işte hayalimdeki hobim..... ANTALYALI07 7 2,907 11-09-2007, 00:53
Son Yorum: ekmekçi
  buda benim hobim akay 8 2,605 11-09-2007, 00:43
Son Yorum: ekmekçi
  en buyuk hobim bahri ozmen 15 3,295 22-01-2007, 15:32
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü: