Yorumları: 6,298
Konuları: 143
..................bir gün inşallah sualtı resimleri çekmeyi istiyorum.....
aslında hayal değil gerçekleşebilir,ama biraz pahalı bir hobi....
ama avustralyada filan bu denenmez sanırım....en son köpekbalığı olaylarından sonra.......ben akdenizde takılırım....buralar sakin....
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
burada da denilir ama belli yerlerde benim cok yakinimda koruma alani vardir orada kopekbaligi tehlikesi yoktur suyun altindan bir istiritye kabugunu bile elleme hakkiniz yok dalgiccilar baliklari bir alistirmis orda inanmassiniz elinizde yemi yiyor kursu yaptigim yerdi acik denizde dediginiz gibi dunku olan olayla yemin ettim
bide renga renk turkcesi bilmiyom deniz salyongazi diyeyim kabuksuz iki uc cm kadar oluyor dalgiccilarin cok ilgisini cekiyor suyun altinda gormustum filme aliyorlardi
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
dalarak resim cekecek temizlikte su kalmadı türkiyede yada çok az kaldı en iyisi biz tuıtup karada çekeriz resimleri ne yapalım

Yorumları: 1,080
Konuları: 68
ah be arkadasim yine aklima geldi tatile gittigimde coral larin oldugu bir bolgeydi herkes gozlukleri takip dalmistik 15 kisilik bir guruptuk su dallari olan cisim neyse turkcesi vallahi gokkusagi gibiydi asagisi rengarenk bir tanesini gostermislerdi bize bilmemkac yil yasindaymis bide onlarin yaninda binlerce renk akvaryum baliklari insani sarhos ediyordu goruntusu katildigimiz teknenin alti camdan di asagisini goruyorduk deniz kaplumbagalari ni gormustuk limanda karagozleri nerdeyse elinle besle valla cennet gibi bir yerdi hervey bay denilen bir bolgeydi internette bir arastirma yapmani dilerim belki ilgini cekcek cok guzel fotalar bulabilirsin hervey bay australia diye
Yorumları: 719
Konuları: 31
olta ile yaşamaya alışmış balık çok ilgimi çekti.teşekkürler paylaşım için
Yorumları: 70
Konuları: 19
teşekkürler cok güzel fotograflar inşallah bir gün olur
Yorumları: 67
Konuları: 13
umarım bu arzunuz gerçekleşir
Yorumları: 177
Konuları: 16
kanka valla ii iş bu yaaa sen resimleri çek bende sana tutayım balıkları olmazmı zaten sen resim çekmekten başka da tutamıyorsun beee