Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izmir aliaga göleti
Temiz havada güzeldir Muratcım.Balıklar sonradan gelsin.Teşekkürler.Alkis
Bul
mera güzelmiş murat,haziranda iyi raporlar gelecek gibi görünüyor..
kafa dinlemek iyide balıklarda olsa dahada iyi olacak kafalar daha iyi dinlenecek..ben bu ara olta atmadan sahilde yürüyorum istavrit başlasada tutsak diye bekliyorum..Gulumse
Bul
Çok iyi olmuş kafa dinlemişsiniz, orada doğada içilen çay bile farkli oluyorki siz bir gece konaklamışsınız bu dahada güzel oluyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
doğada olmak tan güzel bişi olurmu murat kardeş sezon acılınça balıklı paylaşımlarını bekliyoruz, kal sağlıçakla.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Murat güzel baraja benziyor, ama burada av niraz zor olur gibi her yer kamışlık, Bu baraj Aliağanın ne tarafında dır.?
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
çok sıg ve ötrofik bir göl benim düşüncem burada kışın balık olur ancak yazın suyun sıcaklıgı aşırı artacagı için kapalı bir su ortamı degilse balıklar terk edecektir
Bul
murat güzel olmuş tebrikler.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
turna yazdı:Murat güzel baraja benziyor, ama burada av niraz zor olur gibi her yer kamışlık, Bu baraj Aliağanın ne tarafında dır.?

memet abı avlandıgımız durasıllı barajının döküldügü yer oluyor yanı gölet dıyebılırız alıagaya 6km aralı buradan denıze dogru dökülüyor.tabıkı avı zor oluyor heryere oltamızı atamıyoruz aralıklı atılıyor ama deyıyor memeet abı çokbüyük sazanlar alıyoruz ocak ayında bır arkadaşım tek 17 kg aldı.saygılar
murat tuna 1979 manısa
Bul
kurusogan yazdı:çok sıg ve ötrofik bir göl benim düşüncem burada kışın balık olur ancak yazın suyun sıcaklıgı aşırı artacagı için kapalı bir su ortamı degilse balıklar terk edecektir

mete barajdan gelen devamlı akan su debısı mevcut yaz kış akış oluyor.
murat tuna 1979 manısa
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cihan deniz İzmir'de bucalıfikret 38 5,504 17-07-2012, 19:24
Son Yorum: Cihan Deniz
  Aliağa,çakmaklı Cihan Deniz 44 6,294 14-01-2012, 23:04
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 4,974 01-10-2011, 01:02
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,129 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi