Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cihan deniz İzmir'de
selam arkadaşlar cihan arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu iyiki tanımışım çok efendi arkadaşımız bucalı (barış)cihan deniz (manisalı)arkadaşı ömer ve ben bucalıfikret cumartesi buluşup balığa gittik hedef çupra idi Rolleyesneyazıkki balıksız döndük nasip olmadımı olmuyor yanımızdaki arkadaş 2 kg çupra aldı dahada alanlar vardı birtek bizde yoktu dua ediyorum cihan çuprayı alsın diye cihan ve arkadaşı bukadar enerji olurmu hiç durmuyorlar yaklaşık 15 saat durmadan olta attılar iki arkadaşımıda tebrik ediyorumAlkisbalık sevdası güneşin altında olta atmaktan amele yanığı oldum Siyirdim pazar sabahı 07.30 olmayan avımız bitirip ayrıdık cihan ve ömer iyiki geldiniz ayağınıza sağlık bizleri telefonla arayan arkadaşlarımıza teşekkürlerAlkis not: yanımızda tutulan çupra.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hay maşallah abicim çupra yakmış ortalığı sende arap şeyhleri gibi çıkmışsın bucalımada selamlar.cihan kardeşim tutsaydı şu çuprayı beolursu sankiSnifsinfAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah abicim çupra yakmış ortalığı sende arap şeyhleri gibi çıkmışsın bucalımada selamlar.cihan kardeşim tutsaydı şu çuprayı beolursu sankiSnifsinfAlkis

aleyküm selam arabım sonradan aklıma havluyu kafama geçirmek iyikide yapmışım barışla ve ben cihan tutsun dedik fakat olmadı.neyse birdahaki sefere.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:aleyküm selam arabım sonradan aklıma havluyu kafama geçirmek iyikide yapmışım barışla ve ben cihan tutsun dedik fakat olmadı.neyse birdahaki sefere.Alkis

eminim bidahakine olacaktır abicim.barış ve senin olduğum yerde çupra olmazmı?olur tabi.. yalçın abim bakalım ne yazacakSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abi birlikte guzel zaman gecirmissiniz birde balik gelseymis keyfinize keyif katarmis ama nasip.cupra fenaymis.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar cihan arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu iyiki tanımışım çok efendi arkadaşımız bucalı (barış)cihan deniz (manisalı)arkadaşı ömer ve ben bucalıfikret cumartesi buluşup balığa gittik hedef çupra idi Rolleyesneyazıkki balıksız döndük nasip olmadımı olmuyor yanımızdaki arkadaş 2 kg çupra aldı dahada alanlar vardı birtek bizde yoktu dua ediyorum cihan çuprayı alsın diye cihan ve arkadaşı bukadar enerji olurmu hiç durmuyorlar yaklaşık 15 saat durmadan olta attılar iki arkadaşımıda tebrik ediyorumAlkisbalık sevdası güneşin altında olta atmaktan amele yanığı oldum Siyirdim pazar sabahı 07.30 olmayan avımız bitirip ayrıdık cihan ve ömer iyiki geldiniz ayağınıza sağlık bizleri telefonla arayan arkadaşlarımıza teşekkürlerAlkis not: yanımızda tutulan çupra.

Arkadaşlar siteye giremiyorum o yüzden telefondan yaziyorum Fikret abi sana Barış abiye Hüseyin abi ve Ramazan abiye çok tesekküler Allah sizden razı olsun çok iyi zaman geçirdik balık olmazsa olsun sonuçta çok faydalı bilgiler öğrendim sayenizde bize göstermiş oldugunuz samimiyet herşeyin ötesinde sayende çok güldüm Allah seni hep gülsürsün
herşey için çok teşekkürler
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
araphüso26 yazdı:hay maþallah abicim çupra yakmýþ ortalýðý sende arap þeyhleri gibi çýkmýþsýn bucalýmada selamlar.cihan kardeþim tutsaydý þu çuprayý beolursu sankiSnifsinfAlkis

Olacak inþallah Hüseyin abi az kaldý
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
şu güzelliğe bak hele.hemen ekip kurulmuş ve organize olup ava gidilmiş.
bu işbitiriciliktir.hepinizi tebrik ederimAlkis.
balık nasip işidir ama balığı görmekte iyidir.en azında orda var olduğunu göstermiş.Smile
bir daha ki sefere inşallah bol balıklı raporla dönersiniz.
herkese selamlar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ah be abicim.birde hedef balığı çipura diye belirtmişiniz.yalçınsız çipura yakalayabilirmisiniz hiç.bunu nasıl akıl edebilirsiniz.valla tebrik ediyorum.bir dahakine çağırın yalçını bakın çipura nasıl tutuluyor.WinkSiyirdim
kucaklıyorum hepinizi.Sefiom
Bul
araphüso26 yazdı:eminim bidahakine olacaktır abicim.barış ve senin olduğum yerde çupra olmazmı?olur tabi.. yalçın abim bakalım ne yazacakSiyirdim

ne yazacağım bensiz gitmişler.zor tutarlar çipurayı.Hadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,569 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  deniz havası bahriyeli 18 2,851 24-03-2010, 21:32
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi