selam arkadaşlar cihan arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu iyiki tanımışım çok efendi arkadaşımız bucalı (barış)cihan deniz (manisalı)arkadaşı ömer ve ben bucalıfikret cumartesi buluşup balığa gittik hedef çupra idi neyazıkki balıksız döndük nasip olmadımı olmuyor yanımızdaki arkadaş 2 kg çupra aldı dahada alanlar vardı birtek bizde yoktu dua ediyorum cihan çuprayı alsın diye cihan ve arkadaşı bukadar enerji olurmu hiç durmuyorlar yaklaşık 15 saat durmadan olta attılar iki arkadaşımıda tebrik ediyorumbalık sevdası güneşin altında olta atmaktan amele yanığı oldum pazar sabahı 07.30 olmayan avımız bitirip ayrıdık cihan ve ömer iyiki geldiniz ayağınıza sağlık bizleri telefonla arayan arkadaşlarımıza teşekkürler not: yanımızda tutulan çupra.
araphüso26 yazdı:hay maşallah abicim çupra yakmış ortalığı sende arap şeyhleri gibi çıkmışsın bucalımada selamlar.cihan kardeşim tutsaydı şu çuprayı beolursu sanki
aleyküm selam arabım sonradan aklıma havluyu kafama geçirmek iyikide yapmışım barışla ve ben cihan tutsun dedik fakat olmadı.neyse birdahaki sefere.
bucalıfikret yazdı:aleyküm selam arabım sonradan aklıma havluyu kafama geçirmek iyikide yapmışım barışla ve ben cihan tutsun dedik fakat olmadı.neyse birdahaki sefere.
eminim bidahakine olacaktır abicim.barış ve senin olduğum yerde çupra olmazmı?olur tabi.. yalçın abim bakalım ne yazacak
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar cihan arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu iyiki tanımışım çok efendi arkadaşımız bucalı (barış)cihan deniz (manisalı)arkadaşı ömer ve ben bucalıfikret cumartesi buluşup balığa gittik hedef çupra idi neyazıkki balıksız döndük nasip olmadımı olmuyor yanımızdaki arkadaş 2 kg çupra aldı dahada alanlar vardı birtek bizde yoktu dua ediyorum cihan çuprayı alsın diye cihan ve arkadaşı bukadar enerji olurmu hiç durmuyorlar yaklaşık 15 saat durmadan olta attılar iki arkadaşımıda tebrik ediyorumbalık sevdası güneşin altında olta atmaktan amele yanığı oldum pazar sabahı 07.30 olmayan avımız bitirip ayrıdık cihan ve ömer iyiki geldiniz ayağınıza sağlık bizleri telefonla arayan arkadaşlarımıza teşekkürler not: yanımızda tutulan çupra.
Arkadaşlar siteye giremiyorum o yüzden telefondan yaziyorum Fikret abi sana Barış abiye Hüseyin abi ve Ramazan abiye çok tesekküler Allah sizden razı olsun çok iyi zaman geçirdik balık olmazsa olsun sonuçta çok faydalı bilgiler öğrendim sayenizde bize göstermiş oldugunuz samimiyet herşeyin ötesinde sayende çok güldüm Allah seni hep gülsürsün
herşey için çok teşekkürler
şu güzelliğe bak hele.hemen ekip kurulmuş ve organize olup ava gidilmiş.
bu işbitiriciliktir.hepinizi tebrik ederim.
balık nasip işidir ama balığı görmekte iyidir.en azında orda var olduğunu göstermiş.
bir daha ki sefere inşallah bol balıklı raporla dönersiniz.
herkese selamlar.
ah be abicim.birde hedef balığı çipura diye belirtmişiniz.yalçınsız çipura yakalayabilirmisiniz hiç.bunu nasıl akıl edebilirsiniz.valla tebrik ediyorum.bir dahakine çağırın yalçını bakın çipura nasıl tutuluyor.
kucaklıyorum hepinizi.