Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sahteyle TRAL balığı Jig ile LAGOS balığı.
rauf abi bilgiler için çok teşekkürler.bende mevcut olan jij kamışımda eurofish. euro fish osaka yıda bir araştırayım fiyat konusunda.bol şanslar abi saygılar sevgiler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
rauf abi eline sağlık maşallah kuzuları almışsın afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Bereketli afiyet olsun üstadSeerf
Bornova - izmir
Bul
yalova tatar yazdı:kaptan paylaşım için teşekkürlerAffet bu gün bende kıyıdan denidim ama olmadı bi saat kadar takıldım sonrada sımsıcak eve kapağı zor attım Alkis
İyi yaptın Erden bu günlerde evde daha cok takılacağız gibiHappy
ANTALYALI07 yazdı:rauf abi bilgiler için çok teşekkürler.bende mevcut olan jij kamışımda eurofish. euro fish osaka yıda bir araştırayım fiyat konusunda.bol şanslar abi saygılar sevgiler.
İyi yaparsın piyasadaki emsallerinden en hesaplısı ve kalite olarakta memnun edici.

bucalıfikret yazdı:rauf abi eline sağlık maşallah kuzuları almışsın afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Teşekkürler Fikret.

orhanekmekci yazdı:Bereketli afiyet olsun üstadSeerf
Tırallar oldu Lagos derin dondurucuda ilk fırsatta! teşekkürler.
Tebrikler Rauf
Abicim yine kısa zamana harikalar sığdırmışsın.Afiyetle.AlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:Tebrikler Rauf
Abicim yine kısa zamana harikalar sığdırmışsın.Afiyetle.AlkisSeerf
Yalcın kardeşim teşekkürler.Avatarda gördüğüm kadarıyla tekne sahibisinSmileeğer öyleyse tavsiye ederim Jigging olayı ile ilgilen pişman olmassın.Konu hakkında bilgiler internet ortamında oldukca bol gerek video gerekse yazılı olarak selamlar.
rauf yazdı:Yalcın kardeşim teşekkürler.Avatarda gördüğüm kadarıyla tekne sahibisinSmileeğer öyleyse tavsiye ederim Jigging olayı ile ilgilen pişman olmassın.Konu hakkında bilgiler internet ortamında oldukca bol gerek video gerekse yazılı olarak selamlar.

Yok be abi,arkadaşlarla katıldığımız bir organizasyonda çekilmiş bir foto sadece.
Allah söyletmiş olsun inşallah.Sahtelerle avcılık hiç denemediğim bir şey.Ama seni görünce ne yapacağımı şaşırıyorum.Mutlaka deneyeceğim bir gün.Teşekkür ederim.
Bul
yycolak yazdı:Yok be abi,arkadaşlarla katıldığımız bir organizasyonda çekilmiş bir foto sadece.
Allah söyletmiş olsun inşallah.Sahtelerle avcılık hiç denemediğim bir şey.Ama seni görünce ne yapacağımı şaşırıyorum.Mutlaka deneyeceğim bir gün.Teşekkür ederim.

Yalçın abi bir teknemiz eksik biliyorsun sahteleri de Japonya'dan getirttik yawSiyirdim Çok yakında son eksik de tamamlanacak abi inşallah.Seerf
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
üstadım teşekkürler bilgiler için osakayı alıp yayın avında bir denemek lazım fiyat olarakda bayağı uygun okumaya göre. avlarında,da rastgel Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,320 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,042 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Baligi dipten aldik Albatros-gr 59 7,811 07-04-2012, 15:21
Son Yorum: Albatros-gr
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,519 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  ISKARMOZ balığı Avı ve tesadüfen AKYA!!.Avı rauf 17 5,767 30-06-2011, 21:21
Son Yorum: yycolak
  kıkla balığı ve tadı bucalı 23 6,797 07-05-2011, 07:49
Son Yorum: yycolak
  YAZILI ile başladık LAGOS ile bitirdik!. rauf 11 4,103 08-02-2011, 04:57
Son Yorum: rauf
  18 kg KUZU BALIĞI (jiggin)ile rauf 51 10,758 11-12-2010, 00:12