2/5/2010 Imaret limani Saat 09:00..Ayhan ile limanda bulustuk.Hazirliklarimizi yaptik. Saat 09:30...Rotamizi uzaktaki meraya cevirdik.Son gunlerde yaptigim sirti avlarinda ,baliklari hic kursunzuz veya bir kursunlu sirti takimlari ile tuttugumdan,Ayhan`a sirtilerimize en fazla bir kursun koymamizdan bahsediyordum. Saat 09:45..Sirtilerimizi su ile bulusturduk.Kahvelerimizi yaptik.1 saat bir sey dolastik,tek bir vurus almadik. Saat 10:45...2 mil ilerdeki diger meraya gectik.Burada sirtilerimizin agirliklarini degistirdik.Kamis hic agirliksiz,el sirtilerinde,birinde 2 ,digerinde 3 kursun vardi.Derinlik 6-8 metre.Cok gecmeden ilk melanuru tekneye aldik.Devaminda,istavritler,uskumrular ve melanurlar hep dipten geliyordu.Agirliksiz olan kamis,vurus almadan geziyordu. Saat 13:00...Hafif lodos baslamisti.Tavaliklar cikmis,bizde sabah keyfimizi yapmistik.Artik yeterli diyorduk ki,kamis ilk baligini aldi.1 melanur.Balik yuzeye gelmeye baslamisti,fakat biz avi sonlandirmaya niyet etmistik. Saat 13:30..Sirtilerimizi topladik,teknemizi temizleyip limana ciktik.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
yaw ben anladım,bu grek team ölçü nizamdan anlamıyorlar,,tavalıkmış!!! sizin oralarda tavalar 1 metreye bir metre mi,,ayıp oluyor ama Faruk abi,,yakında balığa gidince alırız intikamımızı ama,
abi eline sağlık ,sen bugün ezersin o balıkları akşam nevalesinde ,,afiyet olsun
tebrikler Faruk,güzel bir pazar günü olmuş,fazlasıyla mükafatıda varbu arada bol fotolarla bana memleket özlemini biraz olsun azaltırıyorsun,gençliğimizde Hasan(Hacısüleyman)amcaoğlu Mehmet,Atilla vs eşek adası civarına meşede cadır varken çok takıkıyorduk,ayrıca teşekkürler
realdeath yazdı:yaw ben anladım,bu grek team ölçü nizamdan anlamıyorlar,,tavalıkmış!!! sizin oralarda tavalar 1 metreye bir metre mi,,ayıp oluyor ama Faruk abi,,yakında balığa gidince alırız intikamımızı ama,
abi eline sağlık ,sen bugün ezersin o balıkları akşam nevalesinde ,,afiyet olsun
tesekkurler Omer..
baliklari Ayhan ezecek..
tavaya gelince,aynen dedigin gibi...bizde tavalar galiba buyuk..sekil A da goruldugu gibi..
sizlerede buyuk tavaliklar rastgele
ANTALYALI07 yazdı:bereketli olsun faruk abicim.av yine süper maşallah.afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
tsekkurler Aytekin..
sizlerede bundan iyi avlar dilerim
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel av yapmışsınız sırtı dip ve üst olarak iyi olmuş afiyet olsun rast gele.eşek adası bizim oralara kadar gelmişsin.
tesekkurler Fikret..
sizde de esek adasi oldugunu daha onceki konularda duymustum..ondan bu fotoyu ozellikle koydum..
sizlerede rastgele
Dr.Güner yazdı:tebrikler Faruk,güzel bir pazar günü olmuş,fazlasıyla mükafatıda varbu arada bol fotolarla bana memleket özlemini biraz olsun azaltırıyorsun,gençliğimizde Hasan(Hacısüleyman)amcaoğlu Mehmet,Atilla vs eşek adası civarına meşede cadır varken çok takıkıyorduk,ayrıca teşekkürler
tesekkurler Guner..
esek adasi,kursunluk etraflari..oralari benim cocuklugumda balikcilik yaptigim yerler...ozellikle sampiyonlar liginde oynarken(yani zipkincilik yaparken)oralardan cok balik aldik...oralarda dolasmak bana ayri zevk veriyor..
hey gidi gunler heyyyyy
sizlerde rastgele
rusan yazdı:Tebrikler Faruk abi güzel av olmuş.Afiyet olsun
tesekkurler Rusan..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
ohh mis gibi olmuş balıklarıda kovaya doldurmuşsunuz..harika kareler böyle sık sık balığa çıkmak harika bir şey...tebrikler ellerinize sağlık.saygılar.rastgele..