doktor yazdı:Furkan arkadaşım çok güzel bi paylaşım eline emeğine sağlık güzel balıkçılık yapmışsın kaçan balık için üzülme senin kısmetin olsa elinde olurdu kullandığın takımlar makinalar,kamışlar güzel bi düşünsene 2500 lük shimano ya 2 kiloluk bi levrek gelmiş sende balıkla kalamayı bi veriyorsun bi sarıyorsun ne zevk olur ama değilmi eline emeğine sağlık inşallah bi daha ki sefere 2500 makina ile 2 kiloluk bi levrek çekersin saygılar.
eyvallah eren abi güzel oluyor surf takımdan sonra spincilik daha bir işime geldi shimano sahara 3000fd makina ile çektim levrekleri alivioyu yemlide kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel makina
Furkan arkadaşım güzel makinalar surf ten sonra baya bi hafif gelmiştir spin tarzı balık tutmak ama çok ince işçilik istiyor sen de işi biliyorsun maşallah spin bence de çok güzel bi avlanma şekli bende sandal dan yapabiliyorum çinekop ve ispendek te güzel oluyor sahara makinan da çok güzel o zaman inşallah sahara makinanla 2 kiloluk levrek çekersin.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
furkan bu sene çok fazla sardalya var denizde yani levrekler tok dolaşıyorlar o nedenlede önüne gelen yeme atlamıyorlar,
makine güzel görünüyor kıyıdan güzel iş çıkartmışsın büyükleride denk gelecek inşallah.rastgele
LeVrEkCi yazdı:furkan bu sene çok fazla sardalya var denizde yani levrekler tok dolaşıyorlar o nedenlede önüne gelen yeme atlamıyorlar,
makine güzel görünüyor kıyıdan güzel iş çıkartmışsın büyükleride denk gelecek inşallah.rastgele
evet reis işimiz zor tek tük lüfer haberleri geliyor bizim taraftan ama zargana yok bollaşsın o bollaşana kadar lüferde basacak kısmetse .
tomy77 yazdı:oo furkan almışın balıkları hadi berektli olsun adamcağızıda götürde iki balık yakalsın
sağol dostum senin kaşığı da kaptırdı kuzenım kaşık balığın ağzında kaldı misina patladı benımde popper kelle bir levreğin ağzında o taraflarda ağzında oyuncaklı levrek görürsen haber ver gelip alayım birol emmi ile av planları yapıyoruz zaten tuttuğum karagöz ve mercanları görse çıldıracak onları hiç koymadım görüşürüz dostum benim
bugün akşam suyuna bakmak için iş çıkışı mekana gittim (karaköy) bol sardalya 13 15 tane kadar istavrit 22 tane hamsi ile avı sonlandırdım.istavritler sıyırtma silikon ile sardalya ve hamsiler çapari ile alınmıştır.