Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin 22.04.10
Maşallahı var İsmailAlkisbu keyifli avı bizimle paşlaşmanda katkısı olan Özgürede selamlar.Anlaşılan canlı yemlide merada iş yapacak,fotoya yılan balığını fotoya koymamışsın ızgarası oldukca lezzetli oluyorSeerf bereketli avlarının devamına inşallah.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler tahsinim güzel bir av olmuş.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tahsinmersin yazdı:senin baban büyük düşünüyor.Gulumse.eskiyide üstüne koyup daha yüksek ve daha değerli araba alıcak.çift airbag li hemde.bir yerlere beraber giderken allah muhafaza kaza olursa seni korumak için.babalar her şeyi düşünür.Bobo
sonra baban biliyorki sakaryanın garajı senden sorulur bütün otobüsler senin.sana ileride belkide otobüs alıcak.
(arabam olmasada sen benim kankamsın.)
yok be abi anlatamadım,, bana yeni almayacakmış, kendine alırken eskisinide satıp kendine başka alacakmış.. yoksa o dediğin olsa var yaa AllaahhhhhhSiyirdim
Bul
realdeath yazdı:yok be abi anlatamadım,, bana yeni almayacakmış, kendine alırken eskisinide satıp kendine başka alacakmış.. yoksa o dediğin olsa var yaa AllaahhhhhhSiyirdim
ortak değilmiyiz yaww benim arabam senin araban GulumseSeerf
Bul
Tahsin..masallah-masallah..
tavaliklar yine cikmis..
afiyet olsun..
yilan baligi diyorsun,avlagina tatli su `mu dokuluyor?
bir dahakine daha da buyuk ve bollarina insallah..
rastgele..
kacan baliga takmakafani ,kismet degilmis...diye teselli edecegim..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tahsin kardeşim ne güzel ne güzelAlkisAfiyet ve bereketli olsun. Kaçmalar daima olacak ve biz bundan da keyif alacağız. Bazen onlar, bazen bizler bu mücadeleden galip çıkıcaz. Bu da işimizin icabı.76Senin keyifli güzel avlarına yeni bir ilave olmuş. Tekrar tebrikler abicim.Alkis
Bul
tahsin maşallah bereketli av yapmışsın eline emeğine sağlık afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallahı var İsmailAlkisbu keyifli avı bizimle paşlaşmanda katkısı olan Özgürede selamlar.Anlaşılan canlı yemlide merada iş yapacak,fotoya yılan balığını fotoya koymamışsın ızgarası oldukca lezzetli oluyorSeerf bereketli avlarının devamına inşallah.Afiyet olsunSeerf
sağol Orhan abi.yılan balığı iğneyi yuttuğundan takım hazırlamaya dalınca kedi çalmış,sabah baktım teknenin köşesinde balığın ortası yok.kelle ve kuyruk tarafından 4 parmak kalmış ortası boş,hala yemeye devam.
HAŞİM77 yazdı:Tebrikler tahsinim güzel bir av olmuş.Alkis
çok sağol haşim.teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
realdeath yazdı:yok be abi anlatamadım,, bana yeni almayacakmış, kendine alırken eskisinide satıp kendine başka alacakmış.. yoksa o dediğin olsa var yaa AllaahhhhhhSiyirdim
güzel anlatmışsın tamam bende öyle anladım.baban kendine çift airbagli alıcak yanına sen oturucan.
sende hemen allahhhh diye sevinme.
hem senin adminin var.Bobo
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Albatros-gr yazdı:Tahsin..masallah-masallah..
tavaliklar yine cikmis..
afiyet olsun..
yilan baligi diyorsun,avlagina tatli su `mu dokuluyor?
bir dahakine daha da buyuk ve bollarina insallah..
rastgele..
kacan baliga takmakafani ,kismet degilmis...diye teselli edecegim..
teşekkürler Faruk abi.
evet abi.2. resimde elimin arkasında.bakınca belli oluyor.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,814 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,274 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,809 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy
  tahsin den 4/4 lük levrek tahsinmersin 63 7,634 13-04-2010, 21:02