Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin 22.04.10
2 hafta evvelki güzel raporumdan sonra geçen hafta arabasızlıktan gidemedim.(bu durum çok kötüymüş ya.)gerçi arkadaşım Özgür benim balık tutkunu olduğumu bildiği için geçen haftada arabamı alabilirsin diye güzel bir teklifte bulunmuştu.bu haftada ısrar edince dün gece onun arabasıyla balığa gittim.buradan kendisine teşekkür ederim.
tam gece yarısında avlak yerine ulaştım.deniz ve rüzgar dingindi.raporlarda 3-5 ilerleyen saatlerde 2-4 k.-k.batı veriyordu.güzel bir yer seçip yerleştim daha 15 dk.olmuştuki rüzgar rüzgar başladı hemde 4-5 kuvvette.bu durum 1 saatten fazla sürdü.bu arada ilk vuruşta aldığım iskorpitti.derken bir yılan balığı geldi.kendimle konuşurken bir iri iskorpit daha derken daha iri bir yılan balığı geldi.ben söylendikçe bunların irileri geliyor diyerek daha + olmaya çalıştım.zaten havada güzelleşti.bir-kaç yem hırsızlığından ispendeklerin geldiğini anlamıştım.tazelenen yemlerden sonra ilk balığı yakaladım.1/2 gr.levrek ti.derken biraz daha ufağı,derken daha ufağını yakaladım onu salarken de tembihledim daha büyüğü gelsin diye ama gelen 300 gr.ancak çeker.olsun bununda büyüğü var dedik amalevrek kesti.biraz daha avlanınca kefallerin vuruşları gelmeye başladı.biraz daha mazmoz yapıp hemen 2li takımı çıkardım.başladım yakalamaya.kefallerde güzeldi.aynen devam.derken araya yarım kiloya yakın bir levrekte kıstırdım.
gün çakmaya başlayınca ufacık mandagözler yemi duman ediyorlar.tesadüfen yakaladığımı canlı bırakma yaptım.kefallerde çekildi.bu arada çok güzel bir balık benim bırakmanın işareti fırlattı.uzanıncaya kadar kalamayı bitirip kasnağı sürükledi elime aldım taslayamadan misina boşaldı.yemin balığın ağzında olduğunu biliyorum,hemen misinanın boşluğunu aldım,aldım tasmaladım,misina doldu,boşaldı.bu güzel balığı kaçırmıştık.bana doğru gelirken misinanın boşluğunu almakta balığın hızına geç yetiştim.daha doğrusu misinayı götürürken tasmalasaydım balık torbadaydı.neyse sağlık olsun dedim ve toparlanıp yorgun ama ruhen rahatlamış bir şekilde evin yolunu tuttum.
yem: hamsi ve sardalya
takım :0.22 angel kıss misinalı mustad 505 no tek iğneli boş takım.
kefaller için: 0.20 angel kıss misina mustad 1251 no çift iğneli boş takım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bereketli olsun tahsin abi,
şu raporlar gelince aklım karışıyor hemen balık planlamaya başlıyorum Gulumse,
aiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Sağol teşekkür ederim Nihat.

maşallah sezon açıldı demek.hafta içi bir günde 2 rapor fena sayılmaz.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Sağol teşekkür ederim Nihat.

maşallah sezon açıldı demek.hafta içi bir günde 2 rapor fena sayılmaz.Gulumse
evet havalar ısınıp sezona girdikçe dahada çoğalacak inşallah,
eskiden istavrit raporu yazmazdım sanırım bu sene ne bulursam rapor yapacagım Gulumse(gülüyorum ağlanacak halimize)
Bul
Tahsin abi ellerine sağlık, maşallah ;levreksiz dönmem arkadaş demişsin yineSeerftam akşam yemeğine kalkacağım sırada taze balık görünce canım çekti yahuSiyirdimyanına marul salata falan ,şlopsssBobo
abi tebrikler afiyet olsunAlkisSeerf böyle kafa rahatlama yöntemini bulmuşuz Allaha şükür sağlık tan başka dahada isteğimiz olmaz herhaldeAffet
Bul
teşekkürler ömer.ben kestim biçtim yedim bile.
bir hafta gidemedim ikinci haftayı zor ettim.ne yapıp edip haftaya araba almak farz oldu.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin abicim tebrikler. Kaçana üzülmedim desem yalan olur.
Canlı salma iş yapmış, demek denemek lazım.
Kefallere gene güzel çalışmıssın. Afiyet olsun.AlkisSeerf

Geçen hafta ve bu hafta bende arabanın satışı ile koşturuyorum. Geçen hafta hanımda Antalya'dan geldiği için gelemedim. Umarım gönül koymamışsındır. Yoksa balık deyince düşünmeden geleceklerden biriyim biliyorsunWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tahsinmersin yazdı:teşekkürler ömer.ben kestim biçtim yedim bile.
bir hafta gidemedim ikinci haftayı zor ettim.ne yapıp edip haftaya araba almak farz oldu.
araba deme abi bana yahu, hayallerim yıkıldı, peder arabayı yenilerken eskisini bana bırakacaktı vazgeçmiş ,onuda satıp başka araba alacakmış,Siyirdimyine aynı slogan; en iyi kankam arabası olandırHappy
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tahsin abicim tebrikler. Kaçana üzülmedim desem yalan olur.
Canlı salma iş yapmış, demek denemek lazım.
Kefallere gene güzel çalışmıssın. Afiyet olsun.AlkisSeerf

Geçen hafta ve bu hafta bende arabanın satışı ile koşturuyorum. Geçen hafta hanımda Antalya'dan geldiği için gelemedim. Umarım gönül koymamışsındır. Yoksa balık deyince düşünmeden geleceklerden biriyim biliyorsunWink
sen ne diyorsun hayatım.arabam olmayınca sana niye gönül koyayımki.öyle olsaydı dün giderken aklımdan geçmezdin.gece 22:45 te arkadaş arabayı getirdi sana seslenicektim ama vakit geç oldu diye seslenemedim.şu anki iş durumlarınıda bilmiyordum.yoksa sana bi dürt yapıcaktım.
realdeath yazdı:araba deme abi bana yahu, hayallerim yıkıldı, peder arabayı yenilerken eskisini bana bırakacaktı vazgeçmiş ,onuda satıp başka araba alacakmış,Siyirdimyine aynı slogan; en iyi kankam arabası olandırHappy
senin baban büyük düşünüyor.Gulumse.eskiyide üstüne koyup daha yüksek ve daha değerli araba alıcak.çift airbag li hemde.bir yerlere beraber giderken allah muhafaza kaza olursa seni korumak için.babalar her şeyi düşünür.Bobo
sonra baban biliyorki sakaryanın garajı senden sorulur bütün otobüsler senin.sana ileride belkide otobüs alıcak.
(arabam olmasada sen benim kankamsın.)
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:sen ne diyorsun hayatım.arabam olmayınca sana niye gönül koyayımki.öyle olsaydı dün giderken aklımdan geçmezdin.gece 22:45 te arkadaş arabayı getirdi sana seslenicektim ama vakit geç oldu diye seslenemedim.şu anki iş durumlarınıda bilmiyordum.yoksa sana bi dürt yapıcaktım.
Eyvallah abi, üzmek istemeyeceğim kişilerin başında geliyorsun. Anlayışın için teşekkürler. Selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,813 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,270 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,807 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy
  tahsin den 4/4 lük levrek tahsinmersin 63 7,631 13-04-2010, 21:02
Son Yorum: mudanya
  Tahsin Mersin04032010 tahsinmersin 36 5,243 15-03-2010, 13:36