Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin,ramiz,dr.metin
dün gece hava raporu yarın için dahada kuvvetli verince(5-7)balığa gitmeye niyetlendim.hemen merkez üs ten ramiz abiyi arayıp balığa gidilecek ekibi sordum.oda dr.metin ve ben varım deyince ekip kurulmuş oldu.hava kritiğinden sonra dalyanköyün daha korunaklı olacağı düşüncesiyle bu rotaya hareket ettik.24:00 ten önce avlak yerine yayıldık.1 tene arasındaki boşlukta dr.metin,daha geniş olan ilerideki boşluktada ramiz abiyle avlanmaya başladık.ilk balık 24:15 te daha geleli 20-25 dk.olmuş dr.metin kg lık ilk levreği aldı.umutla avlanmaya devam ederken ramiz abi 1 tane aldı,1/2 saat sonra 1 tane daha aldı,dr.metinin arabada bıraktığı sigarayı almaya giderken oltaları ramiz abiye emanet edip gittim geldim.kasnaklar yerinde ama 2 işaretten biri yok.-n'oldu buna.deyip misinanın boşluğunu aldım,misina doldu.yemiş yatmış,iri bir iskorpit zannettim.misina sola kaçınca levrek olduğunu anladım.ufakta olsa ilk balığı aldım.sonra ramiz 3 ledi.derken balık kesti bekle bekle tık yok.kaşıntı tuttu karşı kıyıyı deniycem dedim.geçtim karşıya restoranın önünden avlanıyom.tık yok.04;15 içim geçmişti,ramiz aradı vuruş yok dedim,gel buraya 2 tane tuttum dedi.1/2 saat oyalanıp yanına gittiğimde 2 tane daha tutmuş.bende avlanmaya başladım.1,2 kaçırıştan sonra nihayet bir tane daha tuttum.sonra ramiz derken ramiz gün ağardı.kefal başladı,yüzümde bir gülümseme,kefalle aramda tek problem uzakta olması.metinle ramiz arabaya gittiler.kefallerle uğraşıyorum yakınlaştırmak için,gün aydınlandıkça kendime yaklaştırıyorum,ve sonra 505/3 iğneli şeytan oltasını bırakıp 2 iğneli (1251/5) kurşunsuz takımımla başlıyorum show a.
güneş doğuyor.08;00 e yakın avı sonlandırıp arabayla izmire dönüyoruz.
resimler arabadan eşyaları alıp,dağılmadan çektirdik.
1.resim:ramiz abi ve dr.metin.
2.resim :ben ve tuttuklarım.
3.resim:benim tuttuklarım.
4. resim:ramiz abinin tuttukları.(sağdan 1. en büyük olan metinindir)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Berketli olsun Tahsin abi...
Gene tavalıkları almışsınız.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler İsmailAlkisAlkisavlağı iyi seçmişsiniz rüzgar tam karşıda(Küçükbahcede)iyi esiyordu,böyle gecede bereketli av olmuş maşallah.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Berketli olsun Tahsin abi...
Gene tavalıkları almışsınız.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
eyvallah bahadır.ben sabaha karşı stres atabildim.
orhanekmekci yazdı:Tebrikler İsmailAlkisAlkisavlağı iyi seçmişsiniz rüzgar tam karşıda(Küçükbahcede)iyi esiyordu,böyle gecede bereketli av olmuş maşallah.Afiyet olsunSeerf
daha evvel dediğin gibi kıbleden kuvvetli esiyordu,bizde rotayı bu tarafa çevirdik.teşekkürler Orhan abi.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin elinize sağlık maşallah bereketli av yapmışsınız afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Tahsin ,diger konularinda da yazdim..
yine yazacagim..
siz bu isi tam beceriyorsunuzAlkis
tebrikler...afiyet olsunSeerf
sabaha kadar balikcilik sabir ister helal olsunAlkis
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin elinize sağlık maşallah bereketli av yapmışsınız afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
sağolasın fikret abim darısı sizlere,hemde irisinden dirisinden.
Albatros-gr yazdı:Tahsin ,diger konularinda da yazdim..
yine yazacagim..
siz bu isi tam beceriyorsunuzAlkis
tebrikler...afiyet olsunSeerf
sabaha kadar balikcilik sabir ister helal olsunAlkis
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
çok çok sağol Faruk abim teşekkürler.
ben her türlü balığı yakalamasını bilmem.tuttuğum balıklar hep aynıdır,kullandığım takım ve taktiklerde.öyle böyle varyasyonlardan anlamam,sade bir şekilde avlanıyoruz işte.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:çok çok sağol Faruk abim teşekkürler.
ben her türlü balığı yakalamasını bilmem.tuttuğum balıklar hep aynıdır,kullandığım takım ve taktiklerde.öyle böyle varyasyonlardan anlamam,sade bir şekilde avlanıyoruz işte.
baska av sekillerine gerek yok ki..
masallah bos yok..
tavaliklar fazlasi ile cikiyor..daha ne olsun..
cok balikcilik yapip bir sey tutamayacagina,bir seklini yap temiz yap...Seerfaynen yaptigin gibiAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:baska av sekillerine gerek yok ki..
masallah bos yok..
tavaliklar fazlasi ile cikiyor..daha ne olsun..
cok balikcilik yapip bir sey tutamayacagina,bir seklini yap temiz yap...Seerfaynen yaptigin gibiAlkis
faruk abim eskiden çok olta şekilleri denedik,balık tutmak için bir sürü denemeler yaptık neticede oltacılığın en başına döndük.
en çok randıman alıp balığı tuttuğun metod en doğru olanıdır.
işte bunu bulduk,kendimizide bunun üstüne geliştirdik.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ustam61 yazdı:Tebrikler Tahsin kardeş.sizler böyle resimler gönderdikce iç sularda avlanan bizleri bir kaşıntı sarıyor."acep çıkarmı" umuduyla balığa gitmeye kalkıyorum ama hava soğuk heryer (göletler ) buz (kızılırmak) kar.Ama genede kaşıntıdan kurtulmak ,kafayı suya boşaltmak için allah tan bir keder gelmezse yarın ırmaktayım.
Avlarınız bereketli,yedikleriniz afiyet olsun.
teşekkür ederim Hayrettin abi. sağolasın.
sana yarın için bol avlar dilerim, rast gelsin,hemde irisinden dirisinden.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,687 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,113 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,591 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy
  tahsin 22.04.10 tahsinmersin 48 4,986 24-05-2010, 13:35