Yorumları: 25,969
Konuları: 290
deniz aşığı yazdı:farukcum yaşadığınız o talihsiz olaydan sonra güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun tesekkurler Cetin abi..
aynen dedigin gibi..bu gun..o gunu telafi etti.. 
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Sevgili Faruk...
Denize iade görüntüsünü çok güzel yakalamaşsın...Bilirsin..Anlık fotoğrafları yakalamak zor iştir..Ben de oldukça meraklıyım bu konuya...
Balıklar da çok güzel..Bereketli olsun..Arkadaşlara selamlar..
Rastgelsin..Sevgiler...
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
 Bravo arkadaşlar , kurtları dökmüşünüz  Ayhan arkadaşta beni hayal kırıklığına oturtu , ben onun dümenli yeni bir kayık almasını bekliyordum
bu sefer Fener merası daha çok karagöz vermiş , bereketli ve afiyet olsun
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Bahadir...
dedigin gibi fazla balik yoktu,,yinede iyotlu hava iyi geldi..
cok haklisin ben pek degil,hic tulum kullnmazdim,ve kullananlari da pek onaylamazdim,,cunku cok az ihtimal de olsa denize dusme ani olmasin,Allah muhafaza cok tehlikeli...
Bir gun gencler ile ava gittigimizde,kenarda bir tane vardi,giydim,iyi geldi..o gun yagmurda vardi..uzerine yagmurlugu gidiginde cok kullanisli oldugunu gordum..
sadece buradan yinede yalniz tekne ile baliga cikarken tavsiye etmem..teknede bir kisi oldugunda durum biraz daha farkli..bilmiyorum,bu benim dusuncem..
iyi dileklerin icin Ayhan `in adina tesekkur ederim.
sizlerede rastgele
Faruk,iyi hoş söylemişsinde ben tek başıma tekneyi denize atarken bu bel(kasık) çizmelerini giymeden olmuyor olmassa olmazlardan yani kıyıdan tekneyi ittiğimde birkaç adım ötesi hemen bele geliyor  bir ayağım teknede bir ayak yerde anlayacağın bir adım sonra diğer ayak teknede  birde bunun dönüşü var  erken suya atlayıp donuma kadar ıslanmışlığım var  kışın üstüme ne giyersem giyeyim kalın balıkcı yağmurluğunun yeri başka soğuğuda rüzgarıda yağmuruda kesiyor  Allah göstermesin bu durumda denize düşmeyi düşünemiyorum
Bornova - izmir
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
orhanekmekci yazdı:Faruk,iyi hoş söylemişsinde ben tek başıma tekneyi denize atarken bu bel(kasık) çizmelerini giymeden olmuyor olmassa olmazlardan yani kıyıdan tekneyi ittiğimde birkaç adım ötesi hemen bele geliyor bir ayağım teknede bir ayak yerde anlayacağın bir adım sonra diğer ayak teknede birde bunun dönüşü var erken suya atlayıp donuma kadar ıslanmışlığım var kışın üstüme ne giyersem giyeyim kalın balıkcı yağmurluğunun yeri başka soğuğuda rüzgarıda yağmuruda kesiyor Allah göstermesin bu durumda denize düşmeyi düşünemiyorum
Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Bahadir...
dedigin gibi fazla balik yoktu,,yinede iyotlu hava iyi geldi..
cok haklisin ben pek degil,hic tulum kullnmazdim,ve kullananlari da pek onaylamazdim,,cunku cok az ihtimal de olsa denize dusme ani olmasin,Allah muhafaza cok tehlikeli...
Bir gun gencler ile ava gittigimizde,kenarda bir tane vardi,giydim,iyi geldi..o gun yagmurda vardi..uzerine yagmurlugu gidiginde cok kullanisli oldugunu gordum..
sadece buradan yinede yalniz tekne ile baliga cikarken tavsiye etmem..teknede bir kisi oldugunda durum biraz daha farkli..bilmiyorum,bu benim dusuncem..
iyi dileklerin icin Ayhan `in adina tesekkur ederim.
sizlerede rastgele
Benim için de göğüs çizmesi vazgeçilmezlerden.
Ama biz bot ile grup halinde gittiğimizden(veya tekne ile 2 kişi) sorun olmuyor.
Bu arada ön cepte bir çakı muhakkak vardır.(Ters bir durumda kesmek için)
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Bereketli olsun motor denemekte yaramış
Yorumları: 20,389
İyi deneme olmuş Farukcum.Önce bereketli sonra afiyet olsun.
Yorumları: 25,969
aygroup yazdı:Sevgili Faruk...
Denize iade görüntüsünü çok güzel yakalamaşsın...Bilirsin..Anlık fotoğrafları yakalamak zor iştir..Ben de oldukça meraklıyım bu konuya...
Balıklar da çok güzel..Bereketli olsun..Arkadaşlara selamlar..
Rastgelsin..Sevgiler... tesekkurler Ahmet abi..
fotograf cekmeyi seviyorum..
dedigin gibi anlik fotolari yakalamk cok zor,zamanlamak cok onemli....
sizlerede rastgele..saygilar
mariner8 yazdı:Bravo arkadaşlar , kurtları dökmüşünüz Ayhan arkadaşta beni hayal kırıklığına oturtu , ben onun dümenli yeni bir kayık almasını bekliyordum
bu sefer Fener merası daha çok karagöz vermiş , bereketli ve afiyet olsun tesekkurler arkadas..
Ayhan`a bunu iletecegim..bakalim ne diyecek...
orhanekmekci yazdı:Faruk,iyi hoş söylemişsinde ben tek başıma tekneyi denize atarken bu bel(kasık) çizmelerini giymeden olmuyor olmassa olmazlardan yani kıyıdan tekneyi ittiğimde birkaç adım ötesi hemen bele geliyor bir ayağım teknede bir ayak yerde anlayacağın bir adım sonra diğer ayak teknedebirde bunun dönüşü varerken suya atlayıp donuma kadar ıslanmışlığım varkışın üstüme ne giyersem giyeyim kalın balıkcı yağmurluğunun yeri başka soğuğuda rüzgarıda yağmuruda kesiyorAllah göstermesin bu durumda denize düşmeyi düşünemiyorum dedigin gibi Orhan abi ,senin oldugun yerden teknenin denize inmesi icin olmazsa olmazlardan...kesin haklisin..
fakat tedbiri elden birakmamak lazim..an azindan bak asagida Bahadir`in bir onlemi var..keskin bir caki...
neyse tedbirli olalim..ondan sonra Allah muhafaza
Bahadır Sarıca yazdı:Benim için de göğüs çizmesi vazgeçilmezlerden.
Ama biz bot ile grup halinde gittiğimizden(veya tekne ile 2 kişi) sorun olmuyor.
Bu arada ön cepte bir çakı muhakkak vardır.(Ters bir durumda kesmek için) Bhadir,caki onlemi parlak bir fikir..temennimiz hic lazim olmamasi..fakat yerinde dusunce
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun motor denemekte yaramış tesekkurler Hasim..yaradi-yaradi....
sizlerede rastgele
yycolak yazdı:İyi deneme olmuş Farukcum.Önce bereketli sonra afiyet olsun. tesekkurler Yalcin..cok sagol..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eh mototr denemeye çıkıldıgında bunlar geliyorsa siz birde ava çıkın o zaman  bereketli olsun faruk abi rastgele.
Yorumları: 360
Konuları: 4
Gelmiş geçmiş olsun Faruk abi.  Denemedeki güzel nasipler için de tebrikler. 
2001 yılında tam gaz giderken Karaburun Gerence'de 25HP Yamaha'yı deniz yüzeyinin 15-20cm altındaki sünger kayalıklarına çakmıştık. Pervanenin nasıl parçalandığını farkedemedik bile hızdan dolayı  Ayna kıç emniyet somunları olmasına rağmen çarpmanın şiddeti ile yarılmıştı.  Sahil güvenlik gelip aldı tam 2.5 saat parçalanmış halde beklemiştik. Gençliğin verdiği heyecan ile şaka gibi geliyor ama Allah herkesi korusun. 
Sıhatli, bereketli ve bol avlar olsun  Selamlar,saygılar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
|