Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motoru denedik,balik tuttuk
deniz aşığı yazdı:farukcum yaşadığınız o talihsiz olaydan sonra güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsunSeerf
tesekkurler Cetin abi..
aynen dedigin gibi..bu gun..o gunu telafi etti..Seerf
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Faruk...

Denize iade görüntüsünü çok güzel yakalamaşsın...Bilirsin..Anlık fotoğrafları yakalamak zor iştir..Ben de oldukça meraklıyım bu konuya...

Balıklar da çok güzel..Bereketli olsun..Arkadaşlara selamlar..

Rastgelsin..Sevgiler...
Bul
Alkis Bravo arkadaşlar , kurtları dökmüşünüz Alkis Ayhan arkadaşta beni hayal kırıklığına oturtu , ben onun dümenli yeni bir kayık almasını bekliyordum Hi
bu sefer Fener merası daha çok karagöz vermiş , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Bahadir...
dedigin gibi fazla balik yoktu,,yinede iyotlu hava iyi geldi..
cok haklisin ben pek degil,hic tulum kullnmazdim,ve kullananlari da pek onaylamazdim,,cunku cok az ihtimal de olsa denize dusme ani olmasin,Allah muhafaza Affetcok tehlikeli...
Bir gun gencler ile ava gittigimizde,kenarda bir tane vardi,giydim,iyi geldi..o gun yagmurda vardi..uzerine yagmurlugu gidiginde cok kullanisli oldugunu gordum..
sadece buradan yinede yalniz tekne ile baliga cikarken tavsiye etmem..teknede bir kisi oldugunda durum biraz daha farkli..bilmiyorum,bu benim dusuncem..
iyi dileklerin icin Ayhan `in adina tesekkur ederim.
sizlerede rastgele

Faruk,iyi hoş söylemişsinde ben tek başıma tekneyi denize atarken bu bel(kasık) çizmelerini giymeden olmuyor olmassa olmazlardan yani kıyıdan tekneyi ittiğimde birkaç adım ötesi hemen bele geliyorSiyirdimbir ayağım teknede bir ayak yerde anlayacağın bir adım sonra diğer ayak teknedeHehebirde bunun dönüşü varHappyerken suya atlayıp donuma kadar ıslanmışlığım varHappykışın üstüme ne giyersem giyeyim kalın balıkcı yağmurluğunun yeri başka soğuğuda rüzgarıda yağmuruda kesiyorAlkisAllah göstermesin bu durumda denize düşmeyi düşünemiyorumAffet
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,iyi hoş söylemişsinde ben tek başıma tekneyi denize atarken bu bel(kasık) çizmelerini giymeden olmuyor olmassa olmazlardan yani kıyıdan tekneyi ittiğimde birkaç adım ötesi hemen bele geliyorSiyirdimbir ayağım teknede bir ayak yerde anlayacağın bir adım sonra diğer ayak teknedeHehebirde bunun dönüşü varHappyerken suya atlayıp donuma kadar ıslanmışlığım varHappykışın üstüme ne giyersem giyeyim kalın balıkcı yağmurluğunun yeri başka soğuğuda rüzgarıda yağmuruda kesiyorAlkisAllah göstermesin bu durumda denize düşmeyi düşünemiyorumAffet

Albatros-gr yazdı:tesekkur ederim Bahadir...
dedigin gibi fazla balik yoktu,,yinede iyotlu hava iyi geldi..
cok haklisin ben pek degil,hic tulum kullnmazdim,ve kullananlari da pek onaylamazdim,,cunku cok az ihtimal de olsa denize dusme ani olmasin,Allah muhafaza Affetcok tehlikeli...
Bir gun gencler ile ava gittigimizde,kenarda bir tane vardi,giydim,iyi geldi..o gun yagmurda vardi..uzerine yagmurlugu gidiginde cok kullanisli oldugunu gordum..
sadece buradan yinede yalniz tekne ile baliga cikarken tavsiye etmem..teknede bir kisi oldugunda durum biraz daha farkli..bilmiyorum,bu benim dusuncem..
iyi dileklerin icin Ayhan `in adina tesekkur ederim.
sizlerede rastgele

Benim için de göğüs çizmesi vazgeçilmezlerden.
Ama biz bot ile grup halinde gittiğimizden(veya tekne ile 2 kişi) sorun olmuyor.
Bu arada ön cepte bir çakı muhakkak vardır.(Ters bir durumda kesmek için)
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bereketli olsun motor denemekte yaramışAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İyi deneme olmuş Farukcum.Önce bereketli sonra afiyet olsun.Alkis
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Faruk...

Denize iade görüntüsünü çok güzel yakalamaşsın...Bilirsin..Anlık fotoğrafları yakalamak zor iştir..Ben de oldukça meraklıyım bu konuya...

Balıklar da çok güzel..Bereketli olsun..Arkadaşlara selamlar..

Rastgelsin..Sevgiler...
tesekkurler Ahmet abi..
fotograf cekmeyi seviyorum..
dedigin gibi anlik fotolari yakalamk cok zor,zamanlamak cok onemli....
sizlerede rastgele..saygilar
mariner8 yazdı:Bravo arkadaşlar , kurtları dökmüşünüz Ayhan arkadaşta beni hayal kırıklığına oturtu , ben onun dümenli yeni bir kayık almasını bekliyordum
bu sefer Fener merası daha çok karagöz vermiş , bereketli ve afiyet olsun
tesekkurler arkadas..
Ayhan`a bunu iletecegim..bakalim ne diyecek...
orhanekmekci yazdı:Faruk,iyi hoş söylemişsinde ben tek başıma tekneyi denize atarken bu bel(kasık) çizmelerini giymeden olmuyor olmassa olmazlardan yani kıyıdan tekneyi ittiğimde birkaç adım ötesi hemen bele geliyor bir ayağım teknede bir ayak yerde anlayacağın bir adım sonra diğer ayak teknedebirde bunun dönüşü varerken suya atlayıp donuma kadar ıslanmışlığım varkışın üstüme ne giyersem giyeyim kalın balıkcı yağmurluğunun yeri başka soğuğuda rüzgarıda yağmuruda kesiyorAllah göstermesin bu durumda denize düşmeyi düşünemiyorum
dedigin gibi Orhan abi ,senin oldugun yerden teknenin denize inmesi icin olmazsa olmazlardan...kesin haklisin..
fakat tedbiri elden birakmamak lazim..an azindan bak asagida Bahadir`in bir onlemi var..keskin bir caki...
neyse tedbirli olalim..ondan sonra Allah muhafaza
Bahadır Sarıca yazdı:Benim için de göğüs çizmesi vazgeçilmezlerden.
Ama biz bot ile grup halinde gittiğimizden(veya tekne ile 2 kişi) sorun olmuyor.
Bu arada ön cepte bir çakı muhakkak vardır.(Ters bir durumda kesmek için)
Bhadir,caki onlemi parlak bir fikir..temennimiz hic lazim olmamasi..fakat yerinde dusunce
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun motor denemekte yaramışAlkis
tesekkurler Hasim..yaradi-yaradi....
sizlerede rastgele
yycolak yazdı:İyi deneme olmuş Farukcum.Önce bereketli sonra afiyet olsun.
tesekkurler Yalcin..cok sagol..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
eh mototr denemeye çıkıldıgında bunlar geliyorsa siz birde ava çıkın o zaman Gulumsebereketli olsun faruk abi rastgele.Alkis
Bul
Gelmiş geçmiş olsun Faruk abi. 76 Denemedeki güzel nasipler için de tebrikler.Alkis
2001 yılında tam gaz giderken Karaburun Gerence'de 25HP Yamaha'yı deniz yüzeyinin 15-20cm altındaki sünger kayalıklarına çakmıştık. Pervanenin nasıl parçalandığını farkedemedik bile hızdan dolayıSiyirdim Ayna kıç emniyet somunları olmasına rağmen çarpmanın şiddeti ile yarılmıştı. Siyirdim Sahil güvenlik gelip aldı tam 2.5 saat parçalanmış halde beklemiştik. Gençliğin verdiği heyecan ile şaka gibi geliyor ama Allah herkesi korusun.Affet
Sıhatli, bereketli ve bol avlar olsun76 Selamlar,saygılar.76
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,930 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,158 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,444 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,343 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,078 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,023 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,009 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,716 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,108 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,992 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: