14-03-2010, 22:16
Tarih,22/11/09,Ayhan`in teknesi ile baliga gitmistik.Ayni gun teknenin motoru ilginc bir sekilde bozulmustu.O gunu actigim konu http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=11476
ile sizlere anlatmistim..Ayhan motorunu tamir ettirmis(630 evro
),fakat denemeye kismet olmamisti...Bu gun artik deniyelim dedik..
14/3/2010 Fener limani..
Saat 10:00..Ayhan ile Fener limaninda bulustuk,teknemizi suya saldik..motorumuz saat gibi calisiyordu
..Yanimizda 200 mamun da vardi..
Saat 10:30..motorumuzu denedikten sonra,meramiza demir attik...kahvelerimizi yaptik
..oltalarimizi suya attik..az sonra ilk mercan benim oltama geldi..devaminda cok ufak balik vuruyordu,ufak karagozleri denize iade ediyorduk..hava hafif poyraz ,deniz guzeldi...Ayhan`in oltasinda iki guzel boy karagoz
cikinca,buyuk boy baliklar cikmaya basliyacak dedik.fakat pek devami gelmedi
.Esit araliklar ile gelen iki guzel boy mercan avimiz guzellestirmisti..fakat karagozlerde oldugu gibi onlarinda devami gelmedi.Cikan iki ahtapot`ta gunun bonusu oldu.
Saat 14:00..Bir saat once cikan lodos,kuvvetlenmis usumeye baslamistik..Bu kadar yeterli dedik,kalan mamunlari baliklara atip,limanin yolunu tuttuk..
.
Bundan guzel avlarin sizlerin olmasi dilegim ile
ile sizlere anlatmistim..Ayhan motorunu tamir ettirmis(630 evro

14/3/2010 Fener limani..
Saat 10:00..Ayhan ile Fener limaninda bulustuk,teknemizi suya saldik..motorumuz saat gibi calisiyordu

Saat 10:30..motorumuzu denedikten sonra,meramiza demir attik...kahvelerimizi yaptik

Saat 14:00..Bir saat once cikan lodos,kuvvetlenmis usumeye baslamistik..Bu kadar yeterli dedik,kalan mamunlari baliklara atip,limanin yolunu tuttuk..

Bundan guzel avlarin sizlerin olmasi dilegim ile

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]