Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motoru denedik,balik tuttuk
Tarih,22/11/09,Ayhan`in teknesi ile baliga gitmistik.Ayni gun teknenin motoru ilginc bir sekilde bozulmustu.O gunu actigim konu http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=11476
ile sizlere anlatmistim..Ayhan motorunu tamir ettirmis(630 evroSnifsinf),fakat denemeye kismet olmamisti...Bu gun artik deniyelim dedik..

14/3/2010 Fener limani..
Saat 10:00..Ayhan ile Fener limaninda bulustuk,teknemizi suya saldik..motorumuz saat gibi calisiyorduOhyandan..Yanimizda 200 mamun da vardi..
Saat 10:30..motorumuzu denedikten sonra,meramiza demir attik...kahvelerimizi yaptikKahve..oltalarimizi suya attik..az sonra ilk mercan benim oltama geldi..devaminda cok ufak balik vuruyordu,ufak karagozleri denize iade ediyorduk..hava hafif poyraz ,deniz guzeldi...Ayhan`in oltasinda iki guzel boy karagozHi cikinca,buyuk boy baliklar cikmaya basliyacak dedik.fakat pek devami gelmediSnifsinf.Esit araliklar ile gelen iki guzel boy mercan avimiz guzellestirmisti..fakat karagozlerde oldugu gibi onlarinda devami gelmedi.Cikan iki ahtapot`ta gunun bonusu oldu.
Saat 14:00..Bir saat once cikan lodos,kuvvetlenmis usumeye baslamistik..Bu kadar yeterli dedik,kalan mamunlari baliklara atip,limanin yolunu tuttuk..74.

Bundan guzel avlarin sizlerin olmasi dilegim ile76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Faruk abicim,
Öncelikle, Ayhan arkadaşa yenilenen mororu ile kazasız belasız, keyifli avlar dilerim.
Eski avlarınız kadar olmasa da gene tavalıkları almışsınız. Bu mevsimde harika.
Bereketli ve keyifli avlarınız daim olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Sen pek tulum kullanmazdın abiWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ayhana yeniden geçmiş olsun.Rektiviye olan motoru biraz tuzlaya patlasada güle güle kullansınAlkisFaruk bügün Kahvebalığında keyfini yapmışsın,afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Faruk abicim,
Öncelikle, Ayhan arkadaşa yenilenen mororu ile kazasız belasız, keyifli avlar dilerim.
Eski avlarınız kadar olmasa da gene tavalıkları almışsınız. Bu mevsimde harika.
Bereketli ve keyifli avlarınız daim olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Sen pek tulum kullanmazdın abiWink
tesekkur ederim Bahadir...
dedigin gibi fazla balik yoktu,,yinede iyotlu hava iyi geldi..
cok haklisin ben pek degil,hic tulum kullnmazdim,ve kullananlari da pek onaylamazdim,,cunku cok az ihtimal de olsa denize dusme ani olmasin,Allah muhafaza Affetcok tehlikeli...
Bir gun gencler ile ava gittigimizde,kenarda bir tane vardi,giydim,iyi geldi..o gun yagmurda vardi..uzerine yagmurlugu gidiginde cok kullanisli oldugunu gordum..
sadece buradan yinede yalniz tekne ile baliga cikarken tavsiye etmem..teknede bir kisi oldugunda durum biraz daha farkli..bilmiyorum,bu benim dusuncem..
iyi dileklerin icin Ayhan `in adina tesekkur ederim.
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Ayhana yeniden geçmiş olsun.Rektiviye olan motoru biraz tuzlaya patlasada güle güle kullansınAlkisFaruk bügün Kahvebalığında keyfini yapmışsın,afiyetler olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..
Ayhan`in adinada tesekkurler..
motor rektiviye olmadi,sadece pervaneye giden kisim tamir oldu,ve gereken yedek parcalar konuldu..tamir biraz pahalliya cikti..
bu sabahkiKahvekeyfini ozlemissim
sizlerede rastgele
Bul
azda olsa kurtları kurtları dökmüşsünüz,ne mutlu sizeAlkis
Bul
Dr.Güner yazdı:azda olsa kurtları kurtları dökmüşsünüz,ne mutlu sizeAlkis
evet Guner...
motoru denedikten sonra
zaten amac biraz kurt dokmektiSiyirdim
cok iyi geldi..
tavsiye edilirSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:evet Guner...
motoru denedikten sonra
zaten amac biraz kurt dokmektiSiyirdim
cok iyi geldi..
tavsiye edilirSeerf
Hakan-Serkan ne yaptılar,rapor gelecekmi?
Bul
Dr.Güner yazdı:Hakan-Serkan ne yaptılar,rapor gelecekmi?
Ben limana ciktigimda Hakan ile telefon ile konustuk..
maronyadan,tasliga gideceklerdi
Onlar da hava bozdugundan cikiyorlarmis..
onlarda da,dedigine gore fazla balik yokmus..oyle dedi..
raporu yarin yazar herhalde
Bul
farukcum yaşadığınız o talihsiz olaydan sonra güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsunSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,920 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,152 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,438 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,335 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,069 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,017 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,000 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,707 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,105 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,987 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: