Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tahsin Mersin04032010
Tebrikler Tahsin,tebrikler Bahadır bey..Bereketli olsun..
Takım yine ''şeytan oltası'' mı ?
Bul
Güzel av olmuş Tahsin abi tebrikler inşallah bir daha ki sefere 5-6 kiloluk hatta daha da büyük bir trofe yakalarsın
Sazanları özledim...
Bul
Tebrikler ikinize de...Çok güzel av olmuş....Trofe görmeyi ben de isterdim..Artık başka sefere..

Bereketli olsun..Rastgele...

Selamlar...
Bul
Helal sana İsmailcim.Bahadırla iyi bir ekip oluştudunuz.Her avınız bereketli olsun.Tebrikler.İkinizede.Alkis
Bul
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi kaçanlara rağmen güzel av yapmışsınız,yem olarak hamsi sardalya kullandınız,takım hakkındada bilgi verebilirmisiniz acaba.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
aytekin sanada rast gelsin.kullandığım takım 0.22 angel kıss misina,takım ise sadece iğne ve fırdöndüden oluşan,şeytan oltasıdır.mustad 505/3 iğne kullanıyorum.
bucalıfikret yazdı:tahsin ve bahadır ikilisine teşekkürler elinize sağlık mırmır güzelmiş afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
fikocum sağolasın.allah sana daha güzellerini versin.
yalova tatar yazdı:tahsin sana ve bahadıra teşekkürler Alkis daha güzel trofeler sizlerin olsunSeerf
Erden iyi niyetlerin için teşekkür ederim.biz trofelere değil tek trofeye denk gelmeye razıyız.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
realdeath yazdı:abi elinize sağlıkSmile dediğiniz gibi ;bizim her avımız bir sonrakinin antrenmanıdır Smile (yada avuntumuz muydu yaw Smile)
biz iflah olmayız,balık yakalamak ruhumuza sinmiş.çok yakalasan o günkü zevki yeniden yaşamak için gitmeye can atarsın,balıksız geçen avlardada bir dahakine diye hırs yaparsın.işte balıkçılık böyle bir şey.
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun tahsin kısmetiniz güzelmiş.Gulumse
teşekkür ederim Haşim.
orhanekmekci yazdı:Bahadır,İsmail ekürisineAlkisAlkisAlkismaşallahınız var.Bereketli afiyet olsunSeerf
Sağolasın Orhan abi.dediğin gibi sağolsun bahadırla eküri olduk.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ALTAYLI yazdı:Tahsin ve Bahadır. Size daha önce de söyledim yine tekrarlıyorum siz muhteşem ikili oldunuz. Bahadır'da ustalıkta eksik kalmıyor maşallah. Levrek ve Mırmır onlara yapılmaz dırdır. AfiyetleSeerf ve bereketle. Gerekeni yaptığınızdan şüphe etmeyelim değilmiSeerf
gerçekten doğru söylüyorsun,bahadırla iyi anlaşıyoruz.
balığı tutarken gerekeni yaparım ama tuttuktan sonrasında bahadır benden daha fazla gerekeni yapıyor.Gulumsebenden biraz şüphelenebilirsinBobo
Lakerda yazdı:Tebrikler Tahsin,tebrikler Bahadır bey..Bereketli olsun..
evet Mehmet abi.0.22 ye tekli 505/3 ve ikili olarakta 1251/4 kullandım.ikili takımın resmini birazdan yüklerim.
rusan yazdı:Güzel av olmuş Tahsin abi tebrikler inşallah bir daha ki sefere 5-6 kiloluk hatta daha da büyük bir trofe yakalarsın
sağol ruşan.ben senede 1 adet 5 kglık yakalasam yeter.ama mesele yakalamak değil yeğenim, mesele balığa denk gelmek.Bobo
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler ikinize de...Çok güzel av olmuş....Trofe görmeyi ben de isterdim..Artık başka sefere..

Bereketli olsun..Rastgele...

Selamlar...
bendende sana kucak dolusu selamlar olsun Ahmet abi.allah sanada banada denk getirsin diyelim.
yycolak yazdı:Helal sana İsmailcim.Bahadırla iyi bir ekip oluştudunuz.Her avınız bereketli olsun.Tebrikler.İkinizede.Alkis
sağolasın Yalçın abiciğim.iyi temennilerin için çoook teşekkür ederim.
bu gün balıktan geldim.sabah 10 da yattım 12de cumaya kalktım,birdaha uyumayınca çok yoruldum.bucaya geldim ama yorgun olduğumdan yanına uğrayamadım abi.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler Tahsin,tebrikler Bahadır bey..Bereketli olsun..

ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi kaçanlara rağmen güzel av yapmışsınız,yem olarak hamsi sardalya kullandınız,takım hakkındada bilgi verebilirmisiniz acaba.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.

levrek için teklisinin 505/3 mustad iğnelisini kullanıyorum.
resimdeki ikilisinin 1251/4 mustad iğnelisini de kefal ve mırmır gibi avlarda kullanıyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Baliklar parlak parlak ne de güzel gözüküyorlar. Tebrikler sizlere.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28.11.2014 Tahsin mersin tahsinmersin 14 1,809 02-12-2014, 00:22
Son Yorum: tahsinmersin
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,267 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsin mersin 3-7-2010 tahsinmersin 26 3,807 25-07-2010, 00:46
Son Yorum: u_boy
  tahsin 22.04.10 tahsinmersin 48 5,351 24-05-2010, 13:35
Son Yorum: kayit