Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fikirleriniz, Önerileriniz, Sitemize ek sayfalar gelsinmi?
Sitemize ek sayfalar gelsinmi?

ÖRNEK: Siir, Kisa hikayeler, Felsefe, Ata sözleri, Eylence, vs, gibi...

Arkadaslar bu Fikir hakkinda siz ne diyiyorsunuz?

İlgi: Meksikali Balikci...
Lakerda yazdı:Güzel bir kıssadan hisse gerçekten,konuyu fıkralar başlığı altına açmışsınız.Fıkralar genelde gerçeklik payı olmayan,amacı sadece eğlendirmek olan uydurmacalardır bana göre.Oysa böyle güzel hikayeler kıymetli ve verdikleri mesajlar çok derin.Keşke daha uygun bir başlığımız olsaydı diye düşünüyorum,ve konuyu izninizle ''sohbet'' başlığı altına taşıyorum,bence bu güzelliğe fıkra demek haksızlık olur.Paylaşım için teşekkürler..
Cevap: Meksikali Balikci...
Petriheil yazdı:Evet Mehmet abi görüslerine katiliyorum... Bende cok kararsiz kaldim bu yaziyi nereye ekliyeyim diye ve Fikra bölümüne uymadigi halde yazmak zorunda kaldim, cünkü sohbet bölümünüde cok iyi bir sekilde inceledim oryada pek uymadigina düsündüm...

Mehmet abi eyer bir imkani varsa sitemizde böyle yazilara göre sayfalarin olmasi sitemiz icin cok faydali olacagi düsünüyorum...

ÖRNEK: Siir, Kisa hikayeler, Felsefe, Ata sözleri, Eylence, vs

Balikcilar sade balik sohbeti yapmak zorunda kalmazlar ve sitemizi balikci
olmayan üyelerede acmis oluruz, cok faydali ve güzel bir deyisiklik getireceginden eminim...

Ben Siir okumayi cok seviyorum, ve beyendiyim siirleri arkadaslarimla paylasmaktan büyük zevk duyarim...
[Resim: Petri_Heil.gif]
"Bana Bin balık vereceğine, bir balık tutmasını öğret"
Bul
hüsnü bey sitemizde zaman zaman bu tarz konuların açılması fikri konuşulup tartışıldı fakat bizler burada balıkçılıga odaklı sohbet ve paylaşım yapalım istedik.sonuçta bu tarz sohbetlerede ihtiyaç oldugunu gördük ve hobileriniz bölümünü bu amaçla açtık hobileriniz bölümünde bu tarzdaki paylaşımlarınızı yazabilirsiniz bizlerde zevkle okur ve yorumumuzu yaparız.
saygılarımla kolay gelsin.
Bul
nihat abi gereken herşeyi söylemiş hüsnü abi , paylaşımlarını hobi bölümünden yaparsan seviniriz. Hem bizde arada birkaç tane çalıntı yaparız Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hüsnü bey sitemizde zaman zaman bu tarz konuların açılması fikri konuşulup tartışıldı fakat bizler burada balıkçılıga odaklı sohbet ve paylaşım yapalım istedik.sonuçta bu tarz sohbetlerede ihtiyaç oldugunu gördük ve hobileriniz bölümünü bu amaçla açtık hobileriniz bölümünde bu tarzdaki paylaşımlarınızı yazabilirsiniz bizlerde zevkle okur ve yorumumuzu yaparız.
saygılarımla kolay gelsin.
[Resim: tesekkur.gif]verdiyiniz bilgi icin cok tesekür ederim...
Anlasildi Nihat, isteseniz bu mesaji kaldirin artik gerek yok kimsenin fikrine...
[Resim: Petri_Heil.gif]
"Bana Bin balık vereceğine, bir balık tutmasını öğret"
Bul
hüsnü bu akşam senin özel siteni dolaştım harika hobiler var bide boks yapmışsın galiba bunları yazabilirsin hobi bölümüne kendi yazdığın şiirlerini de yazabilirsin .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  önerileriniz kzltp 5 1,618 24-12-2010, 16:56
Son Yorum: Lakerda
  Yardım ve önerileriniz. Chn_Ylmz 14 2,731 05-10-2010, 23:28
Son Yorum: araphüso26
  Sitemize Mini Sohbet Eklenmesi crazyhandsome 12 3,143 17-11-2008, 14:48
Son Yorum: fotokopici