04-11-2008, 17:10
Sitemize ek sayfalar gelsinmi?
ÖRNEK: Siir, Kisa hikayeler, Felsefe, Ata sözleri, Eylence, vs, gibi...
Arkadaslar bu Fikir hakkinda siz ne diyiyorsunuz?
İlgi: Meksikali Balikci...
ÖRNEK: Siir, Kisa hikayeler, Felsefe, Ata sözleri, Eylence, vs, gibi...
Arkadaslar bu Fikir hakkinda siz ne diyiyorsunuz?
İlgi: Meksikali Balikci...
Lakerda yazdı:Güzel bir kıssadan hisse gerçekten,konuyu fıkralar başlığı altına açmışsınız.Fıkralar genelde gerçeklik payı olmayan,amacı sadece eğlendirmek olan uydurmacalardır bana göre.Oysa böyle güzel hikayeler kıymetli ve verdikleri mesajlar çok derin.Keşke daha uygun bir başlığımız olsaydı diye düşünüyorum,ve konuyu izninizle ''sohbet'' başlığı altına taşıyorum,bence bu güzelliğe fıkra demek haksızlık olur.Paylaşım için teşekkürler..Cevap: Meksikali Balikci...
Petriheil yazdı:Evet Mehmet abi görüslerine katiliyorum... Bende cok kararsiz kaldim bu yaziyi nereye ekliyeyim diye ve Fikra bölümüne uymadigi halde yazmak zorunda kaldim, cünkü sohbet bölümünüde cok iyi bir sekilde inceledim oryada pek uymadigina düsündüm...
Mehmet abi eyer bir imkani varsa sitemizde böyle yazilara göre sayfalarin olmasi sitemiz icin cok faydali olacagi düsünüyorum...
ÖRNEK: Siir, Kisa hikayeler, Felsefe, Ata sözleri, Eylence, vs
Balikcilar sade balik sohbeti yapmak zorunda kalmazlar ve sitemizi balikci
olmayan üyelerede acmis oluruz, cok faydali ve güzel bir deyisiklik getireceginden eminim...
Ben Siir okumayi cok seviyorum, ve beyendiyim siirleri arkadaslarimla paylasmaktan büyük zevk duyarim...
![[Resim: Petri_Heil.gif]](http://www.asc-pfalzel.de/assets/images/Petri_Heil.gif)
"Bana Bin balık vereceğine, bir balık tutmasını öğret"