Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sitemize gelen ziyaretçiler
az önce online olan arkadaşlara baktım 22 kişi vardı ziyaretçilerin sayısı ise 60 tan fazla idi, bu kadar ziyaretçi alıyorsak üye sayımızı artırabiliriz diye düşünüyorum, insanlar genelde aradıkları bilgileri sabitlenmiş çok okunmuş mesajlarda arıyorlar. mod arkadaşlar bazı önemli konuları derleyip birleştirebilirlerse daha iyi olur diye düşünüyorum
Bul
tamam orhan bi konuşalım neler yapabilecegimiz konusunda teşekkürler ilgin için
Bul
üye sayısını arttıralım ama 3000 üye var online üye 30 bu nolucak üye ol sonra kenardan seyret kusura bakmayın ben buna karşıyım
Bul
eşref abi ne yazık üye olup bilgisini alıp gidenler de oluyor veya unutup girmeyenlerde sanıyorum yeni sisteme geçişimizle birlikte üye sayımız çok büyük bir hızla artacak.
ayrıca bizim için çok dan önemli kalıcı olabilecek özelliklere uyan arkadaş dost paylaşımcı içten üyeler lazım
Bul
LeVReKCi yazdı:eşref abi ne yazık üye olup bilgisini alıp gidenler de oluyor veya unutup girmeyenlerde sanıyorum yeni sisteme geçişimizle birlikte üye sayımız çok büyük bir hızla artacak.
ayrıca bizim için çok dan önemli kalıcı olabilecek özelliklere uyan arkadaş dost paylaşımcı içten üyeler lazım

bu isteğin imzanda zaten belli arkadaşımSmile) (kurşun geçirmez arkadaşlıklar)

yalnız mesajının saatine bakar mısın "00,00" nasıl becerdinSmile)
Bul
LeVReKCi yazdı:eşref abi ne yazık üye olup bilgisini alıp gidenler de oluyor veya unutup girmeyenlerde sanıyorum yeni sisteme geçişimizle birlikte üye sayımız çok büyük bir hızla artacak.

Beni tarif ediyo Nihat abim
Bul
doğru valla bu kalıpla kurşun geçirmez Smile) hadi iyi geceler.
Bul
vah vahhhh
vah vah mı bu kalıpla kurşun geçirmez mi ? Smile)))
Bul
Üstadım yer tavsiyesi direkt olarak sarayburnu kanal önce çaparı arkasından uzun olta.......balık yuyamazsan balıkların benden olsun..... ayrıca. Konu evet oktayla konuşalım değerlendırelım.....hayırlısı

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sitemize Mini Sohbet Eklenmesi crazyhandsome 12 3,138 17-11-2008, 14:48
Son Yorum: fotokopici
  Fikirleriniz, Önerileriniz, Sitemize ek sayfalar gelsinmi? Petriheil 4 1,810 05-11-2008, 02:21
Son Yorum: yalova tatar
  KIZILDENIZDEN GELEN BALONBALIGI vatoz_iso 4 1,585 15-10-2007, 17:16
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi