Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitemize Mini Sohbet Eklenmesi
Sevgili site yöneticilerimiz aşağıda verdiğim resimdeki gibi sitemizin ana sayfasına mini sohbet bölümü ekleme gibi bir imkanımız varmı? Bu eklenti sayesinde sitede daha güzel anlık sohbetler gerçekleşebilir ve sitede katılım daha üst seviyede olabilir diye düşünüyorum. Bu konu hakkında bir çalışma olabilirmi?

[Resim: minisohbetti7.th.jpg]
Bul
fatih abi önerin için teşekkürler,olabilecek ilginç bir öneri adminlerimiz bu konuda gerekli bilgiyi aktaracaklardır.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Adminler heralde gerekli açıklamayı yaparlar diye düşünüyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Adminler heralde gerekli açıklamayı yaparlar diye düşünüyorum..

bende aynen senin gibi düşünüyorum bizi aşıyoSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bende aynen senin gibi düşünüyorum bizi aşıyoSiyirdim

Bir Moderatör olarak seni aşıyosa beni haliyle aşarSiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Daha önce bu uygulamayı denedim ve gereksiz olduğuna kara verdik. Nedeni ise zaten burada her türlü mesaj yazılıyor ayrıca insanların dikkati dağılıyor
Bul
bence çok iyi olur .msn gibi görüşürüz,bu bazı oyun sitelerinde var
Bul
Aslında çok zor bir uygulama değil olan foruma modül ekleme gibi bişi olucak ama önemli olan forumun yüklü olduğu serverdaki trafik kotasını ne derece etkiler onu bilmiyorum. Site kurucusu adminlerimiz bunları inceleyip bu konu hakkında bir çalışma yaparsa güzel olacağı kanaatindeyim.
Bul
Arkadaşlar dediğim gibi bir konuda konuşmak istediğiniz zaman Forum'a konu açıp tartışıyoruz diğer türlü Msn kullanılması tavsiyemizdir
Bul
En doğru kararı patron vermişAlkis katılıyorum..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sohbet DeLi_KuRT 5 1,198 19-03-2013, 20:22
Son Yorum: yycolak
  Fikirleriniz, Önerileriniz, Sitemize ek sayfalar gelsinmi? Petriheil 4 1,810 05-11-2008, 02:21
Son Yorum: yalova tatar
  sitemize gelen ziyaretçiler meteor 19 2,996 24-10-2007, 02:28
Son Yorum: GURHAN
  sohbet odası sertac 6 1,772 20-07-2007, 09:35
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi