Yorumları: 1,270
Konuları: 189
ilerya yazdı:rauf ağabey ellerinize sağlık,
Tekne pratiğim çok değil,
Bir kaç kez ist/sarayburnu/cankurtaran açıklarında misafir olarak bulundum,
o zaman da kullanılan ağırlıktan dolayı bir şey anlamamıştım,
süt liman denizde bir derece belki ama ;genelde çalkantılı/akıntılı olan suda bu derinliklerde bu tarz balıkların vurduğunu anlamak zor olmuyormu...?
Mutlaka sizlerin bir pratiği var ki sırım gibi dizmişsiniz,,,
sorum size ve tekneci arkadaşlara belki amatörce gelecektir ama
nedir ustam bu işin sırrı..?
çıkrığınızı sunum yaptığınızda görmüştüm,,,
kullanım kolaylığı sunmasına ve zaman kazandırmasına sevindim,,,
sağlıcakla kalın,,,
Niyazi kardeşim izah edeyim evet bu kadar derinlikte misina kullanırsanız kalınlığı 1mm de olsa yapısı gereği bu derinlikte cok esniyeceğinden balık vuruşlarını emer duyamassınız.Buna karşılık kullanıcağınız misina değilde naylon ip olursa işler değişir zira bu örgü naylon ipin esneme şanssı yoktur
![[Resim: 79571031ia5.jpg]](http://img412.imageshack.us/img412/3844/79571031ia5.jpg)
benim burada kullandığım ip bu hic mubalağa etmiyorum 200 metrede ızmarit vursa duyuluyor yoksa balık avının zevkimi olur.Rica ederim siz sorucaksınız biz bilgi sahibiysek paylaşacağız bizimde sorularımız oluyor diğer arkadaşlarımız cevaplıyor bunlar bize zevk veriyor selamlar.
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bereketli ve afiyet olsun. Bu balıkları balıkçılarda bile görmemiz imkansız gibi bir şey. Sadece büyük marketlerde satıyorlar. Onlarda çok küçük oluyor.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
orhanekmekci yazdı:Rauf bey tutuğunuz tüm balıklar için,tek tek yakalandığınızı düşünürek oltanın dibe inip yukarı cıkmasının toplam süresinden söz etmişdim.rasgele.
Yok ağbi aman bakın saat 7.30 da av yerinde idim saat 11.00 da ava son verdim toplam üc bucuk saat falan bu arada köstek cok kere boş geldiğide oldu haa bide sahil güvenlik tarafından evraklar kontrol edildi
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/smile.gif)
bide o var selamlar.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Rauf abi bereket versin kırmızı dudaklar sırada ne var şimdi
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
rauf bey afiyet olsun güzel balıklar.ellerine sağlık rast gelsin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
İSTAVRİTCİ
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
rauf abi çok güzel balıklar ellerine sağlık yeni çıkrığında görevini yapmış hayırlı olsun uzun zamandır gidemedim derin suya büyük balıklı avlar rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 169
Konuları: 0
rauf abi ellerine sağlık epeydir özlemiştik böyle güzel balıkları naylon ipten sonra hemen klips bağlayıp takımı onamı bağlıyorsun yoksa klips ile naylon ip arasına misina bağlıyormusun kısaca takımı ayrıntılı izzah edebilirmisin ayrıca tekne kaç m. idi sahil güvenlik hangi belgeleri istiyor not yakında emekli olunca bir tekne alacağım bu sıralar ehliyet sınavına hazırlanıyorum her zaman böyle güzel avlar yakalamanı arzu ederim yaptığınız çıkrığın seri üretimini yapmayı düşünüyormusunuz selamlar..
Alper 26.11.1958
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Rauf kaptan tebrikler Mandagözler bir harika hazırladığın çıkrık sayesinde az yoruluyorsundur. Aksi halde çok uğraşırdın. 100-120 mt arası derinlikte 200-300 grm kurşunla at çek kollarımız kopardı. Ama yorgunluğa değiyordu. Tebrik ederim ve afiyet olsun.
Yorumları: 935
Konuları: 55
Rauf abi maşallahın var, av çok güzel.
bilgiler için ayrıca teşekkürler.
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL