Yorumları: 2,512
Konuları: 82
GURHAN yazdı:istavritci yazdı:çok güzel beh o tarafa gidersek meranın adresini verirsin afiyet olsun rast gelsin
Eylülde bir davet yapacam size. Bizim burayı bir görürsünüz, şu karagöz de başlasın da...
gürhan çok iyi olur daha tatile bile çıkmadım balık sezonunu bekliyorum
Yorumları: 899
Konuları: 26
ellerine sağlık gerçekten güzel balıklar demek sende bizim merayı keşfettin ee artık birlikte takılırız,gürhan abiiiiiiiii balıklar kalmadı hala sen işdiyon bak bizim mera iş yapmaya başlamış daha neyi bekliyoz ah narlı özledim senide balıklarıda karagözde başlamıştır abi neredeyse aylül geldi
Yorumları: 899
Konuları: 26
ali gürhan abiyle irtabata geçersen biz yavaştan başlıyacaz artık narlıya takılmaya bir gün bursa ekibini kurar hep birlikte güzel bir av yaparız orası yeni yeni başlar balık yapmaya hemde ne balık karagöz mırmır eşkina izmarit ispari hatta öyleki izmarit ve isparileri beğenmiyorduk geçen sene biraz yüzsüzlük oluyordu ama

)) gürhan abinin neden kurufasulyelere takılmadığı anlarsınız eğer güzel bir av yaparsak
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hakan arkadaşım tebrikler,çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun...
Yorumları: 891
Konuları: 60
boranmursel yazdı:ali gürhan abiyle irtabata geçersen biz yavaştan başlıyacaz artık narlıya takılmaya bir gün bursa ekibini kurar hep birlikte güzel bir av yaparız orası yeni yeni başlar balık yapmaya hemde ne balık karagöz mırmır eşkina izmarit ispari hatta öyleki izmarit ve isparileri beğenmiyorduk geçen sene biraz yüzsüzlük oluyordu ama
)) gürhan abinin neden kurufasulyelere takılmadığı anlarsınız eğer güzel bir av yaparsak
Mürselcim çok sağolasın gürhan abiye de özelden mj atıyorum, inşallah bi organizasyon yaparız..
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
istavritci yazdı:GURHAN yazdı:istavritci yazdı:çok güzel beh o tarafa gidersek meranın adresini verirsin afiyet olsun rast gelsin
Eylülde bir davet yapacam size. Bizim burayı bir görürsünüz, şu karagöz de başlasın da...
gürhan çok iyi olur daha tatile bile çıkmadım balık sezonunu bekliyorum
Sürekli balık tutmaktan yorulurum tatil yapamam dersen bizim burası sana uymaz abi

Ama yok balık eşittir tatil diyorsan sezonu bekle pişman olmayacaksın abi.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
alien13 yazdı:boranmursel yazdı:ali gürhan abiyle irtabata geçersen biz yavaştan başlıyacaz artık narlıya takılmaya bir gün bursa ekibini kurar hep birlikte güzel bir av yaparız orası yeni yeni başlar balık yapmaya hemde ne balık karagöz mırmır eşkina izmarit ispari hatta öyleki izmarit ve isparileri beğenmiyorduk geçen sene biraz yüzsüzlük oluyordu ama
Mürselcim çok sağolasın gürhan abiye de özelden mj atıyorum, inşallah bi organizasyon yaparız..
Ali mesaj alındı. Listedesin
Yorumları: 211
Konuları: 31
balıklar süper görünüyor tebrikler
Yorumları: 891
Konuları: 60
GURHAN yazdı:alien13 yazdı:boranmursel yazdı:ali gürhan abiyle irtabata geçersen biz yavaştan başlıyacaz artık narlıya takılmaya bir gün bursa ekibini kurar hep birlikte güzel bir av yaparız orası yeni yeni başlar balık yapmaya hemde ne balık karagöz mırmır eşkina izmarit ispari hatta öyleki izmarit ve isparileri beğenmiyorduk geçen sene biraz yüzsüzlük oluyordu ama
Ali mesaj alındı. Listedesin 
abi sabırsızlıkla bekliyorum
Yorumları: 177
Konuları: 16
eline sağlık ne diyelim afiyet ola bereketli geçmiş kaçan balık herzaman büyük olur derler