Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Kayıt Tarihi: 21-09-2006
aBİCİM TARİF SÜPER AMA GÖKSEL İNDE DEDİĞİ GİBİ ÖNCE BALIĞI TUTALIM SONRA YAPARIM.
AMA GÜZEL OLAN ŞU BU TARİF İÇİN KONUŞUYORUM TARİF BASİTVE UYGULAMASI KOLAY
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
bu sene yeni keşfettigim levrek tarifi
2 kg luk levregi 6 parçaya bölüp tepsiye koyacaksınız yanına 2 tane domates,4 diş sarmısak,1 sogan,mantar,3 adet defne yaprağı,karabiber,tuz,sıvı yağ koyarak fırına koyuyorsunuz 45 dakika pişiriyorsunuz
bu tarifi levrek yerine tavukla denedim süper oldu,hamsiyle denedim süper oldu sanıyorum defne yaprağı bu tür fırında pişen yemeklere çok yakışıyor ama defne yapragını çok koyarsanız çok agır kokuyor 3 yaprak yeterli
afiyet olsun
not:bu yemeklerin bi kaynagı yok kendim deneyerek buldum ama genelde bu malzemeler her yemekte kullanılıyor