Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Ben cuma akşamı gittim malesef sabaha kadar tek bir vuruş bile almadım 4,30 5 arası bir kaç vuruşun dışında denizde tabiki akıntı ve dalgada vardı kısmet başka zamana...
Yorumları: 274
Konuları: 11
YaKaMoZ yazdı:Ben cuma akşamı gittim malesef sabaha kadar tek bir vuruş bile almadım 4,30 5 arası bir kaç vuruşun dışında denizde tabiki akıntı ve dalgada vardı kısmet başka zamana...
Bende eli boş döndüm Murat abi

5-6 Tane Lokum 3 tane Mırmır onlar da küçük olduğu için geri saldım.Dalga çok olduğundan sanırsam böyle oldu başka zamana inşallah kismet
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
DeLi_KuRT yazdı:Bende eli boş döndüm Murat abi
5-6 Tane Lokum 3 tane Mırmır onlar da küçük olduğu için geri saldım.Dalga çok olduğundan sanırsam böyle oldu başka zamana inşallah kismet 
şafak senin oltana en azından ziyaretci gelmiş,ben en son 2-3 seferdir,oltaya vuruş alamadım

balık daha kıyılamadı sanırım hala.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 274
Konuları: 11
ANTALYALI07 yazdı:şafak senin oltana en azından ziyaretci gelmiş,ben en son 2-3 seferdir,oltaya vuruş alamadım
balık daha kıyılamadı sanırım hala.
Evet abi biraz daha zamanı var gibi işin en enteresan tarafı ise ne yanıç ne de boru kurduna hiç hareket olmadı tavuk taktım tavukla tuttum hep
Yorumları: 46
Konuları: 6
Bende son 1 aydır hafta sonları gece sabaha kadar çeşmede ovacık taraflarında avlanıyorum ama bir türlü randımanlı balık alamıyorum bir iki tane mırmır ya da çipura acaba kıyıdan alınabilecek balık miktarı bu kadarmı tekneylemi çıkmak lazım yada ben bişeyleri yanlışmı yapıyorum ? mesela kıyı derinliğinin fazlamı olması lazım ? Yada kayalık bir avlak seçsem daha mı iyi olur ? o zamanda oltanın takılma sorunu oluyor. her türlü yardım ve önerilenizi bekliyorum çünkü bu hafta sonu bir daha gideceğim
Saygılar