Yorumları: 337
Konuları: 14
Dr.Güner yazdı:MUhabbet güzel olmuş,keşke balıkta olsaymış.Bir kaç tavsiyem olacak:bana göre büyük numara iğne kullanıyorsunuz,ben sezon başında genellikle 5 veya 6 nolu iğne kullanırım,sonbahara doğru balıklar irileştikçe 4 noya geçerim.Yem olarak bulabilirsen boru kurdu veya sülünes iyi iş yapar,birde mırmır hassas balıktır,kumluk sessizlik ve karanlık yer ister,benden tavsiye.
Eyvallah Güner abim, teşekkür ederim tavsiyelerin için. ortamda karanlıktı, yem olarak boru kurdu da kullandık unutmuşum yazmayı. evet iğnem büyüktü doğru sölüyosun. ama yemlerde de oynama yoktu abi. söylediklerine kulak verecem ebi teşekkür ederim....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
LeVrEkCi yazdı:çiğköfteyle iftar haa vay beee akşam nasıl olacakki şimdi
balık bahane mehmet muhabbet güzel olsun yeter.
Aynen abi süper oluyor gerçekten tavsiye ederim. helede açık havadaysan hepsinden süper valla. teşekkür ederim.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Mehmet sofranızın bereketi daim olsun

gülen yüzünüz hiç eksik olmasın.
Muhabbetin güzelliğini tahmin edebiliyorum

balık nasılsa bir gün yüzünüzü güldürecektir
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Mehmet bende geçen cuma belediyenin yeni tesislerinin oradan attım. Kaya balığı bile gelmedi. Ustelik boru kurtları çok canlı olduğu halde. ama serin ve keyıflı bır aksamdı.
balık olmasada sizin muhabbet çok güzelmiş. bu tuzla beni sanki denizden uzaklaştırdı kış gelsede her hafta ıkı 3 defa boğaza gitsem

tuzlada hareketli yer bulamadım

(Balık açısından) tabi istavrit çok millet şamandıralı takımla istavritleri topluyor o başka
Yorumları: 79
Konuları: 6
Vallahi o gün çok çalıştım bişeyler alalım diye ama maalesef olmadı kısmette yokmuş.
Mehmedimin ellerine sağlık semaver ile hep o ilgilendi
Muhabbet tavan yaptı çok eğlendik zevkli bir akşamdı .
Soframızı da diyecek yoktu yani...
Birisi boğaz dedi sanırım bu sene sabırsızlıkla bekliyorum boğaz zamanını .
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
rabbım oruçlarınızı kabul etsin.sade fakat güzel bir iftar sofrası çaylarda içilmiş ya balık olsada olur olmasada

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]