Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04.08.2012 Tuzla Mırmır ve Eşkina Denemesi :(
Dr.Güner yazdı:MUhabbet güzel olmuş,keşke balıkta olsaymış.Bir kaç tavsiyem olacak:bana göre büyük numara iğne kullanıyorsunuz,ben sezon başında genellikle 5 veya 6 nolu iğne kullanırım,sonbahara doğru balıklar irileştikçe 4 noya geçerim.Yem olarak bulabilirsen boru kurdu veya sülünes iyi iş yapar,birde mırmır hassas balıktır,kumluk sessizlik ve karanlık yer ister,benden tavsiye.

Eyvallah Güner abim, teşekkür ederim tavsiyelerin için. ortamda karanlıktı, yem olarak boru kurdu da kullandık unutmuşum yazmayı. evet iğnem büyüktü doğru sölüyosun. ama yemlerde de oynama yoktu abi. söylediklerine kulak verecem ebi teşekkür ederim....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
LeVrEkCi yazdı:çiğköfteyle iftar haa vay beee akşam nasıl olacakki şimdi Gulumsebalık bahane mehmet muhabbet güzel olsun yeter.Alkis

Aynen abi süper oluyor gerçekten tavsiye ederim. helede açık havadaysan hepsinden süper valla. teşekkür ederim.
Mehmet sofranızın bereketi daim olsun Smile gülen yüzünüz hiç eksik olmasın.
Muhabbetin güzelliğini tahmin edebiliyorum Alkis balık nasılsa bir gün yüzünüzü güldürecektir Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Mehmet sofranızın bereketi daim olsun Smile gülen yüzünüz hiç eksik olmasın.
Muhabbetin güzelliğini tahmin edebiliyorum Alkis balık nasılsa bir gün yüzünüzü güldürecektir Seerf

Abi zaten oltaları suya atmak bize yeter, kalanından zevk almak herşeyden güzel, balık olmazsada olmayı versin, olsa iyi olur ama olmasada olduğu günlere sayarık ne olacak ki Smile teşekkür ederim...
Mehmet bende geçen cuma belediyenin yeni tesislerinin oradan attım. Kaya balığı bile gelmedi. Ustelik boru kurtları çok canlı olduğu halde. ama serin ve keyıflı bır aksamdı.

balık olmasada sizin muhabbet çok güzelmiş. bu tuzla beni sanki denizden uzaklaştırdı kış gelsede her hafta ıkı 3 defa boğaza gitsem Smiletuzlada hareketli yer bulamadım Sad (Balık açısından) tabi istavrit çok millet şamandıralı takımla istavritleri topluyor o başka Smile
Bul
nihatkr yazdı:Mehmet bende geçen cuma belediyenin yeni tesislerinin oradan attım. Kaya balığı bile gelmedi. Ustelik boru kurtları çok canlı olduğu halde. ama serin ve keyıflı bır aksamdı.

balık olmasada sizin muhabbet çok güzelmiş. bu tuzla beni sanki denizden uzaklaştırdı kış gelsede her hafta ıkı 3 defa boğaza gitsem Smiletuzlada hareketli yer bulamadım Sad (Balık açısından) tabi istavrit çok millet şamandıralı takımla istavritleri topluyor o başka Smile

Aynen abi, bence de sebep bu zaten istavrit bol kıyı istavritle kaynıyor diğer balıklarda onlardan ötürü pek yanaşmıyor. diye düşünüyorum. Teşekkür ederim..
Vallahi o gün çok çalıştım bişeyler alalım diye ama maalesef olmadı kısmette yokmuş.
Mehmedimin ellerine sağlık semaver ile hep o ilgilendi Alkis
Muhabbet tavan yaptı çok eğlendik zevkli bir akşamdı .
Soframızı da diyecek yoktu yani...

Birisi boğaz dedi sanırım bu sene sabırsızlıkla bekliyorum boğaz zamanını .
Bul
rabbım oruçlarınızı kabul etsin.sade fakat güzel bir iftar sofrası çaylarda içilmiş ya balık olsada olur olmasadaAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,521 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  8/4/2012 Albatros-gr nostaljik kiyi avi Albatros-gr 38 5,084 10-04-2012, 23:44
Son Yorum: Albatros-gr
  17.02.2012 Eski Foça'dan balıksız rapor polat_can 18 3,172 22-02-2012, 11:54
Son Yorum: polat_can
  22/1/2012 Albatros-gr Baliksiz ama guzeldi Albatros-gr 45 6,288 26-01-2012, 10:03
Son Yorum: mariner8
  Darıca Bölgesi Dişli Denemesi :-( OZGUR__C 15 3,379 19-12-2011, 11:21
Son Yorum: darıcalı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi