Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zıpkın için öneri. (yardım)
alabalıkcı yazdı:bu ne saçma şeyler herkes başka formda ne yazmılmışsa aynısını kopyala yapıştır yazmış.bilgilerde dahil.araştıran biri zaten bu bilgileri rahatca bulur.

malzeme alacak alan arkadaş sudaysa suda denizde ise denizde malzemeyi deneyerek kendine en uygun olanı alsın.yok snorkel valfli olmasın mış falan paletlerde depar paleti felan.... SmileSiyirdim
birde zıpkın alacaksan malzeme ne kadar iyi ise okadar verim demektir.birkere al iyisini al.ahşap zıpkın mesela
kıyı zıpkıncılıgı yapacaksanda dipde de avlanacaksan arkadaşların dediği gibi tek dalma.
rast geleSeerf

Sayın alabalıkçı avcı bey, öncelikle hoşgeldiniz.

Size naçizane bir şey sormak istiyorum takma adınıza bakılırsa bir alabalık avcısı olduğunuz anlaşılıyor lakin sizin ilk mesajınız Zıpkın için öneri bölümüne ve zıpkınlarla ilgili konuya yaptığınız hoş olmayan bir açıklama ne ayak baştan kendinizi bir tanıtın isterseniz sonrada yorumlara geçelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Burhan umarın Serkan ve Ahmet abinin yazdıklarını dikkate alırsın. Bıçaksız dalma.. yerli malı yurdun malı free sub 120 lik ahşabı tavsiye ederim. 4 yıldır kullanıyorum gayet iyi ve sağlam.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Sayın alabalıkçı avcı bey, öncelikle hoşgeldiniz.

Size naçizane bir şey sormak istiyorum takma adınıza bakılırsa bir alabalık avcısı olduğunuz anlaşılıyor lakin sizin ilk mesajınız Zıpkın için öneri bölümüne ve zıpkınlarla ilgili konuya yaptığınız hoş olmayan bir açıklama ne ayak baştan kendinizi bir tanıtın isterseniz sonrada yorumlara geçelim..

ben aynı zamanda zıpkın avcısıyım.
forumda paylaşılan bilgiler güzel ama çok bi iddam yoktur.15-16 senelik dalış mazim var ama ben hala daldıgımda yeni şeyler ögreniyorum.ögrenmede sınır yok.
uzun ahmet bey bence sizinde ögreneceginiz çok şey var...meselamı: kibar bi uyarının ardından "ne ayaksın sen" demeye çalışır bi ifade tamamlayıcı olmamış.
bu arada bu formda kimin ne oldugunun garantisini verecek bi arkadaş varmı.
Bul
alabalıkcı yazdı:ben aynı zamanda zıpkın avcısıyım.
forumda paylaşılan bilgiler güzel ama çok bi iddam yoktur.15-16 senelik dalış mazim var ama ben hala daldıgımda yeni şeyler ögreniyorum.ögrenmede sınır yok.
uzun ahmet bey bence sizinde ögreneceginiz çok şey var...meselamı: kibar bi uyarının ardından "ne ayaksın sen" demeye çalışır bi ifade tamamlayıcı olmamış.

Zahmet edip forumu incelersen sanalda olmayıp gerçek hayattada devam eden dostlukların fotolarınıda bulursun. Ben garanti veririm.Wink
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
alabalıkcı yazdı:ben aynı zamanda zıpkın avcısıyım.

Önce hoş geldin.Zaman içinde bu yazdığının ne kadar büyük bir hata olduğunu anladığın zaman inşallah siteye değil ''KENDİ;KENDİNE ÜZÜLECEĞİNDEN ŞİMDİDEN EMİNİM'' Tekrar hoş geldin çok,çok güzel bir yere geldiğini zamanla anlıyacaksın.AlkisAlkisAlkis
Bul
alabalıkcı yazdı:bu ne saçma şeyler herkes başka formda ne yazmılmışsa aynısını kopyala yapıştır yazmış.bilgilerde dahil.araştıran biri zaten bu bilgileri rahatca bulur.

malzeme alacak alan arkadaş sudaysa suda denizde ise denizde malzemeyi deneyerek kendine en uygun olanı alsın.yok snorkel valfli olmasın mış falan paletlerde depar paleti felan.... SmileSiyirdim
birde zıpkın alacaksan malzeme ne kadar iyi ise okadar verim demektir.birkere al iyisini al.ahşap zıpkın mesela
kıyı zıpkıncılıgı yapacaksanda dipde de avlanacaksan arkadaşların dediği gibi tek dalma.
rast geleSeerf
Sayın ''alabalıkçı'' (Adınızı bile paylaşmadığınıza göre böyle hitap etmek zorunda kaldım) ; yardım isteyen bir üyemize iyi niyetle yapılan öğütlere ''saçma'' diyeceğinize - üstelik forumumuzdaki ilk mesajınızda - sizin öğütlerinizi eklemenizi beklerdik.Üstelik sizin tavsiyeniz ''deneme'' üzerine..Hangi tedarikçi ''al bu zıpkınları dene kendine uygun olanı seç beğenmediklerini getir'' der !!
Ama bu tavsiyenize saygısızlık olmasın diye ''saçma'' demeyeceğim zira forum kurallarımız buna izin vermiyor..
Forumumuzda her türlü paylaşım öncelikle karşılıklı saygı çerçevesinde yapılmalıdır..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Burhanım anladığım kadarı ile benim gibi kıyıları tarayacaksın bende kendi tecrübelerimi aktarayım. Abicim bir kere ucuz mal alacağın için
1) 90 lıktan kesinlikle kısa olmasın mümkünse 120 lik al.
2) Yok 3lü şeytan uçmuş bilmem ne uzak dur sakın boş yere alma.
3) Uç olarak şişin ucuna tam oturacak ve şişten kalın olmayacak bir uç al. En az iki adet.
4) Paletin fazla uzun olmasına gerek yok sen dibede girmeyeceksin ve balığıda kovalamayacaksın (kovalamaya kalkma kalkarsan kefallerin o günki geyiği sen olursun Smile )
5) Gözlüğün kesinlikle cam olsun çerçevesinin kauçuk olmasına özen göster.
6) Snooker ini alırken valfli falan alma kendi kendini boğarsın. Ağız kısmı şeffaf plasiten olsun buda sağlığın içindi.
7) En önemlisi; birtane ince eğe al çünki kayalara zırt pırt çakacağın için her anda demirci
bulamıyacağına göre ucunu sivri tutarsın ve kaza ara gelen balığa vurup girmediğini görüp
kafayı sıyırmazsın.
Aldıktan sonrada nasıl avlanırım diye bir konu aç orayada yine amatörce olan bilgilerimi sana aktarırım.

güzel bilgiler teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,179 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  zıpkınla ava bu sene başlıcam. SHARK 4 zıpkın aldım iyimidir ? sinanyaran 14 6,881 23-05-2011, 15:05
Son Yorum: sinanyaran
  zıpkın alıcam lütfen yardım ediniz Ebamyuç 12 5,590 21-10-2010, 13:13
  yeni zıpkın yardım jovenman 29 7,590 19-10-2010, 07:29
  zıpkın alıcam yardım edin alihan agan 4 4,328 26-08-2010, 12:21
Son Yorum: calipsow
  Zıpkın Önerisi dogrusedat 27 10,436 20-07-2009, 13:11
Son Yorum: kepke35
  dalış için ilk adım LeVrEkCi 44 11,064 21-08-2008, 23:35
Son Yorum: okay
  zıpkın çeşitleri..... ANTALYALI07 48 18,686 23-07-2008, 00:56