Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bugün ozanla karaköyden ozanın tanıdıgı spot balıkçılıktan zıpkın palet gözlük takımlarımı aldım hafta sonu kısmetse 3-4 kişi ilk denemelerimizi yapmaya başlıyoruz ben gerekli yerleri elimden geldigince okuyup bilgi almaya çalışacagım ama yinede sizlerden gelecek tavsiyelere bilgilere dikkat etmem gereken hususlara ihtiyacım olacaktır daldıgım yer kıyıdan 600 metre kadar açıkta ama fener etrafı sıg biyer derin yeride var sıg yeride var tabiiki ilk dalışlarda sıg suları tercih edecegim.inşallah kazasız belesız bu işide ögrenirsem vay o zman levreklerin kalnkanların ve birçok balıgın haline
![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
zıpkın apnea nemrud casador 75 lik makara sonradan takılabiliyor gözlük beuchat paletler albanın kemeri aldım kurşunları taşımamak için yarın iş yerimin oradan alacagm bıçagıda sarıyerden almayı düşünüyorum
[attachment=7151]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hadi hayırlısı başarılı olursun işallah ben ağızdan nefes alıp verme işini yapamıyom bana göre deil
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi tebrikler çok güzel bir takım yapmışsın.....özellikle 75 lik nemrod ve beuchat gözlük süper,zıpkın lastiğide iyi görünüyor,bu malzemeler seni uzun süre yanlız bırakmaz...sadece zıpkın şişi kayalara çarparsa kırılabilir,kırılmayan bir şiş istersen demkayı tavsiye ederim,sen elindekini bir dene sonuçlara göre karar verirsin....birde eldiven ve patik almanı tavsiye ederim,patik belki yazın lazım olmayabilir,ama eldiven şart bence...
nihat abi sana tavsiyem dalışa başlamadan tüm malzemelerini kontrol etmen ,kesinlikle bıçaksız dalış yapma,birde zıpkın lastiğini her dalıştan önce palamutunun gevşek olmamasına dikkat et yoksa zıpkını kurarken palamut lastikten kurtulup eline zarar verebilir,
bundan sonrası sana kazasız ve güvenli bir av dilerim,şöyle rekor bir levrek vurda oltadan sonra zıpkın da seni heyecanlandırsın,
inşallah aytekin olmaz diyte bişey yok balıklarla aynı suyu paylaşmak heyecan verici olsa gerek ufak dalışlar herzman yaptım ama hep kıyılarda daldım o yüzden balık vurma amaçlı hele hele levrek tuttugum sularda balık aramak denizin dibini seyretmek düşünmesi bile heyecan veriyor bıçak mutlaka alacagım eldiveni iyi söyledin o aklıma gelmedi hiç onuda ayarlıyayım teşekkürler
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Yorumları: 266
Konuları: 16
Nihat, bu kadar hazırlık yaptıktan sonra gidip yanlışlıkla amatör balıkçıların rapalalarını balık zannedip vurup gelme sakın
Şaka bir yana güle güle kullan Nihat. Hayırlı olsun. Rastgele
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Nihaaaaat, unutma köpekbalığının burnuna yumruk atacaksıııııııın.
RaPaLaCı yazdı:Nihaaaaat, unutma köpekbalığının burnuna yumruk atacaksıııııııın.
tamam ibrahim abi şöyle okkalı bi vuracam burnuna ne oldugunu şaşıracak
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Nihat kolaylıklar dilerim Aytekin başlangıç notlarını sıralamış bende özellikle şamandıra ve bıçağın önemini hatırlatırım iri bir balığı vurmanın sudaki karmaşasını sakince yaşamanı dilerim
yaa onu bugün konuştuk büyük balık vurunca baya karmaşa oluyormuş bana makarasız tüfek olursa tüfegi bırakmak zorunda kalırsın dediler şaşırdım ee tabii suda balıgın dedigi oluyor çekerse dibe dogru mecburen bırakmak lazım makara takılabilinen zıpkın aldım sanırım makarayıda taktıracagım.teşekkürler ercan abi