Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Cumartesi gecesi (24 Mayıs) saat 22;30 gibi arabayı sapanca gölü kenarındaki gündüzleri piknik yeri olarak kullanılan alana çektim..aklımda aynı bu yerde 15 gün önce yaptığım av vardı.. neredeyse sabaha kadar doğru düzgün oturmamıştık ..gene aynı şekilde bir avın hayalini kurarak oltaları açtım ,5 numara kancaya kurtları dizip fosforlu mantarı sulara yolladım..dakikası geçmeden iki oltadanda bizim burada kumbiş dediğimiz benim yemediğim ama yiyenlerin çok lezzetli dediği 2 adet balık aldım ,fakat aynen geri iade suya bıraktım..oltaları tekrar suya atar atmaz artık fırtınamıdır,tayfunmudur

bir rüzgar ve arkasından şiddetli bir sağanak patlak verdi,az önce çarşaf gibi dümdüz olan göl kendini bir anda karadeniz zannetmeye başladı..biraz dirensemde en sonunda yağmurdan korunmak için arabaya girmek zorunda kaldım,yağmurun kesilmeyeceğini anladığımda saat 02 olmuştu..tekrar çıkıp oltaları toplarken iyice sırılsıklam oldum,

şu an elimde kağıt mendille hapşu diye diye dolaşıyorum ,ama olsun yaw amaç balık olsaydı balık pazarına giderdik ,en azından yağmur altında da olsa sapnca gölü kenarında sessiz sakin kafa dinledik..hem hangi balıkçının başına buna benzer şeyler gelmemiştir ki?
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ömer abi sağlık olsun nasipte bu varmış demek geçmiş olsun üşütmüşsün balık sevdasına
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ömer olsun yağmur yağsın balık olmasın zevk varya her şeye değer

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yağmur rüzgar balıkçının yaşadığı olaylardır hemde eger şimşek yıldırım yoksa zevklidirde,
unutmayacagın bir gece olmuş

birdahakine rastgele
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Balıkcılıkta bunlarda var,en azından kafayı dinlendirmişsin bidaki sefere inşallah

bu arada geçmiş olsun Ömer
Bornova - izmir
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Eray ne demişler;
40 gün taban eti, 1 gün av eti.
Bizde hafta sonu sıfırcılardandık.Kaldı 39

Bir dahaki sefere inşallah.Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ömer herşey nasip birdahaki sefere rast gele.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
ama olsun yaw amaç balık olsaydı balık pazarına giderdik ,
iste bu cumle cok seyi anlatiyor Omer...inan cok hosuma gitti
bu arada gecmis olsun,dedigin gibi en azindan hepimizin basina defelarca gelmistir
butun olay stres atmak
bir dahakine bol balikli avlar dilegiyle
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
cümleten eyvallah sağolun ,tutmuştan daha mutlu oldum zaten

bu arada bahadır abi ben eray değil ,ömer

yanlış hattaydın galiba
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Ömer tebrikler mücadelen için

yağmur ,fırtına demeden sen devam ,bravo

bende bazen öyle delicesine yapıyorum