Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08/03/2009 Çatalca Raporu
Erdemle birlikte dun havanın kotu olmasıyla erteledıgımız balık avımızı bugun gerceklestırdık ve sabah çatalcaya gıttık. Otobusten ındıkten sonra uzun bır yuruyus bızı beklıyordu neyse kı bır araba durdu ve bızı gıdecegımız yere kadar goturdu.Vardıgımızda kımse yoktu. Sular son bır kac haftada o kadar cok dolmus kı gozlerımıze ınanmadık. Neyse attık olataları fakat balıktan eser yok. Ogleye dogru baskları da gelmeye basladı.Hatta baya kalabalık oldu.Fakat tek bır balık alan bıle yoktu.Yemlere bıle dokunmuyordu balıklar.Ogleden sonra canımız ıyıce sıkılmaya basladı ve bızde gole dogru ılerlemeyı ve uygun bıryerden olta atmayı dusunduk. Saatlerce yuruduk. Artık yorgunluktan bıtmıstık kı bıraz daha yuruyup uygun bır yer bulduk.Zaten yagmur , camur ve yol bızı cok yormustu. oltalarımızı attık ve dınlenmeye basladık kı bır vurus oldu ve zor da olsa balıgı almayı basardık ve baska da vurus alamadık. Hava da kararmadan gerı donmemız gerektı cunku yolumuz saatler surecektı. Zaman yuzunden orda da cok duramadan gerı donmek zorunda kaldık.Yıne de o kadar yolu yurumemıze degdı bır balık da olsa bızı cok mutlu ettı Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
Rusan fotolari sonra mi koydun?tam o tek balik buyuk mu diye yazacaktim...biraz bekleyeyim dedim...
Balik tek olabilir ama super...o yorgunluga degmis...ne deyebilirim..tebrikler..Alkisafiyet olsunSeerfbirde tabi iyi dinlencelerGulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Rusan fotolari sonra mi koydun?tam o tek balik buyuk mu diye yazacaktim...biraz bekleyeyim dedim...
Balik tek olabilir ama super...o yorgunluga degmis...ne deyebilirim..tebrikler..Alkisafiyet olsunSeerfbirde tabi iyi dinlencelerGulumse

Abi sonunda istediğim gibi bir sazan yakalabildim. Evet abi resimleri sonra ekledim. Zaten yorgunluktan oluyorum 15 kılometre rahat yurumusuzdur Gulumse yarın okul da var ben yatsam iyi olacak yoksa kalkamıcam iyi geceler
Sazanları özledim...
Bul
Valla Ruşan bir tane olmuş ama duble olmuşAlkisMaşallah bu sene yağışlar gayet iyi gitti inşallah devamıda gelirde yazın bunun nimetlerinden faydalanırız.Erdemede,sanada bidaki avlarınızda bereketli avlar dilerim.Sazan için afiyetler olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Ruşan iyi bir sazan tutmuşsunuz Alkis afiyetler
Bul
orhanekmekci yazdı:Valla Ruşan bir tane olmuş ama duble olmuşAlkisMaşallah bu sene yağışlar gayet iyi gitti inşallah devamıda gelirde yazın bunun nimetlerinden faydalanırız.Erdemede,sanada bidaki avlarınızda bereketli avlar dilerim.Sazan için afiyetler olsunGulumse

Teşekkurler Orhan abı. Kısa bı zamanda cok fazla su dolmus bızde cok sasırdık ınsallah yagıslar boyle devam eder
Sazanları özledim...
Bul
çekmecenin tamamı dolmuş diye duydum doğruymuş demekki aman güzel buna sevindim işte.
balık harika rusan,güzel zevk yapmışsınız yorgunluga değdiğini yerken anlarsınız Gulumseafiyet olsun.Alkis
Bul
balık alamasak ta suyun okadar doldugunu gormek bıle mutlu ettı benı.gecen sene balık tutmaya gıttıgımızde duz toprakla karsılasmıstık.
istanbul-küçükçekmece
Bul
ruşan elinize sağlık yorulduğunuza değmiş güzelde balık almışsınız afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
h2o4 yazdı:balık alamasak ta suyun okadar doldugunu gormek bıle mutlu ettı benı.gecen sene balık tutmaya gıttıgımızde duz toprakla karsılasmıstık.

erdem suların yükselmesine sevindim busene güzel balık raporlarınızı bekliyoruz rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,119 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,544 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,337 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,102 06-05-2013, 08:39
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,205 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,954 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  selimiye raporu bucalıfikret 44 5,006 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,636 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,848 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,681 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi