Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lineaeffe S-Flex Tam 15 kg.!!!
Merhabalar,
Forumda yeniyim,ve birçoğunuza göre amatör sayılırım.Sİzlere danışmak istediğim bir konu var.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.İzmir-mordoğan'dan avlanmak üzere surf kamış almak istiyorum..öncelikle surf kamış (bu bölgeyi bilenler için söylüyorum tabii) mordoğan'a uygunmudur?Kamış içinde biraz araştırma yaptım,aklım karıştı..o kadar çok çeşit varki,hangisini almalıyım karar veremedim tam olarakSmile
Lineaeffe'nin 2009 kataloğunda gördüğüm bir modeli var,Lineaeffe S-Flex 4.20 cm 250 gr. atarlı 534 gr. ağırlığında ve 15 kg. kaldırabiliyor..bu kamış için ne dersiniz? cevaplarınız için tekrar teşekkürler.
Bul
bülent bey aramıza hoşgeldiniz.kamış için bugün yarın gerekli cevaplar gelecektir.şimdiden güle güle kullanın rastgele
Bul
Alkisbülent burda epimiz birer ömatör balıkcıyız öncelikle bu biline .
aramıza ve ailemize hoşgeldin kamış için bilgi gelecektir
ocak 24 de org var buyur beklerizAlkis
Bul
Bülent Bey Mordoğan'da sahilden ileri atış yaparak avlanıyorsanız surf kamışlar uygundur. s-flex yeni çıktı. şuana kadar pek kullananlardan yorum duymadım. Ama kullandığım modellerden lineaeffe extreme cast veya sorrentoyu rahatlıkla tavsiye edebilirim. çok sağlam ve ileri atışa uygun modeller.
Bul
Bülent bey aramıza hoşgeldiniz.Mordağanda kıyıdan kullandığım ağırlık en fazla 75gr ağırlık,bu nedenle atarı yüksek kamışlar bize uygun olmaz düşüncesindeyim yukarıdaki yazdığınız atarı yüksek kamışlar dip akıntısının güçlü olduğu boğazda İstanbullu arkadaşların ilgisini çekebilir.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
bülent bey aramıza hoşgeldiniz hayırlı uğrulu olsun güzel balıklar nasip olsun yeni kamışınıza.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bülent bey aramıza hoşgeldiniz.işallah alacağınız kamış kullanılabilir oranı yüksektir ,bide şunu hatırlatmak isterim atarı ne olursa olsun kullandığınız misinanında önemi çok büyük çünkü sürtünme ile oluşacak aşınmadan dolayı misinanızda çabuk aşınacaktır ,üç -dört kullanımdan sonra misnanızla atış yaparken takımı patlatma oranınızda yüksektir bunuda hatırlatmak isterim.bol ve bereketli avlar dilerim.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bucalıfikret yazdı:Alkisbülent burda epimiz birer ömatör balıkcıyız öncelikle bu biline .
aramıza ve ailemize hoşgeldin kamış için bilgi gelecektir
ocak 24 de org var buyur beklerizAlkis

Öncelikle cevap veren herkese tekrar teşekkür ederimAlkis24 ocak'taki org. hakkında siteden bilgi aldım,işleri ayarlayabilirsem katılıp sizlerle tanışmayı isterim.
Bul
orhanekmekci yazdı:Bülent bey aramıza hoşgeldiniz.Mordağanda kıyıdan kullandığım ağırlık en fazla 75gr ağırlık,bu nedenle atarı yüksek kamışlar bize uygun olmaz düşüncesindeyim yukarıdaki yazdığınız atarı yüksek kamışlar dip akıntısının güçlü olduğu boğazda İstanbullu arkadaşların ilgisini çekebilir.Rasgele.

Kurşun ağırlığı akıntıda oltayı sabitleme dışında,atış performansında da etkili değil mi?Yani ben ne kadar ağır kurşun o kadar uzağa atma şeklinde düşünmüştüm Happy
Bul
amonhotep yazdı:Kurşun ağırlığı akıntıda oltayı sabitleme dışında,atış performansında da etkili değil mi?Yani ben ne kadar ağır kurşun o kadar uzağa atma şeklinde düşünmüştüm Happy
İlk bakışta öyle görünüyor,lakin yukarıdaki kamışı alıpta 50gr kurşunla kullanırsan oltan bir kaç metre giderHappy tam tersi 50gr atarlı kamışda 150gr atmaya kalkarsan kamışı bir kez bile kullanamazsınız saygılarımla,rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lineaeffe fury caster gitmiyor eqrha 6 2,683 06-06-2013, 19:23
Son Yorum: eqrha
  alınık lineaeffe extreme paulshark 12 5,127 23-12-2009, 11:57
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  LINEAEFFE FREESTYLE tomy77 7 4,230 08-10-2007, 19:26
Son Yorum: tomy77
  LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90 kaan 22 9,331 08-10-2007, 17:49
Son Yorum: paulshark
  oystercast mi turnafersh mi? (lineaeffe) paulshark 15 4,780 31-03-2007, 11:20
Son Yorum: sobreviviendo
  Lineaeffe Sorrento 4.20 mt. 200 gr. atarlı surf kamış Boğaziçi 16 6,072 05-01-2007, 01:31
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi