Yorumları: 8
Konuları: 2
herkese merhaba
LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90 kamış aldım . aldığım yerde fiyatı uygundu motor olarak albastarın kk70 modelini almayı düsünüyorum 50 ytl civarında bu motor ile ilgili yorum yaparsanız sevinirim . bu fiyatta başka bir motor öneriniz varsa onuda söylerseniz iyi olur şimdiden herkese teşekkürler
Kaçan balık büyük olmasın üzülüyor insan
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Merhaba
Daha önceleride belirttiğim gibi surf kamışa surf makina almanızı öneririm.yani büyük ve makarası geniş makinalar. Geçen hafta arkadaşıma da oyster kamış ve banaxın poseidon makarasını aldık. kamış güzel ama makina 3-4 istavritte zorlanmaya başlıyor. bunda biraz yüksek devirli olmasının rolü olabilir tabi. ama bu iki kombinasyonun arkadaşımın ileri atışlarına katkı sağladığını gördük.
Yorumları: 239
Konuları: 58
Aynı kamışta aynı makineyi kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Gayet Ekonomik ve verimli bir takım. Tavsiye ederim.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
kamış için birşey diyemem ama alba starın alfa, beta,gama ve atom serilerini bir incele fiyatlarıda 30 lira civarı rastgele
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
RE: D.A.M. - DAMYL STEEL POWER - S
Nereden çıktı bu banax işi yaw anlamadım bi de baktım ki banax tan bahsediyorum .
Alışkanlık işte hihi
--------------------------------------------------------------------------------
Altan
İlahi Azrail sen adamı öldürürsün...
ben başka biryerde daha bahsetmiştim.Birde banax marka makina bakın derim tavsiye ederim.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Banaks poseidon 5400 surf makinayı tavsiye ederim. sürekli kullanıyorum,halende kullandığım bir makina. İskorpitten,sarıkanata kadar birçok balığı hiç zorlanmadan aldı.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Genelde abilerim benden önce davranmış

ben BALZER CDI 850 ve ALBA DELTA 50 kullanıyorum ikisindende memnunum. Ama bana sorarsan illede BANAX illede BANAX derim. birazcık parana kıy ve banaxın yüksek modellerinden birini al derim.
Hesaplı ve bol çeşit olarak bulabileceğin yerde eminönünde albanın bayii var orada bulabilirsin. (yarın saat 3-4 arası orada olacağım) Eğer yerini bilmiyorsan şöyle tarif edeyim eminönünde camiyi sırtına al ve unkapanı yönünde ilerle, yaklaşık 300 mt. ilerde solda sobacıları göreceksin ve sobacıların solundan mercena çıkan bir sokakta kime sorarsan gösterirler.
Yorumları: 8
Konuları: 2
O saatte yenibosna tarafinda isim var olmasa gelirdim . sohbet ederdik biraz balık ustune işallah başka zaman .
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
shimano diyorum başka bişey demiyorum..... tabi surf tipi olucak.......
Yorumları: 891
Konuları: 60
Aynıboy lineafee freestyle kamış kullanıyorum maşallahı var. tavsiye ederim, ama o kamışa taktığım LINEAEFFE X-FILE FD 50 makina için aynı güzel sözleri söyleyemeyeceğim.