04-11-2008, 03:02
pazr günü trt 1 deki kovboy filmini çektikten sonra ortağımı aradım hadi balığa dedim oda dükkana uğrayıp hemen geliyom dedi.o gelene kadar bende tekneyi hazırladım ,nevale de al gelirken dedim .ve açıldık zarganaya olta atıyor millet iskelelerden ama tutan yok ben difrizden kalem gibileri aldım bide karides vardı,onları aldım gittim ilk etapta kıyıda uzun oltamı hazırladım lüfer denk gelir diye yalova çiftlikköy siteler hattını iki kere turladım bişey yok.sonrada meraya doğru gittim .arkadaşlar ordaydı lakerdanın tayfasından biri metin arkadaşımız.eh işte tek tük alıyoz istavrit izmarit dedi izmaritler gancur .bizde başladık çaparilerle atmaya her türlü rengini denedik .ama sonuçta üç kilo kadar tuttuk.balık bi bollaşıyo bi kesiyor .meğer aşağısı karışık etrafımız bir anda yunuslarla doldu,resmen oyun oynuyolar havaya sıçrayıp taklalar,kuyruğunun üstünde gerigeri gitmeler belliki karınları tok ama hiç biride ufak değil en azındam 1,5 metre boy var dibimizden geçtiler resimlerde yakalayamadım onlarında videosunu çektim bende.resmen show yapıyorlardı.
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET