17-02-2013, 13:43
haftaiçi perşembe günü işyerinin çarşısında aşağıda işletmesini yaptığımız restorantta herzmanki gibi öğlen yemeğimi yedim ,, hadi dedim dışarı çıkayım hava alıp bir sigara içeyim , tam kalktım gidiyorum bir baktım ercan abide yemekte bizim orada ,, aha dedim olaya bakınız hemen yanına atladım tabiki ,, bir saat kadar sohbet muhabbet konu yine esas olayımız balığa geldi tabiki ercan abi hadi haftasonu balığa gidelim dedi tamam dedik hava durumuna baktık cumartesi çok çok iyi pazar bozuğa çalıyor , cumartesi daha iyi olur pazar dinleniriz ,,kaptanı aradık herşey tamam vs derken ben cumartesiyi kurtaramam gibiydi pazaramı bırakalım dedik o karambolde ben işleri ayarladım cumartesimi temize çıkarttım cuma akşamı tak ercan abinin ekstra bir toplantısıyla cumartesi ben iptalim dedi o öyle bu böyle derken yeter sayıya ulaşamadık keser35 gürkanla ikimiz kalakaldık ama yok kan kaynıyor aklıma bizim yemci yılmaz kardeşimizin yaptığı balık turları geldi, ( bir siteye tabi değil tur şirketi tarzında bır organizasyon ) kimse birbirini tanımıyor.. hadi yapalım bi delilik gidelimmi gidelim ve sabah gürkan babası ve ben koyulduk yola ,, hava güzel deniz güzel ,, balık bol adabeyi karagöz mercan gopez izmarit eşşek istavriti herkes balığı kırıyor bizde tık yok toplamda 5 gopez bir karagöz ,, tabiki benim amacım ve gönlüm kalamard toplamda 3 iri kalamarı oltama taktırdım ama çok çok ilginç bir şekilde 2 tanesi zokaya sarıldığı kollarını bırakıp kaçtılar su üstüne çıkmadan , böyle birşeyi ilk defa görüyorum yaşıyorum ,, ağırlıktan vs diyemiyorum ben büyük kalamarı bile kepçesiz çıkarttım . neyse işin özü günü tek kalamar (350 gr geldi ) bol deniz havası rahatlama , muhabbet ve keyif ile tamamladım
not : buarada cuma günü yaklaşık 10 yıllık top sakalımı kestim
not : buarada cuma günü yaklaşık 10 yıllık top sakalımı kestim
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.