Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr full pazar keyfi
8/9/2012 fener limani...
Saat 20:30...Buzlu mamun ile yemli olan paragatimi merama birakiyorum

9/9/2012 pazar...
Saat 07:00...Paragatimin basindayim..Hava hafif poyraz.Hemen toplamaya basliyorum.Ilk gelen balik bir iskorpitHadiordan.Devaminda ahtapot tarafindan yenmis bir melanur geliyor..derken cipurayi tekneye aliyorumOhyandan.Toplamaya devam..bir an paragatta bir hareketlilik var...hemen kirmizi alarm..bir lufer,istavriti yemis,istavritin kafasi kostege gecmis..balik cok hareketli..hemen kepce ile tekneye...az sonra dipten saglam bir kafa atmasiHi...biraz yukari aldigimda,daha balik gozukmeden migriye benzetiyorum..evet evet bir migri..acele yok..bir hatira fotosu cekipSiyirdim..aynen denize...Paragati toplamayi bitirdigimde..cok degil,ama tavalik cikmisti..paragatta bir lufer cikmasi,ve birde kesik kanca olmasi,sirtide lufer olma ihtimalini arttiriyor...fakat sirti yapmaya kesinlikle niyetim yok..sadece limana donerken 2 sirti suya saliyorum(vurus almadan limana cikiyorum-hic onemli degil)....fakat lufer degil kofana da ciksa,sabah cay keyfiKahve ve devaminda kahve keyfi Kahveicin cok ozel bir arkadasim gelecekti..ve pazar keyfi[SIZE="4"] full [/SIZE]olacakti..kim mi..son 2 foto.

Bundan iyi avlar ve keyifli pazarlar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Kaçak nihayet ortaya çıkmışAlkisben yoklamadaki yazıyı okuyuncaSeerferken başladığını düşündüm.hava güzelmiş orada pazar tatilinin keyfini katlamışsınAlkisparagata gelen balıklar kalite maşallah,hele lüfer heyecanı artırmışdır,devamında daha bollarına inşallah.Afiyet olsunSeerfkaçağada selamlar76
Bornova - izmir
Bul
Cok güzel baliklar. Eline saglik abi. Keyifli olmusa benziyor. Paylasim icin tesekkürler. Daha güzel avlar dilegiyle... Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Kaçak nihayet ortaya çıkmışAlkisben yoklamadaki yazıyı okuyuncaSeerferken başladığını düşündüm.hava güzelmiş orada pazar tatilinin keyfini katlamışsınAlkisparagata gelen balıklar kalite maşallah,hele lüfer heyecanı artırmışdır,devamında daha bollarına inşallah.Afiyet olsunSeerfkaçağada selamlar76
tsekkurler Orhan abi..
evet abi..kacagi yakaladik...selamlarini ilettim..kayboldun dedim...az kulagini cektimSiyirdimiyi etmissim herhaldeWink
sizlerede rastgele
bill74 yazdı:Cok güzel baliklar. Eline saglik abi. Keyifli olmusa benziyor. Paylasim icin tesekkürler. Daha güzel avlar dilegiyle... Alkis

tsekkurler Bilgehan..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tsekkurler Orhan abi..
evet abi..kacagi yakaladik...selamlarini ilettim..kayboldun dedim...az kulagini cektimSiyirdim[SIZE="5"]iyi etmissim herhalde[/SIZE]Wink
sizlerede rastgele
Çok iyi etmişsinAlkisbakalım bu gece uykusu gelince selam verecekmiHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Çok iyi etmişsinAlkisbakalım bu gece uykusu gelince selam verecekmiHappy

SiyirdimHappyHappy
Bul
Tebrikler Faruk abi.
Demek lüferler göç yolunda.
Sea-fari(2) 'de bu hafta arkadaş kofama denk getirdi ama alamadı.
Hala buradalar, demek devamı gelecekWink
Afiyetle, rastgele.
Ahmet abilerle güzel pazar geçirmişsiniz. Keyifler daim olsun.
Sevgi ve selamlar...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
maşallah maşallah,yüzün gülüyor ha.
bu kadar çeşit balığı paragata kim dizmişSiyirdim
okunmuş paragat dip,orta,yüzey balığı hepsi var.Bobo
hemde en güzelleri.
ama en güzeli son foto.Ahmet abime saygılarımla..
akşam süslenmeden önce birde aynanın yanındakilerle bir pozunu alsaydın,yarasın derdik.
AlkisAlkisellerine sağlık abicim,bereketli olsun.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
faruk abi afiyet olsun az ama cesit saglam anlatim cok guzel eline saglikAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Faruk abi.
Demek lüferler göç yolunda.
Sea-fari(2) 'de bu hafta arkadaş kofama denk getirdi ama alamadı.
Hala buradalar, demek devamı gelecekWink
Afiyetle, rastgele.
Ahmet abilerle güzel pazar geçirmişsiniz. Keyifler daim olsun.
Sevgi ve selamlar...:
tesekkurler Bahadir..buralarda kofana pek gozukmuyor...kofana haberlerini sizlerden bekliyoruz
rastgele
tahsinmersin yazdı:maşallah maşallah,yüzün gülüyor ha.
bu kadar çeşit balığı paragata kim dizmişSiyirdim
okunmuş paragat dip,orta,yüzey balığı hepsi var.Bobo
hemde en güzelleri.
ama en güzeli son foto.Ahmet abime saygılarımla..
akşam süslenmeden önce birde [SIZE="5"]aynanın yanındakilerle[/SIZE] bir pozunu alsaydın,yarasın derdik.
AlkisAlkisellerine sağlık abicim,bereketli olsun.Gulumse

tesekkurler Tahsin...
paragat ,taslik meraya atilirken,esit araliklar ile,bir agirlik ,sonrada yuzeye cikarmak icin bir samandira konuluyor..bu neden ile tum sularda avlaniyor..taslik meradaki paragati bundan cok seviyorum...
sizlerede rastgele

ya..aynanin yanindakiler ne?gulme simdiHadiordan,kafam basmadi HappySiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,207 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,556 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,304 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,272 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,324 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,521 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,959 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,995 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,261 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,982 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi