09-09-2012, 19:10
(Son Düzenleme: 09-09-2012, 19:16, Düzenleyen: Albatros-gr.)
8/9/2012 fener limani...
Saat 20:30...Buzlu mamun ile yemli olan paragatimi merama birakiyorum
9/9/2012 pazar...
Saat 07:00...Paragatimin basindayim..Hava hafif poyraz.Hemen toplamaya basliyorum.Ilk gelen balik bir iskorpit
.Devaminda ahtapot tarafindan yenmis bir melanur geliyor..derken cipurayi tekneye aliyorum
.Toplamaya devam..bir an paragatta bir hareketlilik var...hemen kirmizi alarm..bir lufer,istavriti yemis,istavritin kafasi kostege gecmis..balik cok hareketli..hemen kepce ile tekneye...az sonra dipten saglam bir kafa atmasi
...biraz yukari aldigimda,daha balik gozukmeden migriye benzetiyorum..evet evet bir migri..acele yok..bir hatira fotosu cekip
..aynen denize...Paragati toplamayi bitirdigimde..cok degil,ama tavalik cikmisti..paragatta bir lufer cikmasi,ve birde kesik kanca olmasi,sirtide lufer olma ihtimalini arttiriyor...fakat sirti yapmaya kesinlikle niyetim yok..sadece limana donerken 2 sirti suya saliyorum(vurus almadan limana cikiyorum-hic onemli degil)....fakat lufer degil kofana da ciksa,sabah cay keyfi
ve devaminda kahve keyfi
icin cok ozel bir arkadasim gelecekti..ve pazar keyfi[SIZE="4"] full [/SIZE]olacakti..kim mi..son 2 foto.
Bundan iyi avlar ve keyifli pazarlar sizlerin olsun
Saat 20:30...Buzlu mamun ile yemli olan paragatimi merama birakiyorum
9/9/2012 pazar...
Saat 07:00...Paragatimin basindayim..Hava hafif poyraz.Hemen toplamaya basliyorum.Ilk gelen balik bir iskorpit

Bundan iyi avlar ve keyifli pazarlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]