10-08-2008, 12:29
bu sabah ezanla kalkıp sırtı çeke çeke fenere kadar gittim.dün babamlar benim rapalamla hem levrek hem lüfer tutmuşlar akşam yedim gayet lezzetli balık havyarını dökmüş.2 lüfer tuttum güzel balık alacam dedim bir arkadaşımı almak üzere geri döndüm.tekrar fenere gittigimde deniz biraz rüzgarlanmıştı sordum bir komşum 5 lüfer tuttum dedi,dön dön tık yok ama 10 tekne dolaşıyor birde benim mera acemi dolmuş normalde sagdan sola soldan saga dönülür acemiler hertarafa dönüyor dikkat eden yok ne yazık 2 lüferle döndüm.
levrek denemeleride yaptık bir komşum 1 tane ispendek aldı o kadar.
sabah devamlı bir tekneden kamera çekimi yaptılar balık çekene çekemeyene kamera çektiler ne oldugunu anlayamadım.
yeni aldıgım yozurilerle sanıyorum daha güzel avlar yapacağım.
takım:yozuri minnow f serisi 9 cm rapala kurşunsuz su üstü ve 10,5 cm lik roglou attım 2 kamış 2 lüfer aldı bu sefer roglou alamadı ama 2 tane yarıya kadar çektim çıktı.
akşam seferide olacak kısmetse istanbula döndüğümde görüşmek üzere.herkese rastgele.
levrek denemeleride yaptık bir komşum 1 tane ispendek aldı o kadar.
sabah devamlı bir tekneden kamera çekimi yaptılar balık çekene çekemeyene kamera çektiler ne oldugunu anlayamadım.
yeni aldıgım yozurilerle sanıyorum daha güzel avlar yapacağım.
takım:yozuri minnow f serisi 9 cm rapala kurşunsuz su üstü ve 10,5 cm lik roglou attım 2 kamış 2 lüfer aldı bu sefer roglou alamadı ama 2 tane yarıya kadar çektim çıktı.
akşam seferide olacak kısmetse istanbula döndüğümde görüşmek üzere.herkese rastgele.