23-03-2010, 23:05
Cuma akşamından Nihat dostum Orhangazi ye gitmişti telefonlaşmıştık cumartesi buluşalım diye Narlı ,Orhangazi derken Yalova da karar kıldık 1 haftadır bizim burada arkadaşlar tek tük te olsa kalkan balığı tutuyorlardı kıyıdan istavrit flota yem ile sabah 11:00 gibi Nihatla buluştuk ben yol kenarında bekliyordum Mehmet abim (LAKERDA) telefon etti Nihatla birlikte 2 araba geliyoruz diye sonra yol kenarında buluştuk Mehmet abimin işi varmış İZMİT e giderken Nihat a denk gelmiş Mehmet abi uğurladık Nihat dost la kalkan merasına doğru yollandık öncedende Haşim abime telefon etmiştim diğer bi site üyemiz Gürel abiyle beraber geldiler baya güzel bi sohbet ettik balık yoktu ama çok güzel sohbet vardı zaten sohbet e dalınca balıkçılığıda unuttuk Nihat dostumun oltası birden havalandı baya bi heveslendik ama balık vatos çıktı kısmetimizde vatos varmış ne yapalım bu arada Jr Doktor kardeşim şafak ta telefon etti nerdesiniz diye babam ve eniştem ile onlarda geldiler güzel bi site aile fotoğrafı çekildik ben 16/24 vardiyası işe gideceğim için merayı bırakmak zorunda kaldık hepinize teşekkür ederim dostlar sohbetimiz daim olsun.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=