selam arkadaşlar, aşağıda resimdeki elbiseyi almak istiyorum, ama kararsızım, zıpkın işine yani başlıyorum fiyatı çok ucuz orka basic nasıl kullanılkacak elbisemi, veya bu fiyatlara yakın bildiğiniz elbise varmı, yardımlarınızı bekliyorum, saygılar
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi) Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
ANTALYALI07 yazdı:hakan orca yı bilmiyorum,ama kullanışlı,ve uzun süreli kullanacağın bir elbise markası istersen apnea legent yada phantom modellerini tavsiye ederim.birde bence kamuflaj renklerine bakmanı tavsiye ederim,eğerki scuba da yapmayacaksan.bence avcı elbiseler kamuflajlı olması avantajdır..orcanın fiyatı konusunda bir fikrim yok.apnealar 200-220 ytl civarlarında olması gerekiyor..
abi öteki takımları düzdüm, birtek elbise kaldı, kıyılarda zıpkınla avlanmayı düşünüyorum, aslında fazlada elbiseyi kullanmayacağım gibi, ama bellide olmaz, orkanın fiyatı 100 ytl, fazla suya girmenin ne gibi eksileri olur
Hakan Arslan
hakan orca nın fiyatı iyi bence, kamuflaj farketmez dersen,elbise güzel,fazla süreli suya girme derken,artı yada eksisi yok ancak elbiselerin yapıldığı malzemelerle alakalı,apnea kendini ispatlamış markalar arasında,aldığın malzemeyi uzun yıllar kullanırsın herhangi bir problem çıkarsa firma seninle alakadar oluyor..orca da işini görür bence,ama yapımdan kaynaklanan yırtılma,sökülme olursa muhatap bulabileceksen orcaya okey derim ben..
oktay abi apnea legent almıştı,aslında onunda fikrini almak lazım memnun dur sanırım elbiseden.
ANTALYALI07 yazdı:hakan orca nın fiyatı iyi bence, kamuflaj farketmez dersen,elbise güzel,fazla süreli suya girme derken,artı yada eksisi yok ancak elbiselerin yapıldığı malzemelerle alakalı,apnea kendini ispatlamış markalar arasında,aldığın malzemeyi uzun yıllar kullanırsın herhangi bir problem çıkarsa firma seninle alakadar oluyor..orca da işini görür bence,ama yapımdan kaynaklanan yırtılma,sökülme olursa muhatap bulabileceksen orcaya okey derim ben..
oktay abi apnea legent almıştı,aslında onunda fikrini almak lazım memnun dur sanırım elbiseden.
abi bu apnea legent 'ın fiyatı nerelerde, birde 3 mm, 5 mm, 7 mm hangisi kullanışlı
Hakan Arslan
hakan apnea legent dediğim gibi 200-220 ytl civarlarında.sana 5 mm derim,o tarafların su sıcaklığı nedir bilmiyorum ama,5 mm le üşümezsin sanırım.antalyada 3 mm le dalış yapılabiliyor,
ANTALYALI07 yazdı:hakan apnea legent dediğim gibi 200-220 ytl civarlarında.sana 5 mm derim,o tarafların su sıcaklığı nedir bilmiyorum ama,5 mm le üşümezsin sanırım.antalyada 3 mm le dalış yapılabiliyor,
abi yardımların için teşekkürler
Hakan Arslan