Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zıpkıncı arkadaşlardan yardım
selam arkadaşlar, aşağıda resimdeki elbiseyi almak istiyorum, ama kararsızım, zıpkın işine yani başlıyorum fiyatı çok ucuz orka basic nasıl kullanılkacak elbisemi, veya bu fiyatlara yakın bildiğiniz elbise varmı, yardımlarınızı bekliyorum, saygılar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
hakan orca yı bilmiyorum,ama kullanışlı,ve uzun süreli kullanacağın bir elbise markası istersen apnea legent yada phantom modellerini tavsiye ederim.birde bence kamuflaj renklerine bakmanı tavsiye ederim,eğerki scuba da yapmayacaksan.bence avcı elbiseler kamuflajlı olması avantajdır..orcanın fiyatı konusunda bir fikrim yok.apnealar 200-220 ytl civarlarında olması gerekiyor..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hakan devamlı dalacaksan iyi birşey al ama benim gibi senede 1 -2 kez dalacaksan ucuz birşey alsanda olur.şimdiden hayırlı olsun.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hakan orca yı bilmiyorum,ama kullanışlı,ve uzun süreli kullanacağın bir elbise markası istersen apnea legent yada phantom modellerini tavsiye ederim.birde bence kamuflaj renklerine bakmanı tavsiye ederim,eğerki scuba da yapmayacaksan.bence avcı elbiseler kamuflajlı olması avantajdır..orcanın fiyatı konusunda bir fikrim yok.apnealar 200-220 ytl civarlarında olması gerekiyor..

abi öteki takımları düzdüm, birtek elbise kaldı, kıyılarda zıpkınla avlanmayı düşünüyorum, aslında fazlada elbiseyi kullanmayacağım gibi, ama bellide olmaz, orkanın fiyatı 100 ytl, fazla suya girmenin ne gibi eksileri olur
Hakan Arslan
Bul
hakan orca nın fiyatı iyi bence, kamuflaj farketmez dersen,elbise güzel,fazla süreli suya girme derken,artı yada eksisi yok ancak elbiselerin yapıldığı malzemelerle alakalı,apnea kendini ispatlamış markalar arasında,aldığın malzemeyi uzun yıllar kullanırsın herhangi bir problem çıkarsa firma seninle alakadar oluyor..orca da işini görür bence,ama yapımdan kaynaklanan yırtılma,sökülme olursa muhatap bulabileceksen orcaya okey derim ben..
oktay abi apnea legent almıştı,aslında onunda fikrini almak lazım memnun dur sanırım elbiseden.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hakan orca nın fiyatı iyi bence, kamuflaj farketmez dersen,elbise güzel,fazla süreli suya girme derken,artı yada eksisi yok ancak elbiselerin yapıldığı malzemelerle alakalı,apnea kendini ispatlamış markalar arasında,aldığın malzemeyi uzun yıllar kullanırsın herhangi bir problem çıkarsa firma seninle alakadar oluyor..orca da işini görür bence,ama yapımdan kaynaklanan yırtılma,sökülme olursa muhatap bulabileceksen orcaya okey derim ben..
oktay abi apnea legent almıştı,aslında onunda fikrini almak lazım memnun dur sanırım elbiseden.

abi bu apnea legent 'ın fiyatı nerelerde, birde 3 mm, 5 mm, 7 mm hangisi kullanışlı
Hakan Arslan
Bul
hakan apnea legent dediğim gibi 200-220 ytl civarlarında.sana 5 mm derim,o tarafların su sıcaklığı nedir bilmiyorum ama,5 mm le üşümezsin sanırım.antalyada 3 mm le dalış yapılabiliyor,
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hakan apnea legent dediğim gibi 200-220 ytl civarlarında.sana 5 mm derim,o tarafların su sıcaklığı nedir bilmiyorum ama,5 mm le üşümezsin sanırım.antalyada 3 mm le dalış yapılabiliyor,

abi yardımların için teşekkürler
Hakan Arslan
Bul
harslan1978 yazdı:abi yardımların için teşekkürler
sende sağol hakan arkadaşım.sana şimdiden hayırlı,kazasız avlar dilerim..
Bul
bende bugun bunu sıparıs verdım kardesım fıyatıda 102 ytl ben ce baya uygun kalıtelı bı markaymıs arastırdım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acemi balikçilara yardim edicek abimiz var mi ? :) emresacak1994 15 2,301 19-04-2016, 20:46
Son Yorum: Lapsetur
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,289 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Mersinden yardım edecekler var mı ? hsynbyr1453 2 1,530 08-10-2014, 08:27
Son Yorum: yaser2sultan
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,541 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  Birazcık Yardım :) ehlifurkan 7 2,321 20-09-2013, 17:40
Son Yorum: oguzcanagca
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,098 22-08-2013, 15:44