Yorumları: 27
Konuları: 6
slm abilerim kardeslerim ben burdan yönetime bir öneride bulunmak istiyorum bizlere sohbet odası açsalarda orada yaptığımız av şekillerini daha bi net anlatsak bizde bildiklerimize siz büyüklerin verdiği fikirleride ekleyerek daha fazla bilgimiz olsa hem muhabbet etsek olmazmı?
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Sohbet odasına gerek bulunmamakta. Anlatmak istediklerinizi konu açarak anlatabilir ve resim ekleyebilirsiniz. öğrenmek istediğinizi de yazarsanız konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar sizi aydınlatacaktır...
Yorumları: 27
Konuları: 6
tamam abi saolasın ilgiden dolayı teşekkür ederim
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
rica ederim sertac. Zaten sende anladın burada konu sohbet içinde. yazdıktan üç dakika sonra cevap geldi benden. konularda da böyle olur. Sen yazmaya devam et.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sertaç açılan konular tüm üyelerimizin değerlendirmesine imkan tanıyacak şekildedir. Önemli olan paylaşıma katılmak ve bu alışverişi sağlamaktır. Bu arada amatörlüğü ve çevre bilincimizide ortaya koymaktayız. Devamlılığı sağladığın taktirde memnun kalacağından eminim selamlar
Yorumları: 569
Konuları: 43
sohbet odası açılırsa hem seviye biraz daha düşecek herşey anlık yazılıp görüleceği için denetimsiz olacak
yazılanlar anlatılanları herkesin görme okuma şansı olmayacak
forumdaki paylaşım azalacak diye düşünüyorum
daha önce faklı bir konudaki (balıkçılıkla alakalı değil) forum sitesinde yönetici idim
orada denenmiş bir şey daha sonra sohbeti kapattık
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
forumun ne anlamı kalırki??