Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sohbet odası
slm abilerim kardeslerim ben burdan yönetime bir öneride bulunmak istiyorum bizlere sohbet odası açsalarda orada yaptığımız av şekillerini daha bi net anlatsak bizde bildiklerimize siz büyüklerin verdiği fikirleride ekleyerek daha fazla bilgimiz olsa hem muhabbet etsek olmazmı?
Bul
Sohbet odasına gerek bulunmamakta. Anlatmak istediklerinizi konu açarak anlatabilir ve resim ekleyebilirsiniz. öğrenmek istediğinizi de yazarsanız konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar sizi aydınlatacaktır...
Bul
tamam abi saolasın ilgiden dolayı teşekkür ederim
Bul
rica ederim sertac. Zaten sende anladın burada konu sohbet içinde. yazdıktan üç dakika sonra cevap geldi benden. konularda da böyle olur. Sen yazmaya devam et.
Bul
Sertaç açılan konular tüm üyelerimizin değerlendirmesine imkan tanıyacak şekildedir. Önemli olan paylaşıma katılmak ve bu alışverişi sağlamaktır. Bu arada amatörlüğü ve çevre bilincimizide ortaya koymaktayız. Devamlılığı sağladığın taktirde memnun kalacağından eminim selamlar
Bul
sohbet odası açılırsa hem seviye biraz daha düşecek herşey anlık yazılıp görüleceği için denetimsiz olacak
yazılanlar anlatılanları herkesin görme okuma şansı olmayacak
forumdaki paylaşım azalacak diye düşünüyorum
daha önce faklı bir konudaki (balıkçılıkla alakalı değil) forum sitesinde yönetici idim
orada denenmiş bir şey daha sonra sohbeti kapattık
Bul
forumun ne anlamı kalırki??
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sohbet DeLi_KuRT 5 1,198 19-03-2013, 20:22
Son Yorum: yycolak
  Sitemize Mini Sohbet Eklenmesi crazyhandsome 12 3,143 17-11-2008, 14:48
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi