Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALANYA da bir balık avı.
Gectiğimiz cuma günü cumhur diye bir arkadaşım büyükce bir teknesi olan özkan beyle derin su mercanına gideceklerini benim de katılmamı istedi.bende katılırım ama balık icin değil beraber bulunmak icin dedim ve (Kameraman KAZIM kelle) hesabı fotoğraf makinesini aldım sizler icin bu görüntüleri kayt ettim.Senenin bu rüzgarlı ve balığa cıkmaya müsait olmayan bölgelerinde yaşayan amatör üyelerimiz icin bir nebze bu görüntülerle keyf vermek icin iyi seğirler dostlar.

[youtube]Xr1Jl9zN1ZE[/youtube]
rauf abi bereketli olsun maşallah dostlar güzel balık almışlar balık 2 şer 3 er gelmeye başlayınca gözlerim açıldı burada balık tutmayı çok özlemişim onu anladım hele hele mezgit kırlangıç kalkan tutmayalı baya oldu inşallah bu sene o tip balıklarla zaman geçirmeyi düşünüyorum.
görüntüler herzamanki gibi müthiş zevkli eline emeğine sağlık.rastgele.
Bul
Rauf abi paylaşıma teşekkürler
Geçenlerde arabanın cam otomatiği bozulmuştu tamire götürdüğümde camın motorunu söktü ve dişlisini değiştirdi o arada düşündüm adama dedim bu motor kaç kilo çeker dedim bana 50 kilo çeker dedi sizin oralarda çıkma cam motoru bulabilirsen bir incele derim çok şeyler yapabilirsin gibime geliyor benim aklıma ilginç fikirler geldi sende bir bak bu tip motorlara derim
Bul
rauf abi elinize sağlık mercanları boğmuşzunuz gezel görüntüler için sağ olun afiyet olsun rast gele...
Bul
rauf baba sen denizin ortasına git olta atma.... arkadaşların çekerken hiç kurtlanmadınmı göz banyosu yaptık sağolasınRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
rauf abi güzel paylaşım eline emeğine sağlık saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
maşallah rauf abim ya ne güzel av olmuş arkadaşlarına afiyet olsun bizimde içimiz kıpırkıpır oldu vallaha nasıl canım çekti anlatamam ahhhhhh
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Rauf abi paylaşıma teşekkürler
Geçenlerde arabanın cam otomatiği bozulmuştu tamire götürdüğümde camın motorunu söktü ve dişlisini değiştirdi o arada düşündüm adama dedim bu motor kaç kilo çeker dedim bana 50 kilo çeker dedi sizin oralarda çıkma cam motoru bulabilirsen bir incele derim çok şeyler yapabilirsin gibime geliyor benim aklıma ilginç fikirler geldi sende bir bak bu tip motorlara derim
Teşekkürler harun coktandır aklımda bir musait zaman bulursam deniyeceğim selamlar.
araphüso26 yazdı:rauf baba sen denizin ortasına git olta atma.... arkadaşların çekerken hiç kurtlanmadınmı göz banyosu yaptık sağolasınRose

Smile Arkadaşım tabiki imrenmedim değil yalnız teklif cok ani olduğu icin benim cıkrığı o tekneye göre ayarlıyamadım zira bu büyük teknenin borda kalınlığı benim fiberden 5cm daha kalın dolayısıyla benim cıkrığın bağlantı ayağı uymuyordu sonra cok sıkta bu tekne ile ava gitmediğim icin hazılığı ona göre yapmamıştım selamlar.
H.A.R.U.N. Güzel fikir,elişmde bir tane var, değerlendirmeye bakacağım.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,940 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,166 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,462 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,350 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,098 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,029 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,031 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,735 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,114 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 5,007 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: