Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar bazen uyarıları ve özel görüşmeleri özel mesaj kutusundan yapıyoruz fakat özel mesaj attıgımız kişiler mesajları okumadıklarından dolayı 3-4 gün cevap gelmedigi oluyor lütfen sag üst köşede bulunan özel mesaj kutunuzu takip edin teşekkürler kolay gelsin
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ya arkadaş biz kendi mesajlarımızı zor takip ediyoruz. Sen tüm forumla ilgileniyorsuz. fırsat buldukça balığa gidiyorsun. Geçim derdi biliyoruz. Mesleğini (dekorasyon işlerini) yapmaya ne zaman fırsat buluyorsun. Nihat seni tebrik ederim. her halde 24 saatın ful dolu.Kolay gelsin
yaww iş yokki ilgileneyim

benim işler mart sonu başlar ekimde biter tam balık sezonu yani hep onu derim işim kışın haareketli yazın durgun olsa tam süper olurdu.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
nihat kışın iş güç yoksa bol bol yatacaksın.sabah işe gecikme derdin de yoksa daha tatlı olur.bi sağa dönecen bi sola dönecen.akşam olsada yatsam ya.uykum geldi.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
benim kuzenle ben ortağız ilker onun için saat sıkıntım yok geç gelirim erken dönerim bi şekilde anlaşıyoruz yani 1 hafta ben erken geliyorum erken çıkıyorum diger hafta geç gelip geç çıkıyorum bir hafta sonu ctesi pazar tatilim diger ctesi çalışıyorum gibi bölüşüyoruz yani.
akşam olsada sıcacık kanepeme uzansammm