Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
****lütfen dikkat****
arkadaşlar lütfen bir kişi diğer başka kişiyle alakalı sorunlarını özel mesaj yada telefon yoluyla halletsin site içinde konularda tartışma ve gerginlik olmasını yönetim olarak istemiyoruz bu nedenle konulardaki tartışma ve gerginlik yaratacak bazı yazıla silinmektedir ve silinmeye devam edecektir.anlayışınıza teşekkür ederiz.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar lütfen bir kişi diğer başka kişiyle alakalı sorunlarını özel mesaj yada telefon yoluyla halletsin site içinde konularda tartışma ve gerginlik olmasını yönetim olarak istemiyoruz bu nedenle konulardaki tartışma ve gerginlik yaratacak bazı yazıla silinmektedir ve silinmeye devam edecektir.anlayışınıza teşekkür ederiz.

Yerinde ve dogru bir kararAlkisAlkisAlkis
Bul
nihat doğru söylüyorsun bence bu konu devamlı üste durması lazımAlkis
Bul
Alkiskatılıyorum,gereği yapılmalı.76
Bul
Aynen denildiği gibi katılıyorum.HelalHelal
Bul
Arkadaşlar bu tür ortamlarda 90 lardan beri gezinirim ilk öncüsü hatırladıgım kadarı ile Sevgili Bilgehan Sarp idi .. o yıllarda ekran formatıdı böyle değildi .. her mesajın altına , cevap yazılır mektup gibi giderdi....

yıllar sonra ekran görüntüleri değişti , ilavelerle yeni şeyler kullanıma sunuldu .. Yıllar ve teknoloji insanlara artılar sunarken maalesef bazı insanlar, bunu iyi bir şeklide değerlendirmedi , bu tür ortamlar, iyilik -güzellik -dostluk-bilgi gibi olumlu şeylerin paylaşım alanı olması gerekirken dedikodu, sataşma , reklam , egoizm vs gibi negatif olaylara sahne oldu

bu tür ortamları hazırlıyanlar, ki böyle negatif şeylerin forumlarında olması nı istemezler,,

belki bazı forum sahipleri , buna meraklıdır, isterki forumda olaylar olsun , reyting artsın vs ama tabii bu son derece yanlış ve amatör ruha hitab etmeyen ve hizmet te etmeyen bir zihniyettir.

amatörlük zaten , tevazudur , paylaşımdır , dostluktur.. doga sevgisidir..inanıyorumki forum üyeleri bu konuda hemfikirdir..

kolay gelsin Gulumse
Bul
muvaffak abi inan hiç reyting çi olmadık samimi söylüyorum burada dostluk olsun hoş sohbetler olsun negatif hiçbirşey olmasın istiyorum elimizden geleni yapıyoruz yönetim olarak ama dostlarımızda iyi niyeti anlayıp bu doğrultuda iyi niyetli olmalılar.şu sanal ortamda birçok insan tanıdım çok şaşırtıldım ve şaşırmaya devam ediyorum ne yazıkki.
aynen dediğin gibi site huzurlu olsun giren herkes huzurlu olsun paylaşımlar olsun yeni şeyler öğrenelim keyif için steye girelim istiyoruz.
ilgine teşekkürler abi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:muvaffak abi inan hiç reyting çi olmadık samimi söylüyorum burada dostluk olsun hoş sohbetler olsun negatif hiçbirşey olmasın istiyorum elimizden geleni yapıyoruz yönetim olarak ama dostlarımızda iyi niyeti anlayıp bu doğrultuda iyi niyetli olmalılar.şu sanal ortamda birçok insan tanıdım çok şaşırtıldım ve şaşırmaya devam ediyorum ne yazıkki.
aynen dediğin gibi site huzurlu olsun giren herkes huzurlu olsun paylaşımlar olsun yeni şeyler öğrenelim keyif için steye girelim istiyoruz.
ilgine teşekkürler abi.

Rica ederim , sana inanıyorum . ve hep birlikte elimizden geleni yapmalıyız , fani dünya kimseye kalmaz derler ya.. arkamızda bırakacagımız hoş anılar olacak ..
Bul
sadece katılmıyorum.hakaret etmedi isem kimsenin mesaj silmeye hakkı yok.
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Her ne kadar sanal bile olsa çok samimi gerçek dostluklarımız da var.
biz bu ortama gerilmek, sinir olmak için katılmıyoruz,
amaç dışına çıkanların yönetim tarafından silinmesi çok doğru bir uygulama

Alkis Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lütfen bunlara dikkat edelim! LeVrEkCi 5 3,688 08-05-2012, 11:06
Son Yorum: site yönetim
  Dikkat virüs ALTAYLI 15 3,307 31-05-2010, 11:43
Son Yorum: tepeli35
  Facebook'a dikkat.. Lakerda 13 2,999 25-05-2010, 08:54
Son Yorum: Uzun_ahmet
  DİKKAT! Facebook kullanıcılarına MaVrUşGiL 20 4,755 24-11-2009, 17:14
Son Yorum: naxos 5
  Dİkkat Tropheus 16 3,429 01-02-2009, 01:50