Yorumları: 1,077
Konuları: 122
arkadaşlar hafta sonu eminönü,galata körüsü ve karaköy,avlandık ama en güzel zevki köprüde aldım karaköyde ve eminönünde kraça vardı köprüde iri istavrit ben ,hastaneden arkadaşlarım rüzgar1 ,çakır ve yaşar ,diğer yandan (fotokopici) erol abi ve (istavritçi)mehmet ali abi cumartesi balığa gittik ,erol ve mehmetali abiler sabah kumkapı balık haline ordanda balık tutmak için gidecekleri av mekanlarına gittiler hava şartları soğuk olmasına rağmen güzel bir gün geçirdik saat 3 civarlarında göndük ve akşam mangal ve hamsi tuzlama yem üzere mehmetali abinin evinde toplandık,..meğerse orada ayrı bir süpriz bizi bekliyormuş o ne muhteşem mehmetali abi show orada olmaktan büyük haz aldım mehmetali abi ve yengemizin ellerinden öpüyorum ve misafirperliklerinde ötürü sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.. fotoğraf makinesini arkadaşıma verdiğimden dolayı telefonla ikiadet foto var bir adet video var müsait zamanda yükleyecem herkese saygılar
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bende diyorum dün niye hıçkırık tuttu beni afiyet şeker olsun neşeniz bol olsun bu soğuklarda anca böyle çekilir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yücel ne güzel toplanmışsınız,avcılık ta yapmışsınız ,tebrikler
memet ali abiyi bende öpüyorum saygılar misavirperverliğini bilirim.abi öpüldün.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
H.A.R.U.N yazdı:Bende diyorum dün niye hıçkırık tuttu beni afiyet şeker olsun neşeniz bol olsun bu soğuklarda anca böyle çekilir
harun abi yapın bi buluşma yaww özledim sizin gibi sıcakkanlı dostları iş iş iş olmuyo uzak düşüyoruz ayrı kalıyoruz bu na bi çare bulmak lazım uzak kaldıkmı değişiklik oluyo ozaman konulara uzak kalıyoruz...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yücel imrenerek okudum afiyet olsun resim ve videoları bekliyoruz.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yücel buraya bir kıvılcım attım benzin varsa parlar
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=3625
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
M.Ali abi ve Erol abinin bir Sakarya sözleri var. Kendilerini sadece avatarlarındaki resimlerinden ve muhabbetlerinden tanıyorum. Bir tanışma ve kamp organize etmek zorunlu hale gelmeye başladı. Hafta sonunuz için tebrikler.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
vay be kardeşim beni niye çağırmadınız..valla çok kırıldım...hadi bakalım...anlaşılan çok eğlenmişsiniz...arada yapın bunu..sitrsiniziatın..hep çalış çalış nereye kadar..muhabbetiniz bol olsun..saygılar ...
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
muratayd54 yazdı:M.Ali abi ve Erol abinin bir Sakarya sözleri var. Kendilerini sadece avatarlarındaki resimlerinden ve muhabbetlerinden tanıyorum. Bir tanışma ve kamp organize etmek zorunlu hale gelmeye başladı. Hafta sonunuz için tebrikler.
muratcığım teşekkür ederim biz senden haber bekliyoruz abi yayın ve turna başladı gelin de biz geliriz.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
erdekli yücel yazdı:arkadaşlar hafta sonu eminönü,galata körüsü ve karaköy,avlandık ama en güzel zevki köprüde aldım karaköyde ve eminönünde kraça vardı köprüde iri istavrit ben ,hastaneden arkadaşlarım rüzgar1 ,çakır ve yaşar ,diğer yandan (fotokopici) erol abi ve (istavritçi)mehmet ali abi cumartesi balığa gittik ,erol ve mehmetali abiler sabah kumkapı balık haline ordanda balık tutmak için gidecekleri av mekanlarına gittiler hava şartları soğuk olmasına rağmen güzel bir gün geçirdik saat 3 civarlarında göndük ve akşam mangal ve hamsi tuzlama yem üzere mehmetali abinin evinde toplandık,..meğerse orada ayrı bir süpriz bizi bekliyormuş o ne muhteşem mehmetali abi show orada olmaktan büyük haz aldım mehmetali abi ve yengemizin ellerinden öpüyorum ve misafirperliklerinde ötürü sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.. fotoğraf makinesini arkadaşıma verdiğimden dolayı telefonla ikiadet foto var bir adet video var müsait zamanda yükleyecem herkese saygılar
yücel afiyet şeker olsun arkadaşlarımızın başımın üstünde yeri var herkesi herzaman beklerim.