Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kadıköy team
arkadaşlar hafta sonu eminönü,galata körüsü ve karaköy,avlandık ama en güzel zevki köprüde aldım karaköyde  ve  eminönünde kraça  vardı köprüde iri istavrit  ben ,hastaneden arkadaşlarım rüzgar1 ,çakır  ve yaşar ,diğer yandan  (fotokopici) erol abi ve (istavritçi)mehmet ali abi  cumartesi balığa gittik ,erol ve mehmetali abiler sabah kumkapı balık haline ordanda balık tutmak için gidecekleri av mekanlarına gittiler hava şartları  soğuk olmasına rağmen güzel bir gün geçirdik saat 3  civarlarında göndük ve akşam mangal ve hamsi tuzlama yem üzere mehmetali abinin evinde toplandık,..meğerse orada ayrı bir süpriz bizi bekliyormuş  o ne muhteşem mehmetali abi show  orada olmaktan büyük haz aldım mehmetali abi ve yengemizin ellerinden öpüyorum ve misafirperliklerinde ötürü sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.. fotoğraf makinesini arkadaşıma verdiğimden dolayı telefonla ikiadet foto var  bir adet video var müsait zamanda yükleyecem  herkese saygılar
Bende diyorum dün niye hıçkırık tuttu beni afiyet şeker olsun neşeniz bol olsun bu soğuklarda anca böyle çekilir
Bul
yücel ne güzel toplanmışsınız,avcılık ta yapmışsınız ,tebrikler
memet ali abiyi bende öpüyorum saygılar misavirperverliğini bilirim.abi öpüldün.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bende diyorum dün niye hıçkırık tuttu beni afiyet şeker olsun  neşeniz bol olsun bu soğuklarda anca böyle çekilir

harun abi yapın bi buluşma yaww özledim sizin gibi sıcakkanlı dostları iş iş iş olmuyo uzak düşüyoruz ayrı kalıyoruz   bu na bi çare bulmak lazım  uzak kaldıkmı  değişiklik oluyo ozaman konulara uzak kalıyoruz...
yücel imrenerek okudum afiyet olsun resim ve videoları bekliyoruz.
Bul
Yücel buraya bir kıvılcım attım benzin varsa parlar

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=3625
Bul
M.Ali abi ve Erol abinin bir Sakarya sözleri var. Kendilerini sadece avatarlarındaki resimlerinden ve muhabbetlerinden tanıyorum. Bir tanışma ve kamp organize etmek zorunlu hale gelmeye başladı. Hafta sonunuz için tebrikler.
Bul
vay be kardeşim beni niye çağırmadınız..valla çok kırıldım...hadi bakalım...anlaşılan çok eğlenmişsiniz...arada yapın bunu..sitrsiniziatın..hep çalış çalış nereye kadar..muhabbetiniz bol olsun..saygılar ...
Bul
muratayd54 yazdı:M.Ali abi ve Erol abinin bir Sakarya sözleri var. Kendilerini sadece avatarlarındaki resimlerinden ve muhabbetlerinden tanıyorum. Bir tanışma ve kamp organize etmek zorunlu hale gelmeye başladı. Hafta sonunuz için tebrikler.
muratcığım teşekkür ederim biz senden haber bekliyoruz abi yayın ve turna başladı gelin de biz geliriz.
Bul
erdekli yücel yazdı:arkadaşlar hafta sonu eminönü,galata körüsü ve karaköy,avlandık ama en güzel zevki köprüde aldım karaköyde  ve  eminönünde kraça  vardı köprüde iri istavrit  ben ,hastaneden arkadaşlarım rüzgar1 ,çakır  ve yaşar ,diğer yandan  (fotokopici) erol abi ve (istavritçi)mehmet ali abi  cumartesi balığa gittik ,erol ve mehmetali abiler sabah kumkapı balık haline ordanda balık tutmak için gidecekleri av mekanlarına gittiler hava şartları  soğuk olmasına rağmen güzel bir gün geçirdik saat 3  civarlarında göndük ve akşam mangal ve hamsi tuzlama yem üzere mehmetali abinin evinde toplandık,..meğerse orada ayrı bir süpriz bizi bekliyormuş  o ne muhteşem mehmetali abi show  orada olmaktan büyük haz aldım mehmetali abi ve yengemizin ellerinden öpüyorum ve misafirperliklerinde ötürü sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.. fotoğraf makinesini arkadaşıma verdiğimden dolayı telefonla ikiadet foto var  bir adet video var müsait zamanda yükleyecem  herkese saygılar
yücel afiyet şeker olsun arkadaşlarımızın başımın üstünde yeri var herkesi herzaman beklerim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,107 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,214 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,777 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  Manisa team özderede Cihan Deniz 54 6,024 02-03-2012, 03:06
Son Yorum: Cihan Deniz
  Greak Team Saros`daydi Albatros-gr 87 7,228 16-09-2011, 15:45
  Çeşme Ildır GYK Team seabream 111 12,010 24-10-2010, 12:06
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Paragat team Albatros-gr 33 7,659 23-08-2010, 01:35
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,289 11-06-2010, 13:38
Son Yorum: dincobey
  Greek team balikta Albatros-gr 61 8,227 27-10-2009, 22:41