Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greak Team Saros`daydi
Uzun zamandan beri konusuyorduk..fakat tarihini belirliyemiyorduk..ani bir karar ile bu hafta sonuna karar verdik.Otel kapatildi,sadece kiralik tekne olayini otel sahibine biraktik(eski ve ufak bir kayik)HadiordanTabiiki Ahmet(mariner8) ve Hakan (naxos5) e de haber verildi ..fakat isleri dolayisi ile gelemediler.
Cumartesi oglen Saros`daydik...sahilde bir yorgunluk kahvesi ictik..ufak bir hazirliktan sonra saat 17:00 de denize acildik.Ismail kaptanin teknesinde 8 kisi av yapacak konumda degildi..cozum bulundu arkaya fyber bir tekne baglandi.Hava gundogusu deniz dalgaliydi.Yakin meraya gittik..fazla balik olmayinca,gunes battiginda sahile ciktik.Kaptanimiz capayi erken atma komutunu verince,capanin ipi pervaneye dolastiSiyirdim....yarin sabah temizlenir dusuncesi ile ayrildik.Gece uzun ve guzel muhabbetler olduSeerf.
Pazar sabahi,saat 09:00 teknenin basindayiz.Kaptan geldi,pervane temizlendi..tekrar denize acildik.Ben Ayhan ve Guner yine fyberdeyiz....sirti yaptik tik yokSnifsinf.Ismail kaptanin teknesi 4-5 mil hiz ile gidiyor.Meramiza geldik..oltalar suya atildi ..deniz guzel.Ilk mercanlar gelmiye basladi..heyecan dorukta..gun guzel gidiyor...o ne?Hiyine gundogusu..deniz dalga kaldirdi...baligin vurmasi da kesti...Ruzgar kuvvetlenince,ava son vermek zorunda kaldikSnifsinf.
Yine gecesi guzel bir muhabbet oldu....Seerf
Pazartesi,sabah kahvaltidan sonra,Yayla limanina bir tur atip..donus yoluna gectik.
Balik cok olmasada guzel bir 3 gun oldu...,tatli bir yorgunluk ile evlerimize geldik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
fotolara devam.pazar gunu
1. foto pazartesi sabahi

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
burası yunan tarafımı Türk tarafımı faruk abi onu çözemedim.eğer Türk tarafıysa haberimiz olsa bizlerde gelebilirdik,artık birdahaki sefere inşallah.ekip olarak orada iyi eğlendiğiniz kesin GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:burası yunan tarafımı Türk tarafımı faruk abi onu çözemedim.eğer Türk tarafıysa haberimiz olsa bizlerde gelebilirdik,artık birdahaki sefere inşallah.ekip olarak orada iyi eğlendiğiniz kesin GulumseSeerf

Turk tarafi Nihat...
karar son anda da olsa,yazma imkanim verdi..fakat kimseyi,gelmek icin zorlamamak icin yazmadim..birde Yalcin`in bu tarihte duzenledigi bir org. vardi..ayni tarihe geliyor..onuda aklimdan gecirdim...
Bul
Albatros-gr yazdı:Turk tarafi Nihat...
karar son anda da olsa,yazma imkanim verdi..fakat kimseyi,gelmek icin zorlamamak icin yazmadim..birde Yalcin`in bu tarihte duzenledigi bir org. vardi..ayni tarihe geliyor..onuda aklimdan gecirdim...

ileride aynı yere sırf birarada olmak için bi organizasyon yapalım faruk abi.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ileride aynı yere sırf birarada olmak için bi organizasyon yapalım faruk abi.Seerf

olabilir Nihat...zaten buyuk Turkiye org.nunu oraya palnladiginizda sevinmistik..greak team ekipleri olarak..fakat kismet olmadi..
orada Yayla limaninda Izmirdeki org,daki gibi buyuk turist gezdiren tekneler var(3 tane)..onlarda calisan arkadas ile konustuk..gunluk 1000 tl isteriz dedi...30-35 kisi av yapabilirmis...uzerinde..

Bul
Muhabeti güzel bir hafta sonu olmuş,bu arada 4 nolu iğneler iyi iş yapmış SiyirdimHappy
Bul
Dr.Güner yazdı:Muhabeti güzel bir hafta sonu olmuş,bu arada 4 nolu iğneler iyi iş yapmış SiyirdimHappy

cok guzel muhabbet vardi...sadece ignelere ruzgar-deniz fazla musade etmedi...
Bul
faruk team olarak çok harika olmuş tebrikler her ne kadar hava izin vermesede mercanlar tavada kızarınca güzel olmuş burnuma kokuları geldi bitarafımız şişmese bari .WinkHappyBoboSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:faruk team olarak çok harika olmuş tebrikler her ne kadar hava izin vermesede mercanlar tavada kızarınca güzel olmuş burnuma kokuları geldi bitarafımız şişmese bari .WinkHappyBoboSiyirdim

evet Erden harika oldu..Seerf
mercanlara gelince..gondeririz abi...Huseyin (araphuso)ya cipurayi nasil gonderdik ise...oyleSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,346 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,510 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,092 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  Manisa team özderede Cihan Deniz 54 6,386 02-03-2012, 03:06
Son Yorum: Cihan Deniz
  Çeşme Ildır GYK Team seabream 111 12,905 24-10-2010, 12:06
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Paragat team Albatros-gr 33 7,929 23-08-2010, 01:35
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,524 11-06-2010, 13:38
Son Yorum: dincobey
  Greek team balikta Albatros-gr 61 8,626 27-10-2009, 22:41
  14 Haziran Avımız..TURNA TEAM feridun 27 4,155 18-06-2009, 23:28