Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragat team
Bu hafta sonu yine paragat team is basindaydi.Ben,Hakan ve Serkan.Bu hafta Hakan`in misafiri Kayhan`da bizlerle beraberdi.
31/7/2010 cumartesi..
Hakan,Serkan ve Kayhan sabaha kadar oltacilik programlari vardi.Bu durumda paragatlari atmak ta onlara kalmisti.Buradan kendilerine tekrar tesekkur ediyorum.76
1/8/2010 Pazar..
Saat 06:30..Serkan teknesi ile limana beni almaya geldi.Hakan ve Kayhan kendi teknelerinde merada oltacilik yapiyorlardi.Gece oltaciligi pek verimli degilmisSnifsinf.Sabah kahveleriniKahve yaptik,az muhabbetten sonra paragatlarimiz toplamaya basladik.Paragatlarin uzerinde balik vardi.Cipura ,sargos,karagoz,gopez,istavrit,mercan paragata takilan baliklardi.Meraya Adnan da sirti yaparak geldi,sirtilerine hanostan baska bir sey takillmadiginiHadiordan soyledi.
Saat 08:00..Toplamayi bitirdik.Baliklari foto cekip,biraz daha muhabbetten sonra,ayrildik.
Saat:08:30...Serkan ile lufer merasindan sirti yaparak limanin yolunu tuttuk.Tekneye ancak bir iskarmoz alabildikHadiordan.
Yine bir hafta sonu paragat team gorevini tamamlamis...bir dahaki haftanin muhabbetini yapmaya baslamistikSiyirdim....

Bundan iyi avlar sizlerin olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
paragat team elinize sağlık maşallah'ınız var güzel ekip oluşturmuşsunuz balıklar harika afiyet olsun rasy gele.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
paragat yine harikalar yaratmış süpersiniz abicim afiyet olsunAlkisSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bu haftada paragat avınızın maşallahı var FarukAlkis genclerin attıkları paragatın avı daha bereketlimi oluyor dersin FarukSiyirdimbaklıklarda tam çeşit olmuşAlkisafiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Paragat team gene çok güzel iş çıkartmış.Alkis
Muhabbetiniz daim olsun. Afiyetle...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Abi, yine coşmuşsunuz team cenekAlkisSeerf yanlız inceden bir sınıf atlama var galiba , balıklar artık kasayla alınıyor ve biz burada hasetten çatlıyoruz be yawSiyirdiminşallah bizi daha çok çatlatır ve daha bol ve keyifli avlar yaparsınız, selamlarSeerf76
Bul
bucalıfikret yazdı:paragat team elinize sağlık maşallah'ınız var güzel ekip oluşturmuşsunuz balıklar harika afiyet olsun rasy gele.
tesekkurler Fikret
sizlerede rastgele
ustam61 yazdı:paragat team a tebrikler.egede balık bırakmayacaksınız be ya.şu siyasetciler Çankırı ya deniz getirmediler ki bizde yakalayalım böyle balıkları.dostlarım avınız bereketli ,dostluğunuz pek olsun.Allah muhabbetinizi artırsın.
tesekkurler Hayrettin..
sizlerede rastgele..
sizlerin tatlisuda cikardiginiz buyuklukte baliklari biz denizlerde tutamiyoruz....
tatli su -tuzlu su..ikisininde arti ve eksileri var..
orhanekmekci yazdı:Bu haftada paragat avınızın maşallahı var Faruk genclerin attıkları paragatın avı daha bereketlimi oluyor dersin Farukbaklıklarda tam çeşit olmuafiyetler olsun
teskkurler Orhan abi..
eeeh..ne de olsa onlar genc,daha dinamik..biz biraz tecrube koyuyoruz..onlar enerjilerini....
genclerin attiklari paragatlar konusunda galiba haklisin...neticeye bakilirsa..
sizlerede rastgele
asagida o sivriburun sargosun ,bak daha yakin fotosu var
Bahadır Sarıca yazdı:Paragat team gene çok güzel iş çıkartmış.
Muhabbetiniz daim olsun. Afiyetle...
tesekkurler Bhadir..
sizlerede rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Tebrikler Abi, yine coşmuşsunuz team cenekyanlız inceden bir sınıf atlama var galiba , balıklar artık kasayla alınıyor ve biz burada hasetten çatlıyoruz be yawinşallah bizi daha çok çatlatır ve daha bol ve keyifli avlar yaparsınız, selamlar
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
kasaya cevabi ,Huseyinden bekliyordum..senden geldi...Happy
o kasa .aslinda domates kasasi..sadece teknede cok onemli gorevi var..
ben yalniz paragat toplarken,motorun yanina oturup,paragat legenini kasanin uzerine koyuyorum..bu biiir..
ikincisi baliklari kasaya koyup,denizin icine koyup bir yikatiyorum..
uc ,bu kasanin icine baliklari koyduktan sonra,havalar cok sicak oldugundan uzerlerine buz kirip,soguk durmalarini sagliyorum...
yani kasa cok onemli...
sizlerede rastgele
Bul
Faruk abicim paragat işine iyi sardın AlkisAlkis

deniz güzel, muhabbet güzel, balıklar da güzel daha ne olsun ki Seerf

daha niceleri rastgele Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
abi, güzel bir hafta sonuydu. eline emeğine sağlık. teşekkürler. sayende paragat atmasını öğrendik, bir de şunu toplamasını öğretsen, ne kadar iyi olacak. Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,347 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,281 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,002 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros gr Poyraza ragmen paragat Albatros-gr 21 2,836 06-09-2014, 14:34
  Albatros-gr Olta+Paragat... Albatros-gr 16 3,401 27-08-2014, 01:01
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,513 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  Albatros-gr paragat-sirti 1-0 Albatros-gr 22 3,746 28-09-2013, 15:57
Son Yorum: Cahit Acun
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,868 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  Albatros-gr 1.B.A.B.A org. ve paragat Albatros-gr 26 3,606 13-09-2013, 14:57
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatros-gr mirminga paragat avi Albatros-gr 14 1,967 29-08-2013, 14:12

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi