01-08-2010, 18:09
(Son Düzenleme: 01-08-2010, 18:21, Düzenleyen: Albatros-gr.)
Bu hafta sonu yine paragat team is basindaydi.Ben,Hakan ve Serkan.Bu hafta Hakan`in misafiri Kayhan`da bizlerle beraberdi.
31/7/2010 cumartesi..
Hakan,Serkan ve Kayhan sabaha kadar oltacilik programlari vardi.Bu durumda paragatlari atmak ta onlara kalmisti.Buradan kendilerine tekrar tesekkur ediyorum.
1/8/2010 Pazar..
Saat 06:30..Serkan teknesi ile limana beni almaya geldi.Hakan ve Kayhan kendi teknelerinde merada oltacilik yapiyorlardi.Gece oltaciligi pek verimli degilmis
.Sabah kahvelerini
yaptik,az muhabbetten sonra paragatlarimiz toplamaya basladik.Paragatlarin uzerinde balik vardi.Cipura ,sargos,karagoz,gopez,istavrit,mercan paragata takilan baliklardi.Meraya Adnan da sirti yaparak geldi,sirtilerine hanostan baska bir sey takillmadigini
soyledi.
Saat 08:00..Toplamayi bitirdik.Baliklari foto cekip,biraz daha muhabbetten sonra,ayrildik.
Saat:08:30...Serkan ile lufer merasindan sirti yaparak limanin yolunu tuttuk.Tekneye ancak bir iskarmoz alabildik
.
Yine bir hafta sonu paragat team gorevini tamamlamis...bir dahaki haftanin muhabbetini yapmaya baslamistik
....
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
31/7/2010 cumartesi..
Hakan,Serkan ve Kayhan sabaha kadar oltacilik programlari vardi.Bu durumda paragatlari atmak ta onlara kalmisti.Buradan kendilerine tekrar tesekkur ediyorum.

1/8/2010 Pazar..
Saat 06:30..Serkan teknesi ile limana beni almaya geldi.Hakan ve Kayhan kendi teknelerinde merada oltacilik yapiyorlardi.Gece oltaciligi pek verimli degilmis

Saat 08:00..Toplamayi bitirdik.Baliklari foto cekip,biraz daha muhabbetten sonra,ayrildik.
Saat:08:30...Serkan ile lufer merasindan sirti yaparak limanin yolunu tuttuk.Tekneye ancak bir iskarmoz alabildik

Yine bir hafta sonu paragat team gorevini tamamlamis...bir dahaki haftanin muhabbetini yapmaya baslamistik

Bundan iyi avlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]