Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abim, Ben ve Balık
Fatih ile Nihat arasındaki kardeşlik ilişkisi beni çok mutlu ederek bir anım aklıma gelince sizlerle paylaşmak istedim. 2006 yılının yaz ayları her akşam evimize 3 km. bulunan Sakarya Nehrine yayın yakalamak üzere arkadaşlarımla gidiyorum. Her akşamda 2,3,4 yayın alarak geliyoruz. Bir tane abim var öğretmenlik yapıyor. Her çeşit balık yemeği çok sever ama hayatta balığa gitmiş değil. Eğitim ve şark hizmeti nedeniyle uzun yıllarını bizden ayrı geçirdi. Şimdi altlı üstlü evlerimizde oturuyoruz. hayatımız boyunca beraber bir balığa bile gidememiştik. İş çıkışı eve geldim. Bir arkadaş balığa gidelim diye arayınca hemen toparlandım. Önüme abim çıktı. Yinemi balığa deyince bende onada gelmesini teklif ettim. İlk defa beraber balığa gidiyorduk. Genelde 5 olta atardık. O akşam 8 olta suda hepsinde tavuk ciğeri takılı. Aksilik hiç balık vurmadı. Süt mısır takmamın nasıl olacağını söyleyince başladım gülmeye. Yayının yeminin mısır olamayacağını ciğere vurabileceğini söyledim. Her balığa ayrı yemmi takılıyor deyince ufak çaplı bilgilerimi anlatmaya başladım. o akşam normalinden çok kaldık. Gece saat 01.00 oldu tık. Yok. Malzemeleri toplayıp boş vaziyette eve döndük. Fakat hayatımız boyunca faylaşma fırsatı bulamadığımız abi kardeş sohbetini doyasıya yaşadık.
Bul
balıkçılıgın en güzel yanlarından biride bu degilmi abi kardeş baba ogul arkadaş arkadaş daha yakınlaşma muhabbet etme ortamı oluyor .
paylaşım için teşekkürler
Bul
güzel bir paylaşım eline sağlık
Bul
ya ben babamlada cıksam balıga abimlede cıksam dayanamıyorum kesin bir muzurluk yapıp kızdırıyorum onları beni tekneden atmayla tehdit ediyolar hatta abim bir kere fenerin orda biyerlerde atmıstı beni tekneden eve kadar yurumustum Smile
Bul
eet böylede bir durum var kardeş dinlemem vıdıvıdı yaptımı bırakırım kuma yürüyerek gider eve Smile) bazen iyidir kardeşle av bazen degildir hatta sakıncalı diyebilirim hehe
Bul
bende susmuyorumki teknede kardeşim hakediyorum resmen ama duramıyorum napim sanırım o yuzden balıkcı olamıyorum bende pasör takılıyorum tutmuyorum tutturuyorum Tongue
Bul
Balıktaki bu beraberliğinizi balık yakalayarak hatırlamanızı istedim.Sağlık olsun paylaşımın için teşekkürler.
Bul
paylaşım için teşekkürler
Bul
Ah be abicim bizimkinde yok öyle bişey. Çok balığa götürdüm belki ısınır diye ama nerdeee. Adamda balıkçılık konusunda balın en bolu var, nezaman götürsem yarım saatden fazla tutamam ama o yarım saatde benim bütün bir günde alacağım balığı alır ve gider. Bikeresinde hiç unutmam çinekop yakalıyoruz canlı çaça kullanıyorum, 15 dakika içinde 10 tane çinekop aldı bende skor 1. Sinirim bozuldu (tabi paşamın yemlerinide ben takıyorum) ne kadar ölmüş ezilmiş yem varsa onun oltaya takmaya başladım. 2 metre önündeki kayanın arasından kofanayı aldı ve bana oltayı uzattı.Ben sıkıldım al bunu gidecem!!! Yok arkadaş adamda ruh yok ruh.
Bul
senin mutlulugunu ben de burada gurbette bilgisayar basinda paylasiyorum ne mutlu sana darisida benim basima selamlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Unutulmaz Balık Anılarımız DeLi_KuRT 13 2,413 29-03-2013, 18:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  İlk balık deneyimlerim hüsranla sonuçlanmıltı AmatörBalıkcı19 10 2,299 30-05-2012, 21:19
Son Yorum: AmatörBalıkcı19
  Balık sevdası ne zaman ve nasıl başladı? LeVrEkCi 44 6,944 04-05-2012, 18:04
Son Yorum: ADALYA
  Çok zor ve tehlikeli şartlarda balık tuttuk çooook kılçık 45 6,138 14-02-2009, 01:44
Son Yorum: alperburdur
  balık yememiz lazım LeVrEkCi 6 2,511 15-12-2008, 10:22
Son Yorum: fotokopici
  Oltamı alan balık balıkcızakir1 9 2,251 11-01-2008, 22:16
Son Yorum: H.A.R.U.N
  gölde helva ile balık robinson987 9 2,368 15-10-2007, 14:30
Son Yorum: misafirm
  O BALIK LeVrEkCi 12 3,390 06-07-2007, 23:55
Son Yorum: ALTAYLI
  Balık tutamayınca H.A.R.U.N 14 2,724 20-03-2007, 09:21
Son Yorum: bigbaro
  Karda Balık Avı kılçık 17 4,415 30-01-2007, 20:53