15-11-2007, 19:57

[attachment=11215]
[attachment=11211]
[attachment=11206]
[attachment=11204]
[attachment=11201]
[attachment=11199]
[attachment=11197]
[attachment=11195]
Şahane bir balık avını yazmak gene bana kısmet oldu.Dün saat 14: 00 ten sonra Serkan ,Ertan ve Necaattin hocayla beraber Narlıdaydık.Gündüz karagöz gecede çıkarsa eşkina avlayacaktık.Ben ve serkan hemen denizanası aramak için kayıkla denize açıldık.Bizim denizanası tarlasına vardık ve gene deniz anasını bulmuştuk.Hemen geri dönerek başladık karagöz avına , Necaaattin hoca 9 karagöz tutarak şov yaptı.Ben gene üçtane tutmuştum.serkan da 2 tane toplam 14 tane karagöz tutarak rekor kırmıştık.ben karagöz çekerken kamışı kırdım.6-7 tanede kaçırdık.kaçan balıklar o kadar büyük ki şıp şıpla yukarı dahi çekemedik.
Hava kararmaya başlayınca balık kesti bizde eşkina için hazırlık yapmak başladık ve kıyıdan teke tuttuk. bu sırada yamur başladı bizde yamur dinene kadar dört kişiyi bulmuşken kehvede okey oynamaya karar verdik.hep balık avı olmazdı birazda böyle eğlence olsun dedik.yamur dinince kayıkla açıldık ve eşkina avına başladık. inanılacak gibi değildi nerdeyse at çek yaparak 36 tane eşkina tuttuk.müthiş bir balık avı olmuştu.sizler için resim çekerek saat 23 :00 de eve dönmeye karar verdik. herkes böyle bir av dileğiyle rastgele.