19-10-2007, 07:57
Nihat arkadaşım daha evvel tuzda balık pişirlmesi konusuna ilave olarak youtubede rasladığım bu bu videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Vidiodaki hanım efendinin samimi ve sıcak anlatımı ve tavsiyeleri ile kayt yapan arkadaşın başarılı cekimi videoyu ilgic kılmış tebrik ederim.
Zannederim daha cok akdeniz yöresinde bilinen bu bu pişirme tekniği lagos,orfoz ve girida cinsi balıklar ile yapılmakla beaber palamut veya levrek gibi balıklar ilede yapılabiliyor.hatta iskenderun tarafından bir arkadaşım tavuğun da bu teknikle oralarda pişirdiklerini söylemişti iyi seğirler afiyet olsun.
[youtube]S-uP11aJ1dc[/youtube]
Vidiodaki hanım efendinin samimi ve sıcak anlatımı ve tavsiyeleri ile kayt yapan arkadaşın başarılı cekimi videoyu ilgic kılmış tebrik ederim.
Zannederim daha cok akdeniz yöresinde bilinen bu bu pişirme tekniği lagos,orfoz ve girida cinsi balıklar ile yapılmakla beaber palamut veya levrek gibi balıklar ilede yapılabiliyor.hatta iskenderun tarafından bir arkadaşım tavuğun da bu teknikle oralarda pişirdiklerini söylemişti iyi seğirler afiyet olsun.
[youtube]S-uP11aJ1dc[/youtube]