Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan Lüfer Başlamıştır
Evet arkadaşlar kıyıdan lüfer kaşık ve rapala ile başlamıştır sarayburnunda bizzat gördüm takım satan Nazif abide 3 tane vardı bugün herkez 3 er 5 er almış maalesef resim alamayı unuttum
Öncelikle kaşık tercih edin
Bul
ne güzel haberler yaww epeydir üstüste böyle haberler gelmiyordu degerlendirmek lazım teşekkürler harun
Bul
şimdi bu nasıl bir haber abi...koşarak mı gidelim yüzerek mi uçarakmı ...yarın ordayım...tabi erken gitmek lazım...işten çıkıp doğru gitmek lazım...
Bul
Wala Ozan nazif abi tam köşede çalışmanın orada saat 11 gibi aramışım tekneler lüfer alıyor iyide istavrit var ben istavrite çalışıyorum kaşık rapala dene alırsın demişti 3-4 arası uğradım 3 tane almış yani sabah körüne gerek yok ama fırtına üstüne 48 saat sayarsan yarın erken fayda verir sanıyorum denizin suyuda bulanık tam lüfer suyu
Bul
bol avlar arkadaşlar inşallah herkezin gönlüne göre av yaparsınız ..rasgelsin....
Bul
LeVReKCi yazdı:ne güzel haberler yaww epeydir üstüste böyle haberler gelmiyordu degerlendirmek lazım teşekkürler harun

Nihat senin oralardanda haber var arkadaşımız 1 tane almış
Yaw sarıyer muhabiri sensin nasıl takip ediyorsun
Tamam abiçim ben işi buldum HHA (Harun haber ajansı)
seninde NHA(Nihat haber ajansı )
Ozanında OHA (Ozan bu ne kader be dostum)
Bul
gerçekten güzel haber, teşekkürler harun. o balıkları görünce olta sallasaydın keşke.
Bul
Sallamazmıyım salladım ama geç olmuştu iri istavrit ve özellikle zarganalar su üstüydü çapari arkasına süngerimsi lastik top veya mısır koçanı özelliği su üstünde kalmıyor çokta batmıyor su üstünün 1 kulaç altında balık alttada lüfer üsttede martılar
Bul
harun senin haberi şimdi babama okudum babam yanımda bugün istinyeden lüfer alındıgını söyledi istnyede bizim dükkanda çalışan arkadaş görmüş iskeleden 4 tane lüfer aldılar demiş babama bende yarın sabah bakmayı düşünüyorum istinyeden sarıyere rapala deniyim diyorum
Bul
Ne guzel haber Harun abı.Hafta sonu ordayım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şilede lüfer kıyameti baz 13 3,171 20-10-2007, 12:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  15-10 p.tesi lüfer sarıkanat robinson987 11 2,299 16-10-2007, 21:52
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Aranan balık lüfer AFALA 14 3,371 31-10-2006, 14:11
Son Yorum: RIFAT YAMAN
  lüfer ahmet_beşiktepe 12 3,711 21-10-2006, 09:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  LÜFER NEDEN GENELLİKLE GECE AVLANIR Avcı Altan 24 4,662 16-10-2006, 12:50