Yorumları: 122
Konuları: 37
selam arkadaşlar
lüfer ve ailesini gören ve yakalayan
( istanbul cıvarında için söylüyorum )varsa ne olur yazsın
ne zaman başlayacağız kuzuları yakalamaya
herkese rasgele
Yorumları: 122
Konuları: 37
teşekkür ederim ali bende 10 Hp bir tekne ver oralara gitmek çok zamanımı alıyor ben genelde kartal bostancı ve adalar mevkiinde avlanıyorum tekrer tekrar sormamın nedeni bu buralar için bilgi almak istemiştim
selamlar
Yorumları: 14
Konuları: 1
Arkadaşlar,yayaları da düşünün biraz ben kıyıdan avlancam ,kıyıdan da gelir mi acaba bu dediğiniz yerlerde
Yorumları: 266
Konuları: 16
arkadaşlar,
geçen salı günü bakırköy-zeytinburnu arasındaki sahil kesiminde lüfer tutulduğunu bizzat gözlerimle gördüm. daha ben oltamı hazırlarken 5 dakika arayla 2 tane lüfer çektiler gözümün önünde. bende o hırsa istavritlere saldırdım haliyle
herkese rastgele,
cüneyt
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yeniköy çakarda dünve bu sabah biraz seyrettim lüfer alıyorlar bende şu an yoldayım arkadaşın notbook undan baglandım ama hava yagışlı bide motor bozulmuş 6hb ufak olan motoru büyük tekneye takıp işkence çekecekmişizcanımız saolsun heryerde lüfer başlamış herkese ratgelsin
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
bende cankutaranlada deniyorum.en son iki gün önce attık.biz izmarit taktık arkadaşa akşam 7.30 gibi vurdu.yem paramparça olmuştu..yanımızdaki arkadaşada vurdu,o istavrit takmıştı onada vurdu...sonuç alamadık..arkadaşlar yeni köye gidelim ord alıyolar garantisini verdiği halde üşendik gitmedik..fakat aldığımız habere göre almışlar..tabi pişmanolduk..yani anlıyacan lüfer var arkadaşım..kartal tarafında da aldıklarını duydum..denemek lazım...rastgele..
Yorumları: 2
Konuları: 0
ahmet32469 yazdı:selam arkadaşlar
lüfer ve ailesini gören ve yakalayan
( istanbul cıvarında için söylüyorum )varsa ne olur yazsın
ne zaman başlayacağız kuzuları yakalamaya
herkese rasgele
Yorumları: 2
Konuları: 0
herkese selamlar,
ben de yeni kaydolan bir amatör balıkçıyım. öncelikle herkese rastgelsin. benim özellikle sormak istediğim eskiden denediğimiz gibi hırsızlı zoka ile lüxle lüfer avı şu anda yapılıyor mu ve nerelerde deneyebiliriz? ayrıca çapari ile çinekop şu anda av veriyor mu?
saygılar, selamlar,
cenk kaptan yazdı:herkese selamlar,
ben de yeni kaydolan bir amatör balıkçıyım. öncelikle herkese rastgelsin. benim özellikle sormak istediğim eskiden denediğimiz gibi hırsızlı zoka ile lüxle lüfer avı şu anda yapılıyor mu ve nerelerde deneyebiliriz? ayrıca çapari ile çinekop şu anda av veriyor mu?
saygılar, selamlar,
cenk kaptan aramıza hoşgeldin.bugün hırsızlı zoka ile yeniköy tarabya arası tek tek sarıkanat alıyorlardı çapariylede sabah çok bol çinekop alıyorlardı şu anda sabahları çinekop kesin gibi gözüküyor
valla ali yla yarın sabah 5 te balıga gidiyoruz allah sonumuzu hayır etsin denize atmassa beni yarın gönderirim resimleri