Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lüfer
selam arkadaşlar
lüfer ve ailesini gören ve yakalayan
( istanbul cıvarında için söylüyorum )varsa ne olur yazsın
ne zaman başlayacağız kuzuları yakalamaya
herkese rasgele
Bul
teşekkür ederim ali bende 10 Hp bir tekne ver oralara gitmek çok zamanımı alıyor ben genelde kartal bostancı ve adalar mevkiinde avlanıyorum tekrer tekrar sormamın nedeni bu buralar için bilgi almak istemiştim
selamlar
Bul
Arkadaşlar,yayaları da düşünün biraz ben kıyıdan avlancam ,kıyıdan da gelir mi acaba bu dediğiniz yerlerde
Bul
arkadaşlar,

geçen salı günü bakırköy-zeytinburnu arasındaki sahil kesiminde lüfer tutulduğunu bizzat gözlerimle gördüm. daha ben oltamı hazırlarken 5 dakika arayla 2 tane lüfer çektiler gözümün önünde. bende o hırsa istavritlere saldırdım haliyleSmile

herkese rastgele,

cüneyt
Bul
yeniköy çakarda dünve bu sabah biraz seyrettim lüfer alıyorlar bende şu an yoldayım arkadaşın notbook undan baglandım ama hava yagışlı bide motor bozulmuş 6hb ufak olan motoru büyük tekneye takıp işkence çekecekmişizcanımız saolsun heryerde lüfer başlamış herkese ratgelsin
Bul
bende cankutaranlada deniyorum.en son iki gün önce attık.biz izmarit taktık arkadaşa akşam 7.30 gibi vurdu.yem paramparça olmuştu..yanımızdaki arkadaşada vurdu,o istavrit takmıştı onada vurdu...sonuç alamadık..arkadaşlar yeni köye gidelim ord alıyolar garantisini verdiği halde üşendik gitmedik..fakat aldığımız habere göre almışlar..tabi pişmanolduk..yani anlıyacan lüfer var arkadaşım..kartal tarafında da aldıklarını duydum..denemek lazım...rastgele..
Bul
ahmet32469 yazdı:selam arkadaşlar
lüfer ve ailesini gören ve yakalayan
( istanbul cıvarında için söylüyorum )varsa ne olur yazsın
ne zaman başlayacağız kuzuları yakalamaya
herkese rasgele
Bul
herkese selamlar,
ben de yeni kaydolan bir amatör balıkçıyım. öncelikle herkese rastgelsin. benim özellikle sormak istediğim eskiden denediğimiz gibi hırsızlı zoka ile lüxle lüfer avı şu anda yapılıyor mu ve nerelerde deneyebiliriz? ayrıca çapari ile çinekop şu anda av veriyor mu?

saygılar, selamlar,
Bul
cenk kaptan yazdı:herkese selamlar,
ben de yeni kaydolan bir amatör balıkçıyım. öncelikle herkese rastgelsin. benim özellikle sormak istediğim eskiden denediğimiz gibi hırsızlı zoka ile lüxle lüfer avı şu anda yapılıyor mu ve nerelerde deneyebiliriz?  ayrıca çapari ile çinekop şu anda av veriyor mu?

saygılar, selamlar,
cenk kaptan aramıza hoşgeldin.bugün hırsızlı zoka ile yeniköy tarabya arası tek tek sarıkanat alıyorlardı çapariylede sabah çok bol çinekop alıyorlardı şu anda sabahları çinekop kesin gibi gözüküyor74
Bul
valla ali yla yarın sabah 5 te balıga gidiyoruz allah sonumuzu hayır etsin denize atmassa beni yarın gönderirim resimleri Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan Lüfer Başlamıştır H.A.R.U.N 28 4,576 19-10-2012, 14:50
Son Yorum: caylak_34
  şilede lüfer kıyameti baz 13 3,165 20-10-2007, 12:22
Son Yorum: LeVrEkCi
  15-10 p.tesi lüfer sarıkanat robinson987 11 2,296 16-10-2007, 21:52
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Aranan balık lüfer AFALA 14 3,360 31-10-2006, 14:11
Son Yorum: RIFAT YAMAN
  LÜFER NEDEN GENELLİKLE GECE AVLANIR Avcı Altan 24 4,649 16-10-2006, 12:50