Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karasu macerası
sabah 6.30 gibi yola koyulduk. oraya 9,30 gibi vardık.sabah kahvaltısı yaptık bizi karşılıyacak arkadaşı bekledik, saat 11,30 kadar. tabi bu esnada dönmeyi bile düşündük.sonra arkadaş geldi bizi biraderinin oraya götürüp bıraktı ve yanımızdan ayrıldı.onlarda yeni balıktan çıkmışlardı.bizi balık tutacağımız yere götürdüler önce serpmeyle bayağı kefal aldık. dere ve denize atarak tuttuk.sonra ufak canlı balık tutmak için mezbaha önüne gittik. sardalyaya benzer ufak balıkları kah kepçeyle kah kamışla tuttuk bayağı yem sağladık.sonra bizi turna orada oklama dedikleri balık yerine götürdüler ve bizi bıraktılar yanımızdan ayrıldılar.orada bulanmadık bişey hemen geri mezbaha önüne geldik.orda bir adam yer söylemişti orda çıkıyor diyehemen onu öğrendikve yola koyulduk. ve yeri bulduk.hava kararana kadar turnaya atıp sonra da yayın deniyecektik.8,9 yaşlarında orada oturan iki çocuk yanımıza geldi turna( oklama) şurda var sizi görüreyimmi dedi tabi bizde hemen olur dedik.çocuk bizdeki takımları görünce dibi düştü ona bir el oltası verdim ben bunu ne yapayım dedi ve kamışlara göz koydu,bizde söz dedik birdaha gelişimizde sana kamış getireceğiz dedik ve turnayı kaptık.sonra sofrayı kurdukhava karardı bir çocuk grup geldi burası özel mülk deyip bize çıkındedi veya adam başı 5 ytl vereceksiniz dedi.hadi kalk gidelim dedim. dur dedi mehmet ali abi iki konuştu bağladı işi bizde geceleme başladık.kamışlarım hazırladık attık ve akşam yemeğine oturduk.ve geceledik orda tabi yayın alamadık sabahı zor ettik sivrisineklerden dolayı sabah kalkdık kahvaltı yaptık ve yola koyulduk geri döndük.
Bul
sayın balıkçım ellerine sağlıkçok güzel yazmışsın ama hayatım boyunca o sivrisinek bonbardımanını asla unutmıyacam.
Bul
abi ellerine sağlık hemdeniz hem dere daha ne olsun Smile
Bul
valla balık nerede siz orada maşallah güzel vakit geçirmişiniz helal size
Bul
Erol Bey, M.Ali Bey doğa ile başbaşa.. Zamanı çok iyi değerlendirmişsiniz. Tebrikler. Manzara güzel,turna da yakışıklı çıkmış..
Keyfiniz bol olsun..
Bul
bu ikiliye bayılıyorum
Bul
Taner bu ikiliye bende bayılıyorum
Sayın balıkcılar başınıza gelmedik kalmamış neyse en kötüsü böyle olsun ama turnayı kapmışsınız sonunda azmin zaferi ikinizide tebrik ederim yani aldığınız balıktan ziyade savaçılığınıza tükenmek bitmeyen enerjinize içinizdeki aşka şapka çıkartırım tek kelime
Bul
helal olsun size,tebrik ediyorum..balıkta çok güzelmiş..sikülere uygun bir balık..turnayı vurdunuz gözünden..paylaşımlarınızın devamını diliyorum..saygılar..rastgele
Bul
maşallah vallaha çok güzel av ve gezinti olmuş,
Bul
tebrikler harika bir av olmuş macera şiddet(sivrisinekler)azim ve zafer helaallllllllllllllllllllll
DUANLAMI YAŞIYORUM,BEDDUANLA ÖLECEĞİM
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,730 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,175 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Karasu, İhsaniye köyü kalkan sezonu, murki 98 13,477 02-11-2010, 17:24
Son Yorum: LeVrEkCi
  1-2-3 Ağustos balık avı macerası Uzun_ahmet 58 7,191 17-08-2009, 13:27
Son Yorum: Uzun_ahmet
  karasu cilingoz 14 2,631 07-02-2009, 05:43
Son Yorum: phnx
  çanakkale macerası BALIK and OZAN 20 4,052 18-01-2007, 13:32
Son Yorum: ANTALYALI07
  çoruh macerası GÖKSEN 12 2,848 26-11-2006, 23:45