Yorumları: 1,077
Konuları: 122
![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
arkadaşlar kadıköy balonunun yanındaki eski yıkılan kafelerin yerine yeni yapılan menderek,e 3 gündür istavrit basmış bende gittim ve gördüm yanlız
giderken ne telefon nede fotoğraf makinasını unutmuşum yanıma almayı oyüzden resim gönderemiyorum ama yarın ve cuma söz resim resim gönderecem bizim hastaneden küçükyalı,lı fikret abiyle beraber gittik ikimizde 5 ,er kilo istavrit yakaladık çok zevkli oldu ozanım seni aradık ama telefonu açmadın yarın senide bekliyorum, ( İSTAVRİTÇİ VE EROL ) ABİYİDE aramızda görürsek seviniriz arkadaşlar sizleride bekliyoruz saygılar....rastgeleyin.........
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
bereketli olsun yucel .....
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
güzel av olmuş yücel bereketli olsun afiyet bal şeker olsun arkadaşım...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bereketli olsun yücel cumartesi bekliyorum ozanla seni konuşalım cumartesi sabahtan
Yorumları: 966
Konuları: 69
güzel ve sıcak bir haber,
güzargah üstü,
teşekkür,,
şekil a'ya bakmak farz oldu,
çayırbaşı iskelesinde akşam 4 eleman mantarlı siyah iğne kurt ile kefal avlıyorlardı,, 25-30 cm cıvarında gorduklerım,,
Niyazi - 1967 - 0+
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
dostum bende balıktaydım..moda koy içinde istavrite attım...yakaladığım 1 kilo istavrit..yemli çinekop denedim 1 tane aldım...telefonu evde unutmuşum.. o yüzden bana ulaşamadınız..yoksa koşa koşa gelirdim...abi o balık oraya nasıl sıkıştı..neler oluyor...sen orayı bırak kadıköy beşiktaş iskelesinden bile çapariyle istavrit almışlar dün akşam..akşamları denemek lazım lüferi...çinekopu...cadde bostanda erol abiye bir dalgıç lüfer gördüğünü söylemiş...kadköy arıtmanın arkasında çapariye balamut gelmiş 3 ayrı kişiye..acayip acayip adamı kıllandıran haberler geliyor...istavritler yemined yorum 1 mt derinlikte üzerinde durduğum kayanın dibinde sıkışmış bende oradan balık aldım bu akşam..sadece çapari vardı onlada arada köstekler hep kesik gelmeye başladı..yapraktan iri balıklar var muhakkak...o bindirmeleri hissettim..çok güzel şeyler oluyor..nihat abi gelicez...tabi ben nöbetten çıkıcam belki uyumam yada biraz dinlenip yüceli de alıp gelicem..saygılar..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yücel iyi bir av olmuş,afiyet olsun.
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Bereketli olsun Yücel. Rast gele.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim nede güzel kızarmışlar bunlar nar gibi nar
nihat abi mesaj alınmıştır cumartesi ......... akşam restorant foto işi var erken gelip erken kaçarım ona göre
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
bereketli olsun,afiyet olsun..